audriusvaldo

Skype ryšys – po truputį atsigauna

Rekomenduojami pranešimai

Dėl techninio sutrikimo populiari internetinės telefonijos paslauga „Skype“ dešimtis milijonų vartotojų visame pasaulyje trečiadienį paliko be ryšio.

Įspėjama, kad kai kurie jos vartotojai gali neprisijungti prie „Skype“ tinklo ir ketvirtadienį. Tačiau palaipsniui darbas atnaujinamas.

Trečiadienį vakare milijonai „Skype“ vartotojų negalėjo prisijungti prie savo paskyros, o kitų pokalbiai nutrūko be jokio perspėjimo, praneša „ZDnet News“. Svetainės žiniomis trečiadienio vakarą per pusvalandį aktyvių „Skype“ vartotojų skaičius nukrito nuo 21 mln. iki 12,5 mln.

„Kai kuriems iš jūsų gali kilti problemų prisijungiant prie „Skype“. Mes nagrinėjame problemą ir atsiprašome už iškilusius bendravimo trukdžius“, - sakoma oficialiame „Skype“ mikrotinklaraštyje „Twitter“ portale.

Globalaus „Skype“ gedimo priežastis bendrovės šiame pranešime nenurodoma. Pranešama, kad dėl jo daugiausia problemų kilo „Skype“ vartotojams Europoje ir Šiaurės Amerikoje.

Naujausiais duomenimis „Skype“ funkcionavimas daugumai vartotojų yra atstatytas, o šis gedimas kilo dėl vadinamųjų „supermazgų“ – kompiuteriai, kurie veikia kaip „Skype“ telefonų knygos – atsijungimo. Šie „supermazgai“ užtikrina dviejų „Skype“ tinklo vartotojų susijungimą, sakoma oficialiame bendrovės tinklaraštyje.

„Normaliomis aplinkybėmis yra didelis kiekis prieinamų „supermazgų“. Deja, šiandien dauguma jų atsijungė, su šia problema susidūrė įvairių „Skype“ versijų vartotojai“, - rašoma tinklaraštyje.

„ZdNet“ cituoja bendrovės atstovą, tvirtinusį, kad „Skype“ inžinieriai kaip galėdami greičiau kūrė naujus „supermazgus“, todėl „Skype“ veikla per kelias artimiausias valandas palaipsniui atsistatys.

Šis „Skype“ „lūžis“ yra pats didžiausias nuo pat 2007 m. rugpjūčio, kuomet „Skype“ neveikė net dvi dienas. Tą sykį sutrikimo priežastis buvo „Windows“ OS atnaujinimas, dėl kurio milijonai kompiuterių visame pasaulyje persikrovinėjo, kad būtų galima užbaigti programinės įrangos diegimo procesą, skelbia „eWeek.com“.

http://klaipeda.diena.lt/naujienos/mokslas...ta-11-00-322031

Skype išvis turi apie 560 mln. vartotojų.

Pas mane tik šiandien pradėjo veikt, kaip pas jus ?

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane vakar buvo trumpam atsirades, bet vel dingo :) O siandien tai viskas gerai jau su juo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas manes neveikia dar :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Alkaida nusprendė kirsti Europai per elektroninės informacijos srautus matyt :) neveikia dar niekas pas mane.. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man labai letai prisilogina, bet prisijungia. vakar tai atrodo viskas normaliai buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc geras prikolas su super hide ip programa pasikeitus savo ip i jav ip veikia skype :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priežastis kodėl buvo neveikęs skype'as --> http://www.demotyvacija.lt/grincui-kaledos...os-1303445.html , bet dabar jį pagavo policija ir sugrąžino skype'ą. :)

Vakar, tai iš vis nebuvo įmanoma prisijungt prie skype'o, tai prisijungia, po sekundės atsijungia, bet šiandien viskas jau ok, jokių trukčiojimų ar pan, bet draugams kai kuriems iki dabar dar neeina... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas čia neatsigauna. Sukasi ir sukasi.

Tai sakau, kad kai kuriems dar neveikia, bet daugumai jau viskas normaliai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai nepastebejau, kad vakar vakare neveike, draugas tik pasake, kad jam neveikia, tai net nekilo mintis, kad cia taip visiems. Siandien ryte buvo viena karta atsijunge, paskui prisijungiau dar karta ir dabar viskas gerai.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent man jau viskas normaliai veikia :)

EDIT: vel nebeveikia :)

Redagavo pls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ehhhh, uk esu tai nei per iPhone, nei per PC neveikia... Reik laukt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

working just fine, like always. didn't feel any inconveniences :)

tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.