ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Galit pasakykt nuo kelintu metu gaminami Xbox 360 konsoles su CORONA motinine plokste?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasirode nuo 2011 08 01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, kaip žinot, išėjo labai neseniai Dishonored, norint zaisti, reik update daryti, Va cia ir problema. Turiu slima, ar galiu update siuo metu daryti ? : D:2.0.14719.0 - K:2.0.14719.0 (BK:2.0.1888.0)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Esu "Zalias" Ant Situ Xbox36o. Taigi noreciau paklaust, Kaip Suzinot Koks Yra tas Dishonored? Dekui Is Anksto :)

Redagavo Domsys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Esu "Zalias" Ant Situ Xbox36o. Taigi noreciau paklaust, Kaip Suzinot Koks Yra tas Dishonored? Dekui Is Anksto :)

Zaidimas...
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Epic...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suzinot? paskaityk sio zaidimo apzvalgas, youtubej paziurek video Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki butinai turi buti LITE-ON iHAS ar gali buti ir lite on sohw diskam irasineti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pas mane RGH ka sukurti ir padaryti kad paleistu zaidima is usb flasho ? :) Dekui

FSD nurodyk USB ir kataloga kur tavo zidimas yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki senokai jau xboxa naudojau savo ir pas mane dashas 2.0.14719.0 ar galiu atnaujinti dasha i naujausia ? Microsoft neisleido jokiu fixu kad pakenktu flashui ?

Redagavo krururaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki specai istiko nelaime :) zodziu daryk ka nori o xboxas NEISIJUNGIA :)

zodziu pries savaite viskas veike normaliai buvo visa ta laika toje pacioje vietoje o siandien pameginu ir nieko spausk ka nori o jam tas pats sakau gal maitblokis pasiziuriu dega oranzine spalva pasiimu kita xboxa tas veikia normaliai maitblokis dega zaliai idegu sena tas neveikia pasiskaitau forumus google ir youtube pasiziuriu usb portus ir kitus portus ziuriu niekas nieko netrumpina xboxas visivien neveikia.

Tai vat noriu patarimu kur dar ieskoti problemos?

beje tas xboxas buvo nu Jtagintas (ne RGH)

aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurek ar visi jtago laida ir kontaktai vietoje, ar neatshoke ar oksidacijos nera litavimo vietoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurek ar visi jtago laida ir kontaktai vietoje, ar neatshoke ar oksidacijos nera litavimo vietoje.

ziurejau viskas ten grazu ten juk pas mane tik du diodai ar kas ten tokie ir vienas sujungimas is vienos skylutes i kita ir konsole buvo nejudinama beto jei ir kas oksiduotusi tai visviena bent isijungtu boxas o dabar jokiu gyvybes zenklu nerodo o maitblokis pastoviai sviecia oranzine spalva net nesumirksi kai megini ijungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.