ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Trackeriu yra daug, bet visi arba su pakvietimais arba uzdari.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naujus XGD3 žaidimus galima rašyti tik su iHAS Burner ar ir su kitais?

Pas mane nžn koks bet ant jo priekio parašyta mažom raidėm DVD+R DL ir dar kiti užrašai - RW, DVD Multi Recorder, Compact Disc ReWritable ultra speed.

Redagavo Acc3r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnai xgd3 formato zaidimus iraso tik iHAS B revizijos perleshintas i burnermax. Yra keli modeliai kuriuos galima crosfleshinti, bet jie pakankamai reti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujus XGD3 žaidimus galima rašyti tik su iHAS Burner ar ir su kitais?

Pas mane nžn koks bet ant jo priekio parašyta mažom raidėm DVD+R DL ir dar kiti užrašai - RW, DVD Multi Recorder, Compact Disc ReWritable ultra speed.

Isigyji sita dvdroma ir tiek tu bedu http://www.skytech.lt/ihas12419-liteon-dvdrw-24x-black-sata-p-21147.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai reiškias kad norint įrašyti tokius game kaip Fifa 12,Max Payne 3 ir t.t dar reik pirkt tą dvdromą?

Redagavo Acc3r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai reiškias kad norint įrašyti tokius game kaip Fifa 12,Max Payne 3 ir t.t dar reik pirkt tą dvdromą?

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tada reikes dar labiau pakratyti pinigine, nes reikes arba sata to usb perejimu arba specialios dezutes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O neitų kažkaip be DVDromo? Nes pinigų leist nesinori...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei eitu manau nekurtu specialiu fw ir nesiulytu dvdromu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O neitų kažkaip be DVDromo? Nes pinigų leist nesinori...

Darykis RGH,nebereiks disku pirkti,bet pradziai teks maziausiai 200lt investuoti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darykis RGH,nebereiks disku pirkti,bet pradziai teks maziausiai 200lt investuoti...

Tai realiai kalbant jam teks investuoti lygiai tiek pat, kiek kainuotų flashinimas ir dvd rom'o pirkimas. Pradėtų atsipirkt jau nuo pačio pirmo žaidimo, kadangi nereikės diskų pirkt. Minusas tas, kad prarastų XBOX LIVE, bet ne visiems tai minusas yra(pvz man).

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena, norėčiau čia pasiteirauti dėl xbox, tai vat gavau aš jį dabar galvojų flešint ar RGH daryt.

Bet noriu paklausti, jei pasidarysiu RGH galėsiu žaisti live?

Galėsiu naudotis kinect kaip su paprastu xbox? (girdėjau, gandų, kad nebegalima naudotis po RGH.)

(Jei bent vienas ne, tada flešinsiu, bet pas mane yra nešiojamas pc, ir reiks pirkti ta dvd roma,tai gal galite parekoumentuoti koki ir iškur, kad galėčiau junkti prie pc. )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas Xbox Live nereikalingas...

EDIT : Dar lyg ir tą iHAS DVDromą reik nuflašinti ar kažką panašaus,tai kaip tai padaryti ? :)

Redagavo Acc3r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena, norėčiau čia pasiteirauti dėl xbox, tai vat gavau aš jį dabar galvojų flešint ar RGH daryt.

Bet noriu paklausti, jei pasidarysiu RGH galėsiu žaisti live?

Galėsiu naudotis kinect kaip su paprastu xbox? (girdėjau, gandų, kad nebegalima naudotis po RGH.)

(Jei bent vienas ne, tada flešinsiu, bet pas mane yra nešiojamas pc, ir reiks pirkti ta dvd roma,tai gal galite parekoumentuoti koki ir iškur, kad galėčiau junkti prie pc. )

Po rgh xbox live nebeveikia.

Po rgh Kinect veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.