ZZ1

XBOX 360 dvisluoksnių diskų (dual-layer) priežiūra

Rekomenduojami pranešimai

O tai kaip tada raikia zaisti su juo pastacius xboxa 360 vertikaliai juk ydejus diska negali vartyt,o juk vertikaliai pastacius tai disko neydesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

?? aisku kad idesi.

atnaujisntos rekomendacijos.

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as zinau is patirties :D ZIUREK KAIP IDEJAI DISKA ! nes man daug kartu buvo,kad belekaip nepaziurejas imetu diska ir fsio,kai dvd romas nori uzsidaryt diskas uzstringa(nes bunu tada belekaip idejes diska,ant sono gal kaip nors uzlipes buvo)

ir tada taip susibraizo diskas...kad... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as zinau is patirties :D ZIUREK KAIP IDEJAI DISKA ! nes man daug kartu buvo,kad belekaip nepaziurejas imetu diska ir fsio,kai dvd romas nori uzsidaryt diskas uzstringa(nes bunu tada belekaip idejes diska,ant sono gal kaip nors uzlipes buvo)

ir tada taip susibraizo diskas...kad... :)

itraukta i rekomendacijas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pildykit, pildykit broliai PlayManai, si temele yra verta gido. Ir bus perkelta y xbox 360 gidus tarkim ryt vakare kai pripildysit infos. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu pakalust? Kas per grybas kad negalima paišaliot markeriu ir kas per grybas kad jei kepu dl tai nebegaliu kept cd ir dvd? Krč mano 3metų senumo LG kepęs vsą gyvenimą cd ir dvd puikiai kepa dl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paklaust negali, uzrasytos rekomendacijos po diskusija nestatomos: tiesiog darai taip, arba taip nedarai ir viskas. gali siulyt savo apsaugos variantus.

bet jei jau paklausei: irasyto disko ismaliavok visa pavirsiu markeriu ir turesi atsakyma pagreitintu budu.

Dvisluoksniai rekorderiai turi padidinto jautrumo ir kalibracijos lazeri. rasant DVD ir CD lazeris perkalibruojamas kiekviena karta automatiskai. Daznas persikalibravimas greitina rekorderio devejimasi ir mazina tiksluma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau kad visai gerai laikyt diskus tuose medziaginuose dekluose,tipo knygose tose,nzn visad laikydavau ten ps2 zadimus,vieta tauposi ir virseliu nereikia,nei dezuciu nereik nieko,ir sviesa nepatenka ant disku,be to patogu nesiotis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai jau uzkniso tas disku braizymas, visi diskai subraizyti del xbox kaltes, net nzn ka daryt, reikes pabandyt i verbatim rasyt bet abejoju ar pades.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai jau uzkniso tas disku braizymas, visi diskai subraizyti del xbox kaltes, net nzn ka daryt, reikes pabandyt i verbatim rasyt bet abejoju ar pades.. :)

paziurek sita:

jei pas tave taip, tai nesunkiai pataisoma. nesk meistrui jei pats nenori:

http://www.llamma.com/xbox360/news/Xbox-36...c-Scratched.htm

braizomi diskai yra viena is daugelio xbox ligu, tokius boksus taiso ir ms (aisku nemodintus)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tai visai kitokie ibrezimai, labai mazi bet gilus, as komapkta gerai nuvalau, tada jie beveik nesimato ir vel zaidziu kokia savaite po ti vel ismeta lentele disc is unreadable...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada kazkas kita turbut. apziurek gerai diskasukio stalciu, ar nera kokiu gumbeliu plasmaseje, ar svarus stalcius (bet turbut jau ziurejai). siaip ar taip panasu i brokuota diskasuki, ir ji reikia arba taisyt arba keist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.