red-cat_eX

6.20 TN-A Prometheus ISO loader

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

geras gidas, vien uz toki psp wallpaperi nusipelnai +rep :)

Ne į temą

aciuks kileri. ;] cia is tos serijos debilam kaip islauzt psp. dar toj serijoj turi but ateity kaip atbrickint, kaip pandora naudot ir etc. bet cia veliau ;D ir dar lentele su islauzimu budais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

seip ne tik durniems :whistling: kai kurie zmones pvz labai nesigaudo tokiuose dalykuose arba bijo tiesiog random info pasitiket. better safe than sorry :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas kaip sakoma pavyko zjbs ,bet CSO formatu geimu nepaleidzia pradzia parodo geimo ir paskiau persikrauna psp ir reikia vel rasyti ir naujo T-NA tik tas ziaurei man nepatiko kas si ISo viskas viekia zjbs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakolkas dar reiks pasilikt su promethues 5.03 veliau viska gal sutvarkys ir jau bus galima pasiimt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakolkas dar reiks pasilikt su promethues 5.03 veliau viska gal sutvarkys ir jau bus galima pasiimt.

pasilik su 5.03. bo net nera fixu seivam dar sedziu va tingiu rasyt 5.50 atgal ;DD be seivu neidom db

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasilik su 5.03. bo net nera fixu seivam dar sedziu va tingiu rasyt 5.50 atgal ;DD be seivu neidom db

Nu jo jai dar ir seivint neina tada beda juolabiau visus zaidimus stengiuosi cso formatu pasidaryt ,kad vietos pasidaryt o girdejau pakolkas ir to negalima daryt tai tikrai geriau prie 5.03 likt. Aisku go savininkam ir be seivu gerai dabar :whistling:. Nu reiks dar palaukt bisky bet galvoju kad labai ilgai laukt neturetu tekt visgi didziausias darbas jau padarytas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratai kaip norejai :DD nesakiau kad seivint neina, sakiau seivu neloadina senos versijos. kaip ir visada budavo isupdatinus kad ir toj pacioj versijoj bet i prometeju numusa seivus senus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratai kaip norejai :DD nesakiau kad seivint neina, sakiau seivu neloadina senos versijos. kaip ir visada budavo isupdatinus kad ir toj pacioj versijoj bet i prometeju numusa seivus senus.

a nu vis vien man dar nera tikslo keist versijos kol viskas nesutvarkyta :whistling: Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei viska gerai irasysi pagal gida tai ne.

Redagavo urbis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriejau paklausti ar gerai supratau mano psp 3004 su data code 9b tai man dabar geriausiai laukti nauju metu kad eitu atristi normaliai psp?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriejau paklausti ar gerai supratau mano psp 3004 su data code 9b tai man dabar geriausiai laukti nauju metu kad eitu atristi normaliai psp?

jei pas tave 6.20, tai ko tada laukt tu nauju metu jei dabar gali atsirist ? jei pas tave 6.31 ar 6.35, tau ir nelieka nieko kito kaip laukti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O žiūrėkit norėjau paklausti ir pasitikslinti, pas mane psp slim versija prome-3 tai dabar tarkim įsirasau 6.20 CFW ir man viskas veikia tvarkoj ar kaip ? Su prometheus paprasčiau čia viskas buvo ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.