ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Teisingai

Neverta pirkt 20gb hdd jaigu turi betkoki isorini hdd as flesiuka didesni...aisku jai neturi tai gali pirkt..:D

o eina i 16gb flasha XGD3 game rasyt?

+

Imanoma kaip nors sujungti kelis flashus? Nes i psp tai galima per adapteri 2 sd korteles idet :D

+

Kodel pajungus 8gb flasha lieka tik 6.9 gb atminties?

Redagavo Prototype

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o eina i 16gb flasha XGD3 game rasyt?

+

Imanoma kaip nors sujungti kelis flashus? Nes i psp tai galima per adapteri 2 sd korteles idet :D

+

Kodel pajungus 8gb flasha lieka tik 6.9 gb atminties?

taip eina, pats naudoju

sujungt i viena neimanoma nebent naudot kelis atskirai

todel kad taip yra (nes 1gb = 1024mb ir t.t) juk is pvz 20gb hdd tu irgi negauni visu 20gb ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,norejau pasiteirauti del naujo dash update,zinau kad negaliu i live jungtis su 2.0 nes ten kazkoks update iskart pasidarys,ir tada negalesiu zaisti piratiniu games,o jaigu as ta update is intiko per pc isikelsiu i usb,ir padarysiu,su juo nebus to blogojo update piratiniams?aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teoriskai dae.bin neturetu atsinaujinti, praktiskai visko gali buti. Pabandyk ir suzinosi :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teoriskai dae.bin neturetu atsinaujinti, praktiskai visko gali buti. Pabandyk ir suzinosi :cheers:

Ir kai pabandysi pasidalink patirtim :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi,

Mano xboxe gyvena labai sena FW tikrai nežinau kokia, bet skaito tik wave2 žaidimus. Ir toks klausimas ar įmanoma naujus žaidimus nusiwavint iki wave2 ir juos paleist per mano xboxą? Beje labiausiai domina Forza4 , kiti žaidimai neitin svarbus, bet jei įmanoma tai būtų vistiek gerai.

Ir jei įmanoma gal galit pasakyt su kokia programa tai daryt? Ankščiau dariau su wave patcheriu neįtin naujiems žaidimams, o dabar pabandžiau tai nebeveikia man tas patcheris.

P.S žinau, kad geriausia išeitis atsinaujint FW, bet pats nagu kišti tikrai nenoriu, o pinigai kaupiami kitam dalykui.

Išanksto dėkoju. :cheers:

Redagavo TMe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki nolaiferiai :) norejau paklaust vieno dalyko, kas liecia xbox esu naujokas, tiksliau draugas nusipirko paprase nulauzt, tai padarius noriu isbandyt, bet kiek rasau ta nauja formata XGD3 i dwd dl man isiraso wiskas gerai, ismeta complete, bet paziurejus kiek uzima disko vietos, tai uzima diske tik 48,7mg/b, idejus i xboxa tai ismeta kad the disx format is not suportted. Tai kame reples? Aciu

P.S. Rasyta i dvd is dvieju skirtingu dvd-romu ir is abieju tiek pat rodo kad uzimta vietos. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki nolaiferiai :) norejau paklaust vieno dalyko, kas liecia xbox esu naujokas, tiksliau draugas nusipirko paprase nulauzt, tai padarius noriu isbandyt, bet kiek rasau ta nauja formata XGD3 i dwd dl man isiraso wiskas gerai, ismeta complete, bet paziurejus kiek uzima disko vietos, tai uzima diske tik 48,7mg/b, idejus i xboxa tai ismeta kad the disx format is not suportted. Tai kame reples? Aciu

P.S. Rasyta i dvd is dvieju skirtingu dvd-romu ir is abieju tiek pat rodo kad uzimta vietos. :)

tai kiek cia uzima? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi,

Mano xboxe gyvena labai sena FW tikrai nežinau kokia, bet skaito tik wave2 žaidimus. Ir toks klausimas ar įmanoma naujus žaidimus nusiwavint iki wave2 ir juos paleist per mano xboxą? Beje labiausiai domina Forza4 , kiti žaidimai neitin svarbus, bet jei įmanoma tai būtų vistiek gerai.

Ir jei įmanoma gal galit pasakyt su kokia programa tai daryt? Ankščiau dariau su wave patcheriu neįtin naujiems žaidimams, o dabar pabandžiau tai nebeveikia man tas patcheris.

P.S žinau, kad geriausia išeitis atsinaujint FW, bet pats nagu kišti tikrai nenoriu, o pinigai kaupiami kitam dalykui.

Išanksto dėkoju. :)

deja neimanoma

Ka rodo PC nera svarbu, gali rodyti ir 1kb. Jei konsole buvo jungta i xbox live tai greiciausiai ir rasys not supported daugeliui xgd3 geimu. Tam reikalinga LT+ 3.0 kuri dar neishleista. Bandykis su ne ap25 / xgd3 geimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja neimanoma

Ka rodo PC nera svarbu, gali rodyti ir 1kb. Jei konsole buvo jungta i xbox live tai greiciausiai ir rasys not supported daugeliui xgd3 geimu. Tam reikalinga LT+ 3.0 kuri dar neishleista. Bandykis su ne ap25 / xgd3 geimais.

Bet tai nesamone, juk su LT 2.0 versija turi veikt jau XGD3 formatas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai nesamone, juk su LT 2.0 versija turi veikt jau XGD3 formatas.

Jungeisi i xbox live po lapkricio 17d? Greiciausiai taip, turbut gavai dae.bin atnaujinima ir su xgd3 geimais bus bedu kol nebus LT+ 3.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jungeisi i xbox live po lapkricio 17d? Greiciausiai taip, turbut gavai dae.bin atnaujinima ir su xgd3 geimais bus bedu kol nebus LT+ 3.0

mmm, num tas zmogus kuris prase atrist tai jo lose wisad online per xbox, po to atnese man ir paprase atrist, tai db jis atristas ir tikrai nejungiau jokio live, tik imeciau

"iskepes" diska su Batman game, ir raso kad not supported, tai gal blogai atriso? ar cia jei palose live tai ir atrisimas nepades? Aciu uz atsakymus i mano klausimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar apsimoka pirkti Xbox360 Slim arba Jasper, ar geriau palaukti naujos kartos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.