Moo

XBOX slim iš amerikos. Sudegė?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Taigi gavo mano draugė XBOX slim, jis buvo iš amerikos. Nuėjo nusipirko paprastą adapterį, ir tiesiog įjungė XBOX'a, ir tada... Tiesiog išrūko truputį dūmų iš maitbokio. Megini įjungt - neveikia.

Aš pats suprantu kad maitbokis suėjo, tai dabar ieškot maitbokio ir tiek?

Dekingas

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O bandėt perskaityt ką rašo ant maitinimo bloko bent? Turbūt 230V pakepino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idiotai. atsiprasant. :DDDD N temu buve, vienas google parasymas ir viskas. ir bendras isilavinimas. Amerikoj eina 110V europoj 220V palyginkim kame esme gavo maitinblokis 2x didesne itampa, kas buna tuomet uzkaista visi komponentai akimirksniu ir sudega. Ka tai pamoko. paskaityt lypduka ant prietaiso. Taigi reikejo imt itampos keitikli 300W 220 i 110. dabar jei pats boxas negavo ragu reik imt nauja maitinimo bloka. jei paliete ir boxa galim ir su juo atsisveikint.

------

dar biski info. nagingi zmones moka is maitinblokio pc pasidaryt xbox maitinima. nenagingi bet gudrus skaito google siusdami preke ir aiskinas pries gaudami.

nesuprantantis moka dvigubai ;D

taigi maitinbloki galim pataisyt bet jam visvien reikes itampos keitiklio. tai rasyk tiem kurie prekiauja boxais arba deal extreme paieskok maitinblokio 220 - 230 V

ir nebus problemu.

arba gali daryt is ATX paprasto maitinblokio nupjovus laida nuo seno maitinblokio sujungus laidus deramai, bet sitas dalykas jau nezinant ka darai ir boxa sudegint gali. tai cia rinktis paciam.

rasau tau nes kreipiantis mano poste kaip i tavo drauge nera esme. tavo posto nebutu cia jei drauge nebutu prasius pagalbos, taigi tu jai padedi ir tau viska aiskinu.

PEACE. geru svenciu.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ehh tos mergos. Pasieme - norėjo pajungt išhkart. Nu ką padarysi, perduosiu jai.

Tą patį galvojau tik pasitikslint norėjau.

Dekingas. :)

Redagavo Moo
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.