ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, rašant žaidimus su ImgBurn pabaigoje iššoka lentelė, paspaudi Ok ir turi kompaktą automatiškai išstumt? ar pačiam paspausti, kad atidarytų? Nes baigia rašyti, paspaudus OK man neatsidaro dvd romas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, rašant žaidimus su ImgBurn pabaigoje iššoka lentelė, paspaudi Ok ir turi kompaktą automatiškai išstumt? ar pačiam paspausti, kad atidarytų? Nes baigia rašyti, paspaudus OK man neatsidaro dvd romas.

Ne, neturi. Nebent esi pasirinkes, kad po irasymo atidarytu dvd rom'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia toks gal ir durnas klausimas, bet kiek žinau, nebegamina baltų xbox'ų. Kodėl? Man tai balti žymiai gražesni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia toks gal ir durnas klausimas, bet kiek žinau, nebegamina baltų xbox'ų. Kodėl? Man tai balti žymiai gražesni.

Balti buvo Fatai ir juos jau 1-2 metus nebegamina dabar tik slimus gamina ir jie juodi nebent buna limited edition.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis nebegamina Fat'u, o slim'u baltu kaip ir nera :thumbup: Gal po kiek laiko marketingo tikslais pakeis spalva ir stumdys kaip "nauja produkta" su nauja komplektacija (tarkim 2 pultais ar didesnes talpos HDD). :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki, ir vel as su savo bedom, pas mane asus laptopas ir jame yra nzn firmos bet va toks HL DT ST DVDRAM GT30N cdromas, kiek vakar ziurejau negali irasyti tuos DL kompkatus (jai klystu ir kazkaip imanoma irasyti tuos kompaktus su situo, parasykit, nes vakar ieskojau informacijos ir nlb ka radau internete, tik kazkaip eina --- flash back to 02 with speedptched.exe

-reboot

-flsch again with speedpatched.exe and speedpatched.bin S2

-reboot

bet nelabai susigaudau cia tai nieko nepavyko padaryt)

Tai va kadangi pas mane laptopas tai ieskau dvd su usb jungtim ir radau pora variantu kuriuos pasiule parduotuveje, gal galit patarti ar pasakyti kuris is situ butu geresnis ar isvis apsimoka pirkti tokius ar geriau kazka zinot, stai modeliai http://www.amel.dk/?iframe=http%3A%2F%2Famel%2Edk%2Fdetalje%2Easp%3Fvarenr%3D620-059

http://www.amel.dk/?iframe=http%3A%2F%2Famel%2Edk%2Fdetalje%2Easp%3Fvarenr%3D621-065

ir dar ar jai tinka sitie ar turesiu problemu irasant paprastus ar tuos xgd3 tuos zaidimus pvz nauja MW3 ir t.t. del kompatu patarete butinai verbatin tuos ar cia kaip sakant pagal skoni ir kaina kad poto, pacio pasirinkimas ir bedos jai nesigaus irasyt. tai buciau dekingas jai kas galetumete padeti ir patarti, nes xbox updatintas ir sutvarkytas losimam bet va atsirado kita beda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudok naujausia img burn . jei nepades tai greiciausiai diskai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudok naujausia img burn . jei nepades tai greiciausiai diskai

Su visais diskais tas pats pabandziau Acme , Verbatim , bet su LiveStar nebandziau ir nebandysiu tikrai jauciu tas pats bus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su livestar nebandyk nusipirkau brokuotas buvo . Tada gali buti dvd romas kaltas . Bandyk naujausia img burn naudot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naujausias ir yra imgburn , nzn kas gali but , cd roomas tai geras siaip tik pirktas, kaskokia nesamone..

O fw dvdromo atnaujinta? Jai ne pabandyk... blogiau nebus manau. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas galit su mano beda padet ? esu parases auksciau. noreciau kaip ir pirkti cd roma sita

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iskilo pora klausimu apie Xbox Live:

1.Kokie butent yra LIVE privalumai? Ar tai tik galimybe zaisti zaidimus internete ar yra dar kazkas daugiau?

2.Jei uzsisakes LIVE, online zaisciau tik originalius zaidimus, o piratinius zaisciau tik single player rezimu ar vistiek gauciau ban'a?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Zaidimai online, demo zaidimai, naujienos, updeitai, pachai...

2. Jei konsole flesinta, nesvarbu ar originalus zaisi ar piratinius, bano tikimybe tokiapat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.