Samuleviciukas

Juodas ekranas.. PS3

Rekomenduojami pranešimai

Bahurai padekit jau trecias zaidimas su juodu ekranu.. Kaip tai istaisyti? Stai sitie zaidimai su Juodu Ekranu : Spider man 3 EUR JB.ATAX, Assasin's Creed Brotherhood Readnfo EUR JB-ANTiDOTE, Prince of persia the forgotten sands JB-XRB.

Gal kas ka suprantat?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bahurai padekit jau trecias zaidimas su juodu ekranu.. Kaip tai istaisyti? Stai sitie zaidimai su Juodu Ekranu : Spider man 3 EUR JB.ATAX, Assasin's Creed Brotherhood Readnfo EUR JB-ANTiDOTE, Prince of persia the forgotten sands JB-XRB.

Gal kas ka suprantat?

Svx... Problema tikriausia ta kad reikia idet bet koki orginalu diska i ps3 kai bandai paleist game... Yra game kurie pasileidzia be org disko bet yra daug zaidimo kurie reikalauja to vieno bet kokio game orginalaus ps3 disko... O seip jei nori pasiziuret ar jis veikia be disko ar ne gali pasiziuret sitam saite:

http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagen...reak&search (beje ne visada buna parasyta ar reik disko ar ne... Jei moki angliskai turetai suprast)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip dar black screenu atsiranda ir kituose zaidimuose , bet daugelis veikia , idejus ir originalu diska nepadeda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mėgink updeitint, man padėjo. man su antidote irgi neveikė, parsisiųsk atax realysą ir veiks. arba gali mėgint atax pathcą užmest ir gal tada veiks..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mėgink updeitint, man padėjo. man su antidote irgi neveikė, parsisiųsk atax realysą ir veiks. arba gali mėgint atax pathcą užmest ir gal tada veiks..

Sveiki,

gal kas galetu apsviesti kaip ta padaryti? Man is 10 zaidimu tik vienas pasileido, visi kiti meta black screena

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

gal kas galetu apsviesti kaip ta padaryti? Man is 10 zaidimu tik vienas pasileido, visi kiti meta black screena

įdėk diską. kokie žaidimai tiksliai neina ? nes kiekvienas su savom bėdom čia yra. kokia jb versija ? kokį OM ar BM ar GAIA naudoji ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.