red-cat_eX

Koks gyvenimas grazus

Del temos reikalingumo:  

77 nariai prabalsavo

1. 1. Ar reikia sios temos ?

• As palaikau sios temos ideja. Ir noriu, kad ji butu
      36
    • Man nesvarbu, del manes gali but, gali nebut. Valgyt gi nepraso.
      33
    • Man nereikalinga tokia tema, nes as ir pats moku pasidziaugti savo pasiekimais ir dziaugsmais.
      8
  2. 2. Ar reikia priesingos "Koks Gyvenimas Sukrustas" temos

• Taip
      23
    • Ne
      29
    • Valgyt nepraso, man tas pats.
      25

Rekomenduojami pranešimai

visalaik ps fanas buvau, betpridaviau ps2, pirkau nauja xbox 360 slima ;) Pripratau gana greit prie valdymo, nu smagu!! tik reik daugiau draugu live, bet ziuriu dauguma baninti, ane red cat ex? :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visalaik ps fanas buvau, betpridaviau ps2, pirkau nauja xbox 360 slima ;) Pripratau gana greit prie valdymo, nu smagu!! tik reik daugiau draugu live, bet ziuriu dauguma baninti, ane red cat ex? :innocent:

ane :DDD

Ai aš tai pasidžiaugsiu, pagaliau DX rašo, kad prekės pakuojamos ;], šią savaitę iš ebay turi ateit Silent Hill 2 TWO DISC SET Special Edition. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va orgus losi, gal ir i live sugrysi :innocent: as tai dziaugiuos kad demo galima siustis nemokamai, naruta ult. ninja storm 2 pabandziau,ziauriai patiko, kaip anime ziureciau, nu krc, reikes nusipirkt orga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va orgus losi, gal ir i live sugrysi :innocent: as tai dziaugiuos kad demo galima siustis nemokamai, naruta ult. ninja storm 2 pabandziau,ziauriai patiko, kaip anime ziureciau, nu krc, reikes nusipirkt orga

Ten ant PS2, į live nematau aš ten didelio potraukio, nebežaidžiu aš beveik. Patinka man turėt daigtą ir tiek originalu, noriu surinkt visus sh ir residentus. Dar person'as ;] patinka kolekcionuot man ir tiek. ;] Va dar pasidžiaugsiu rytoj jau turiu medicininį baigt dėl teisių ir eisiu apsimokėt, nes užsiregistravau senai jau, paskambino ar lankysiu ir, kad iki ryt pristatyt visus dokumentus, nes kitaip išmes ir tada tik gegužę bus vietų, o aš birželį į NORWAY išvažiuoju padirbt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten ant PS2, į live nematau aš ten didelio potraukio, nebežaidžiu aš beveik. Patinka man turėt daigtą ir tiek originalu, noriu surinkt visus sh ir residentus. Dar person'as ;] patinka kolekcionuot man ir tiek. ;] Va dar pasidžiaugsiu rytoj jau turiu medicininį baigt dėl teisių ir eisiu apsimokėt, nes užsiregistravau senai jau, paskambino ar lankysiu ir, kad iki ryt pristatyt visus dokumentus, nes kitaip išmes ir tada tik gegužę bus vietų, o aš birželį į NORWAY išvažiuoju padirbt.

dar tik spek issilaikyt tas teises iki birzelio, kad zinotum kokios egzminu eiles db regitroj, o jei dar neislaikai, tai vel menesi lauksi kad perlaikyt galetum.

be to teises laikanciu merginu daugiau nei vaikinu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar tik spek issilaikyt tas teises iki birzelio, kad zinotum kokios egzminu eiles db regitroj, o jei dar neislaikai, tai vel menesi lauksi kad perlaikyt galetum.

va va krc nu neesme kad ir nespesiu turet pazymejimo ant birzelio tai grizes isilaikysiu, visvien metus galioja visi praeiti egzai ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va va krc nu neesme kad ir nespesiu turet pazymejimo ant birzelio tai grizes isilaikysiu, visvien metus galioja visi praeiti egzai ;]

siaip jo, bet patarciau nedaryt dideles pauzes vaziavimu pabaigos praktinio egzamino, nes jei neesi pakankamai igudes tai pamirsi, tai reiks arba imt papildomu vaziavimu ar su tevuku pavazinet po miesta, tik pries tai aisq teorija issilaikes turi but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip jo, bet patarciau nedaryt dideles pauzes vaziavimu pabaigos praktinio egzamino, nes jei neesi pakankamai igudes tai pamirsi, tai reiks arba imt papildomu vaziavimu ar su tevuku pavazinet po miesta, tik pries tai aisq teorija issilaikes turi but.

nu su tevuku nepavazinesiu, amzinatelsi neturejo teisiu. nebent su mama. ai tas teises va krc ateis vasara as dar iki birzelio vidurio busiu visvien vietoj svogeris atleks. nuvarysiu ir isilaikysiu blm. kaip nors ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau iPhone nusijaibreakinau. :) Reikia XBOX'ą nusiflashint ir cool bus tada. :)

Dar belekaip užsinėjau pool'ą žaist, kaip gerai, kad turiu £180 čekį. :) Heahh

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip tarkim Kaune kur eiles 3sav, pastebejus biski vakarais gali rast ir po dienos ar keletos tu laisvu vietu, tad ner taip baisu :)

O siaip pagaliau susirinkau GH Band set'a :) Isigijau mikrofona ir dar viena gitara (Les Paul), nes jai tik koks tusiukas, tai be Guitar hero xebra neapseina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as galiu pasigirti, kad nusipirkau nauja X360 arcade jasper ir nebereikes bijoti gauti rrod :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.