ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Sorry uz durna klausima, bet ar paprastame usb flashe(8-16 gigu) galima tik demo atsisiustus saugoti, ar ir geima isirasyti ir ji is usb zaisti, kad lazeri maziau gadinti. Gal but tai buvo simta kartu forume rasyta, bet neturiu laiko ieskoti, jei nesunku kam nors atsakykit , ok ? :D Is anksto dekui :D

geriau nesakyk kad neturi laiko ieskot , nes iskart norisi skipint toki posta..google turi po nese ir pasiziurek tada ka galiam ir ko ne , nereiks ieskot..i usb galima ir zaidima instalint kaip ir i HDD, na su keliom isimtim ten yra kad kiti butinai reikalauja HDD. zaidimo instalinimas aisku vistiek reikalaus idet zaidimo diska kaskart kaip noresi zaist.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

geriau nesakyk kad neturi laiko ieskot , nes iskart norisi skipint toki posta..google turi po nese ir pasiziurek tada ka galiam ir ko ne , nereiks ieskot..i usb galima ir zaidima instalint kaip ir i HDD, na su keliom isimtim ten yra kad kiti butinai reikalauja HDD. zaidimo instalinimas aisku vistiek reikalaus idet zaidimo diska kaskart kaip noresi zaist.

Ok, dekui, nereikia pykti :D)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba vakara hebra ;D,norejau paklaust ar sitas ir yra norint istraukt dwd key is liteono and fato? http://www.ck3.co.uk/xecuter-ck3_probe-3.html

Vien sito neuzteks, reikes dar papildomos irangos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar galima žaisti LIVE be rauterio tik įjungus interneto kabelį ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip atrodo galima jei mac nepriristas ar kazkas panasiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip galima tik i xbox reikia ivesti savo pc mac adresa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėkui, jau radau

Redagavo dre

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kas nors atsakys :thumbsup4:

sveiki,

nusiflashinau fat xbox360 konsole kad galeciau zaist xgd3 ar kokius ten zaidimus,nu tarkim nba2k12 zaidziu be problemu. Dabar jei i online einu praso updte daryt kitaip neileidzia, galiu as ji daryt ar gausiu koki bana ar uzlaus konsole? Aciu uz issamius atsakymus is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va prisijungiau prašo update padarau ir neįvykdo jo, nes meta status code tą, tai kaip man padaryt update, kad jo nemestų ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip galima tik i xbox reikia ivesti savo pc mac adresa

nieko cia nereik vedziot. kisi neto laida i xbox ir jis pats viska susigaudo. jei veiki per routeri,veiks ir be jo. jei neveiks reiskia netas priristas prie pc IP. tiek ziniu

Redagavo IGNOLTA
MAC, o ne IP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va prisijungiau prašo update padarau ir neįvykdo jo, nes meta status code tą, tai kaip man padaryt update, kad jo nemestų ?

help!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

help!

DVDromas originalus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbūt, nežinau tiksliai, o kai tai lemia ?

aš tiesiog pajungiau live ir iškart update prašo, aš darau jį jis pilnai užsikrauna ir poto rašo jog failed ir į dashą mane išmeta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.