tVenc

Dragon Ball Tenkaichi 3 pirmi ispudziai

Rekomenduojami pranešimai

pagal mane geriausia dalis yra DBZ budokai 3 o kitos tai iskrypusios is budoku stiliaus.

nu jo nes budokai 3 turejo viska o kitos imete daugiau characteriu ir mapu o siap viskas tas pats tai budokai 3 geriasias bet dbz bt3 irgi geras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tj kiek suprantu dbz tenkainchi 3 ir yra sparklink meteor? ar ilgas zaidimas ir ar apsimokasiustis ? aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas turite zebra internetą tai FTP yra įmestas, o kas ne ..tai jau galit anglišką versiją iš intiko siųstis.

Na mano nuomone apie Tenkaichi 3 būtų tokia:

Pliusai

+Daugiau charakterių

+Gražesnė animacija

+Gerai pateikta istorija

+Daugiau mepų

+Japoniškas ir angliškas įgarsinimas

+Daugumos charakterių pakeistos atakos į gražesnes

Minusai

-Trumpa istorija

-Lievi nauji charakteriai

-Lievas "Customize"

-Lievas intro ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar man tik atrodo ar jau kažkas sakė, kad japoniška versija vadinasi "Sparkling Meteor" ... kiek galima ;>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad kiek žinau tą aukštą "levelį" galima užsikelti per 20min ..susirenki tus pointus ir panaudoji, iš itemų irgi nieko gero nepastebėjau nes kelis tegalima įsidėti.. tikrai nervina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu megstat paskraidyti po planeta ir po miesta siulau dbz tenkaichi 2 o jei norit greitos istorijos tada tenkaichi 3 maciau tako ftp jau imete kazkas tenkaichi 3 o antra nepamenu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ftp vistiek greičiau, bent jau man.

Aš nžn, tas skraidymas po pasaulį, nieko ten gero.. nuskrendi į vietą per kelias sekundes ir viskas, neįdomu.

Apie Tenkaichi 2 siužetą nekalbu.. feeh.. vos neapsivėmiau, išvis jokios animacijos.

"Stovi Pikolas ir staiga nukrenta ir rodo kaip Celas juokiasi" - tipo jį jau iškirto?

Vat tokių atvejų pilna.. o vat Tenkaichi 3 ten ir kalba charakteriai ..daug smagiau, bent jau man, bereikalingų nesamonių nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. prasau padekite man. nu vienu zodiu as kaunuosi su tencinhanu ir turiu tik 2 givybes linijas ir kaunuos pries napa kuris turi visas pilnas tas linijas ir n* neimanoma ten jo uzmust niekaip mano galingiause banga ciut ciut gyvybiu nujima ir nieka nesuprantu pasireinkes easy nes ainu pirma karta o seip esu perejas visas kitas dbz dalis ir gan nesunkiai ir db nieka nesuprantu.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj kad man daugiau nijokiu kovu nera nes sioje dalyje negali po mepa skaraidyt....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dieve, nesuprantu kaip kai kurie žaidėjai tokių dalykų negali suprast...

Kai kovoji su Tienu prieš Napą, tai turi kampe pasirodyt R3 mygtukas (po kažkurio laiko), tipo reikia spausti, tada išlys Chiaotzu ir su juo pasimušk ir galėsi vėl R3 paspaust ir susprogsi jam ant nugaros, ir taip kartoji....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.