ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Noriu paklausti o visdar saugu losti su LT+1.91 FW ar jau butinai reike flesinti i LT+2.0 FW

kol naujas dashboardas nepasirodys - teoriškai saugu, kas po dashboardo bus niekas nežino

Redagavo KypuTeTpaBy
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagelbekit, ar gali buti kad vien del Acme dvd+r dl disku neina kepti geimai? Beda tame kad nzn kokia FW dabar irasyta, o gal yra budas nejungiant prie pc suzinot koks dabar CFW ant x'o?

Parsisiunciau menesio senumo geima sumeciau i acme, viskas ciki!

Parsisiunciau METU senumo geima... 5 kartus bandziau irasyt... Instaliuojasi i hdd OK, paleidinejant - unreadable :)

Ne į temą

Geimai El Shadai(eina) ir Halo reach(ne per kur), abu is LM imti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimas del Gears Of War 3, parsisiunciau GOW3 is LM, isirasiau pagal gida ir ar cia man vienam taip yra kad zaidimas pastringa, neisiraso i hdd (sustoja ties 46%) ir kai uzkrauna pvz. koki horde tai kai mirsti nebeleidzia nieko daryt uzstringa veikimas viso zaidimo. Aciu is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, susidomejau xboxo360 ausinemis, kad nereiketu saviems trukdyti ar leliuka is mego budinti :) Taigi noriu paklausti-ar bet kokios tinka su usb jungtim(jei tokios is vis egzistuoja) ar reikia specboxines pirkti? O jei taip , tai kur galima rasti pigiausia varianta? Dekui uz ats. jei tokiu bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, susidomejau xboxo360 ausinemis, kad nereiketu saviems trukdyti ar leliuka is mego budinti :) Taigi noriu paklausti-ar bet kokios tinka su usb jungtim(jei tokios is vis egzistuoja) ar reikia specboxines pirkti? O jei taip , tai kur galima rasti pigiausia varianta? Dekui uz ats. jei tokiu bus :)

jei nesiruosi kalbeti per XBL su kitais zmonem tai tinka bet kokios, tik reikes perejimo is RCA i 3,5 jack in.

o jei nori kalbetis, tai zinok kad namiskiam tyliau nebus, kai rekausi zaisdamas kokia saudykle :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai naudoju toki laida kad galeciau prijugti left i right audio ir 3.5mm bevieles ausines

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai naudoju toki laida kad galeciau prijugti left i right audio ir 3.5mm bevieles ausines

Kur tokį nusipirkti ir už kiek? :cenzura:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nesiruosi kalbeti per XBL su kitais zmonem tai tinka bet kokios, tik reikes perejimo is RCA i 3,5 jack in.

o jei nori kalbetis, tai zinok kad namiskiam tyliau nebus, kai rekausi zaisdamas kokia saudykle :)

Ne issirekiu per pratybas, namie as tylus :) O online nezaidziu, niekaip nesuprantu as to malonumo :)

Dekui visiems uz pagalba , pasirodo situos priedus turiu namie :):cenzura:

Redagavo Mindaugas1980

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, mano xbox 360 neseniai flashintas tik nzn tiksliai kox iXtreme LT ir norejau paklausti gal jus zinot ar xbox360 perflashinimas man kainuotu pigiau ar visvien pilna kaina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noreciau paklaust jei fleshinu 74850c i LT 2.0 tai reikia naudoti "LTPlus-025-v2.0.bin" failiuka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia pagalbos

Sveiki noriu atsinaujinti firmware is 1.51 i 2.0 mano drive yra DG-16D2S(74850C)

kiek zinau turint firmare senesni uz 1.6 galima istraukti dvd key be probe, tiesiog pajungus prie pc(galbut as klystu? bet draugas su 1.51 tiesiog pajunges prie pc ji gavo be jokiu probe). Bet mano pc yra senas ir jame nera sata jungties, kur lietuvoje galeciau rasti sata plokste?ir kokios jos butent reiktu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau reiktu PCI SATA Card w/ VIA VT6421A Chipset. Lietuvoje nelabai matau pirkti, nebent kurnors skelbimuose arba googlyje gal ka ir rastum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR gal zinai atsakyma i mano klausima? update padariau, xbox'as vel nenulauztas. Tai speju dabar JF parinkus LTPlus-025-v2.0.bin jis tiks buvusiam 74850c?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.