ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Kitaip nesuzinosi. Siaip hitachi nieko gero, neskaitant kad turi pacia seniausia xbox360 konsole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kdl nieko gero, jei nereikes flesint, pasileis ir taip xgd3 zaidai, ir siaip labai daug pinigu sutaupiau del nereikejimo flesint, visalaika pasileisdavo visi zaidimai be problemu, tai manau tik pliusai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDMI nera - cia ne pliusas. Xenon motina - klausimas kiek dar gyvens jinai. 2005-2006 metu konsole tikrai nieko gero, neskaitant kad ir flesinti nereikejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as x360 turiu jau apie 5m ir iki to laiko jokio gedimo nebuvo tfu tfu tfu,kaip yra sakoma jei per pirmus metus nebuna gedimu, tai isai veiks ilgai.

Na jei ir suges nusipirksiu kita is sutaupytu pinigu, flesinimui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox 360 VGA CABLE. Taigi isigijau laida, pasijungiau prie monitoriaus, viskas veikia. Tik va beda tame kad lb nepatogu jungineti prietaisus, ta prasme gal yra koks "switch mode" kada nori isijungi xbox vaizda, nori isijungi pc vaizda. :D O db norint xbox vaizdo reikia atjungti vga laida nuo vga, ir atvirksciai. ;)

p.s. monitorius turi du vga isejimus., o per meniu monitoriaus neradau nk panasaus. Dekui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai atjunk ne nuo vga o nuo boxo... siaip jai 2 vga lizdai tai turetu but 2 kanalai, o ten jau menu moniko turetu but...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susitvarkiau viska, net ir garsas yra monitoriuje. :D Dekui

Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu nusipirkciau VGA HD Kabeli, tai pagerėtu grafika, jeigu junkciaus į monitoriu? Nes ant teliko labai "lieva" grafika :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu nusipirkciau VGA HD Kabeli, tai pagerėtu grafika, jeigu junkciaus į monitoriu? Nes ant teliko labai "lieva" grafika :thumbsup4:

jei monitorius HD, tai be abejonės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki iskilo toks klausimas turiu xbox slima man ji atriso meistras i 1.91 noredamas zaisti deda island padariau update ir dingo nulauzimas isirasiau naujausia dashborda ir nuveziau meistrui ir jis man sako kad nieko nebeimanoma padaryti reikia ten kazka grezti ir kainuoja 250lt.Tai va norejau jusu nuomones ar jis mane apgaudinejea nori pinigu uzsidirbti ar cia rimtai tokios problemos ziaurios man atsitiko :)aciu uz atsakyma :)ar niekaip neina kazka pigiau padaryti :thumbsup4:?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki iskilo toks klausimas turiu xbox slima man ji atriso meistras i 1.91 noredamas zaisti deda island padariau update ir dingo nulauzimas isirasiau naujausia dashborda ir nuveziau meistrui ir jis man sako kad nieko nebeimanoma padaryti reikia ten kazka grezti ir kainuoja 250lt.Tai va norejau jusu nuomones ar jis mane apgaudinejea nori pinigu uzsidirbti ar cia rimtai tokios problemos ziaurios man atsitiko :)aciu uz atsakyma :)ar niekaip neina kazka pigiau padaryti :thumbsup4:?

Neapgaudineja, reikejo pasiskaityt pries update daryma nes po update uzlockina dvd roma ir reike moket tokes sumas uz atrisima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sako teisybe, tik kaina 250lt truputi didoka. Po 150-200lt tai daro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, meistras teisus, pats sau bedu prisidarei. nors jis ir galejo ispet kad neupdatintum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kam jam ispet kad neapdeintu, galvoja daugiau pinigu islups is zmogaus jei updeitins, pas ji ateis dar karta ir sumokes trigubai brangiau jei nores zaist toliau piratkes, tai verslas kiekvienas nori kuo daugiau pinigu uzsikalt

Redagavo kestosius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.