ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Blogai irasytas diskas turbut .

visko gali buti reikes pameginti perasyti. Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu pas mane aktyvuotas Dae.bin failiukas, tai nusiflesinus i LT3.0 vel visi zaidimai turetu veikti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pas mane aktyvuotas Dae.bin failiukas, tai nusiflesinus i LT3.0 vel visi zaidimai turetu veikti?

Taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra ir kitas budas padaryti kad veiktu zaidimai reikes flesiuko ir horizon programos http://www.xboxmb.com/horizon/ jei turi viska ko reikia daryk taip 1. suformatuok flasa per savo xbox 360 2. parsisiusk zaidimo tittle update http://www.xbuc.net/ (asmeniskai as siunciausi seniausia nezinau kaip del kitu o taisiau skyrim) 3. ikisk flasha i kompiuteri paleisk horizon programa spausk tools package manager spausk open pasirink savo atsisiusta faila spausk extract all pasirink issaugojimo vieta ir spausk save to device pasirink savo flasha tada idek flasha i xbox 360 (butina laikyti ji ten visa laika kol zaidi) ir gali zaisti kaip del live zaidimo nezinau o jei horizon programos nepaleidzia isirasyk .net framework 3.5 (del naujesniu nezinau)

Ne į temą

Playmanijoje esu naujokas tad atsiprasau jei kas netaip
Redagavo Mwps
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra ir kitas budas padaryti kad veiktu zaidimai reikes flesiuko ir horizon programos http://www.xboxmb.com/horizon/ jei turi viska ko reikia daryk taip 1. suformatuok flasa per savo xbox 360 2. parsisiusk zaidimo tittle update http://www.xbuc.net/ (asmeniskai as siunciausi seniausia nezinau kaip del kitu o taisiau skyrim) 3. ikisk flasha i kompiuteri paleisk horizon programa spausk tools package manager spausk open pasirink savo atsisiusta faila spausk extract all pasirink issaugojimo vieta ir spausk save to device pasirink savo flasha tada idek flasha i xbox 360 (butina laikyti ji ten visa laika kol zaidi) ir gali zaisti kaip del live zaidimo nezinau o jei horizon programos nepaleidzia isirasyk .net framework 3.5 (del naujesniu nezinau)

Ne į temą

Playmanijoje esu naujokas tad atsiprasau jei kas netaip

Pas mane LT1.9, tai neiseis man XDG3 zaidimu pasileisti, tiesiog noriu zinoti, ar, kai iseis LT3.0, man viskas veiks. Bet dekui, kad padedi. :) Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane LT1.9, tai neiseis man XDG3 zaidimu pasileisti, tiesiog noriu zinoti, ar, kai iseis LT3.0, man viskas veiks. Bet dekui, kad padedi. :)

Nera uz ka jei tau nereikia gal kam nors prireiks tiesiog dalinuosi ziniomis kurios man paciam labai padejo iseiti is nevilties busenos kai zinau kad esu flegintas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik ant vieno zaidimo taip?

aha tik ant vieno buvo bet jau susitvarkiau ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,pas man 2.0 girdejau ilive jungtis nera saugu,pora klausimu:

1)jaigu pasijungsiu tik demo atsiusti,bus kazkas blogo?

2)jaigu zaisiu originalu pvz gta 4 online?

Nes piratiniu pats zinau kad geriau nezaist,ir ta file padare microsoft kad flegintu konsoles,bet ar tai dvejais punktais besinaudojant neuzflagins,aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo skiriasi 1080p ir 1080i? Kuri geriau rinktis xbox nustatymuose?

man irgi sitas idomu :)

beje kamnors veikia AC: Revelations?

Man tai nepasileidzia, FW LT2.0, Idedi dvd, asiranda paveiksliukas,play game,ijungi, Unsupported Disc. kas svarbiausia i hdd tai irasyt leidzia.

Sakau gal ta dae.bin pakeite bet tai kad veikia 2k12,mw3,bf3 ir kiti geimai. Keista

EDIT: Susitvarkiau pagal sita gida :)Nuoroda

EDIT: Po tvarkymo pagal ta gida veikia tik AC:R, daugiau niekas :) ftw.

Redagavo maitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,pas man 2.0 girdejau ilive jungtis nera saugu,pora klausimu:

1)jaigu pasijungsiu tik demo atsiusti,bus kazkas blogo?

2)jaigu zaisiu originalu pvz gta 4 online?

Nes piratiniu pats zinau kad geriau nezaist,ir ta file padare microsoft kad flegintu konsoles,bet ar tai dvejais punktais besinaudojant neuzflagins,aciu

Jei pasijungsi i xbox live, gausi dae.bin failo updeita be jokiu perspejimu. ir tada nebeveiks visi arba dalis ap25 ir xgd3 geimai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo skiriasi 1080p ir 1080i? Kuri geriau rinktis xbox nustatymuose?

Sausa informacija nedestysiu o tiesiog video pateikiu, kad aiskiau butu :D Aisku geriau bus 1080p. O siaip gali i youtube parasyt 1080p vs 1080i ir labai labai daug pavyzdziu rasi :D

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, zinau kad mano konsole buvo flashinta i 1.61 jau senokai nuo tada siaip veike man visi zaidimai naudodavau activate.iso, parsisiunciau skyrim, isirase viskas tvarkingai, konsole kompakta randa, kai paleidziu raso kad zaidimui reikia update, atsisiunciau update'a, bandau update'inti per flasha ir pakeliui man ismeta juoda ekrana su E66 eroru, samsung-toshiba dvd rom'as jeigu tai kanors keicia. Gal kasnors nukreiptumete teisinga linkme? (dasho dabar nepamenu bet lygtai kinect'inis jau lyg is LA noire uzhsiupdate'ino) i live nebuvo jungtas kokius 2 metus. Zaistas live buvo pries 4 metus kai pirkau, zinau kad nebanintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nauji zaidimai eina XGD3 formatu kuriam reikia LT 2.0 firmware versijos. Pasidomek apie tai.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nauji zaidimai eina XGD3 formatu kuriam reikia LT 2.0 firmware versijos. Pasidomek apie tai.

Ne į temą

nemalk cia sudo, jis net neto klause! :notworthy:

PASIDOMEK APIE TAI :)

persiflesink i org fw ir tada updatink...

arba pas tave swapintas dvd todel e66 gavai... reikia originalaus dvd

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• @WirmiS, na eina tokios šnekos, kad Microsoft visgi pristatys naujos kartos konsole, nors kaip ir oficialiai išėjo iš konsolių ir excliuzyvų "karų" vesdami nauja politiką "XBox visur". Netgi eina kalbos kad tai gali įvykti 2026 m. Tuomet Sony teks pasiskubinti ir išleisti naują konsolę 2027. Kartosis XBox 360/Playstation 3 situacija. 
    • na visa sita info jau buvo islindus per teismus del activision isigyjimo. prie visko dar buvo snekos ir apie atnaujinta konsole. viskas baiges tuom, kad isleido series x be disku, o apie kontroleri snekos uztilo dabar gal vel kazkas pradeda lyst
    • Kibsim į medžioklę. Gaila, kad trofėjų atžvilgiu grindą sumažino 90%. Bet net neabejoju, kad smagiai žaisis. Edit: open beta buvo šiurkštoka akims, bet galutinis leidimas gan stipriai patobulėjo. Resolution - režimas atrodo šiek tiek detaliau su stabiliais 30fps, panašu. Balanced - tarpinis variantas. Kol kas prie šio pasilikau.  Performance - nukentėjo rezoliucija, bet 60fps. Tačiau DAUG geriau negu open beta. Neatrodo tragiškai šįkart. Gal net ir prie šito galiausiai liksiu. 
    • Playstation 6 greičiausiai pasirodys dar negreitai, bet žinoma tikrai bus išleista. Todėl manau pats laikas pradėti diskusijas apie būsimą ir manau visų laukimą naują Sony konsole. Ypač kai nemažai dalykų jau žinoma taip pavadinkime "patvirtintų gandų lygije😀 Tai nieko nelaukiant ir pradedam. Ką šiam momentui žinoma apie galimas PS6 specifikacijas ? Tikrai žinomą kad geležį kaip ir ankščiau teiks AMD. Buvo gandų apie galimas deribas su Intel, bet šneka kad kompanijoms nepavyko susitarti. Taigi būs AMD ir tai yra viisškai gerai, bent jau dėl backward suderinamumo, be to AMD tikrai save užsirekomendavo kaip patikimas Playstation partneris. Grafikos čipas turėtu būti būsimos UDNA archtektūros, kuri pakeis dabartine (AMD grafikos kortų prasmę, ne PS5) RDNA 4. Kokios kartos būs UDNA, pirmos ar jau sekančios laikas parodys. Verta atsiminti, kad kai 2020 m buvo pristatyta Playstation 5, jį turėjo tam momentui pažangiausia AMD RDNA 2 archtektura. Taigi tikymibė kad mes turėsim nauajusia grafikos lūstą architektūros prasme gan didelė. Dėl CPU tai galimas variantas kad būs Zen 6 ar kažkas tai dar geresnio iš AMD X3D technologijos (turi labai daug cash atminties). T. p. kelia mažai abėjonių (jeigu imti pavyzdį kokiu kelių eina nVidia), kad dabar pradėta mashininio mokymo PSSR technologija būs vystoma toliau ir PS6 turės PSSR2 ar kitaip besivadinančia PSSR technologijos tęsinį. Kaip dėl būsimos konsolės našumo ? Leisiu sau teigti kad dar PS5 kartoje žadėti 4K60fps galu gale taps naujos konsolės standartų (tam pagelbės ir PSSR), dalyje žaidimų būs pasiekta ir stabilus 4K120fps (nes ir dabar kai kuriose yra) bei įtariu kad nauja konsole gan stabiliai leis rinktis 8K30fps jeigu bus norinčių, bet tokia raiška praktiškai nebus naudojamą dėl iki šiol labai mažo 8K TV populiarumo. Jeigu kalb4ti paprastai, tai manau kad nauja konsole būs 2, o greičiausiai 2,5 karto galingesnė, negu dabartinė PS5 Pro. Ypač turint omeny kad Playstation6 pilnai atnaujins savo archtekturą, o turės ne tik galingesnį grafikos procesorių (skaityk naują vaizdo plokšte) kaip PS5 Pro. Retrospektiviai PS4 vs PS5 vs PS5 Pro - 1,84 vs 4,2 vs 10,3 vs 16 TFlops.  Aišku bus "custom" kaip mėgsta daryti Sony SSD, klausimas tik kokio dydžio. Logiška manyti kad nemažiau 1Tb (žiūrint kiek norės sutaupyti ties kaina). Bet 2Tb kaip dabar PS5 Pro būtu visai smagu. Gandus apie galimai ruošiamus 2 čipset variantus, na kaip sakykim PS6 ir PS6 Lite (vienas galingesnis ir brangesnis, kitas pigesnis ir lėtesnis) dabar praleisiu, nes tai atskiros gandų diskusijos tema. Dizainas ? Apie dizaina kalbėti nėra ką iki pat oficialaus anonso, nes tai beprasmiška. Atsiminkit kokių renderintų vaizdų buvo su PS5 ir k1 gavom finale (ne vienas renderingas net iš arti neatspėjo oficialaus dizaino). Taigi kaip sakau spėlioti beprasmiška. Aišku greičiausiai atėjus laikui pamatysim devkitų leakų, bet tam jie ir yra devkitai. Dualsens tikrai liks ir manau bus kiek patobulintas. Tas naujas PS5 "joystikas" buvo tikrai stiprioji Sony pusė. Ir man asmeniškai kaip turinčiam abi konsoles (ir PS ir XBox) dažnai Dualsens fiškės būna nusverenti žaidimo varianto pusė. Diskasukis manau dar šitoje kartoje visgi lis dėl visų fizinių kopijų megėjų ir rinkų su prastu interneto greičiu ar išvis ano nebuvimu. Bet bus papildomai kaip dabar PS5 Pro padaryta, nes Sony stabilai eina prie Digital only ateities ir sakyti kad taip nebus būtu kvaila - parodykit man PC kur dabar dedami diskai kad žaisti ? Apskritai mažas fintas. Gan daug apie būsimą PS6 (įskaitant ir kainą) gali parodyti dabartinė konsolės Pro versija, reikia tik mokėt skaityti. PS5 Pro čia toks bandymas apčiuopti būsimą PS6 dirvą - atsegamas diskasukis, PSSR ir t. t. Na ir pagaliau smagiausi dalykai kaina ir kada išeis. Dėl kainos tai mano asmenyne nuomone bus nuo kokių 599 iki 699 euro (be dikasukio ir neaišku 1 ar 2 Tb SSD). Kad Sony pardavinės bazine versija už panašiau dabartine Pro 800 euro kaina tai nelbai drisčiau tikėt, bet kad ne už 500 tai tikrai. Nežinau kada išeis, niekas nežino, tik Sony. Pats norėčiau kad tai būtu 2027 ruduo, bet didesnė tikimybė kad visgi 2028 m., nes su PS5 Sony puikiai einasi ir konkuruoti su XBox dabar praktiškai nereikia. Bet yra vienas mažas bet. Jeigu Microsoft kaip grasinasi išleis nauja XBoxa (o žada kad visgi išleis ir jis bus kaip visada "Fastest" ir "the Most Powerfull") 2026, tai netiku kad Sony dar 2 metus tuomet sėdės be jokio atsako. Šiaip kalba kad būsimos PS6 lūsto projektavimas iš esmės jau baigtas ir dabar prasidės testavimo darbai. Taigi visus forumečius kviečiu pradėti diskusiją. Šaltiniai - įvairus susistemti gandai ir pavieniai oficialių su Playstation susijusių asmenų pasisakymai.       
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos