ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,ar x360 slim turi bluetooth ir jai taip tai kaip ji ijunkt ir ar imanoma is telo ka nors persiust i boxa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Xboxas bluetooth neturi

Tai vistiek nesuprantu šiandien vėl su draugu žaidėm (ka tik baigėm) po 3h vėl jis šaltas viduj gal ir karštas tas čipas, bet vistiek baisu, kad perkais tai išjūngiu.

Siulau nebezaisti, nes tikrai gali perkaisti ir sugesti, o jei uzsiliepsnos tai ir visas namas sudegs. Geriausia butu suvynioti i folija, tada i maistine plevele, ideti i du shiuksliu maisus ir laikyti balkone arba rusyje.

Redagavo GMR
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir is kur atsiranda tokiu paranojiku, tai visai nezaisk tuo xbox360, pasidek ant spinteles ir ziurek i ji, patikek tikrai nesuges.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:lol: ne nu tai kitiem sako sudega rrodus gauna + dar čia zephyr ar koks ten modelis tai vpš baisu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) ne nu tai kitiem sako sudega rrodus gauna + dar čia zephyr ar koks ten modelis tai vpš baisu :lol:

nu tai kitaip gi nebus... ne aukso luitas, sudegs nusipirxi kita... :)

jai ne tai dek ausinima papildoma belenkoki gal bus ramiau... pas mane pati falkonas jtag, nu sudegs kazkada ir tegu dega as ji galiu kad ir istisai ijungta palikt dzin (pradzioi biski saugojau o db...) negi jau taip gaila tau jo...

Redagavo xmouserx
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinote, kodel neleidzia is XBL atsisiusti kai kuriu demkiu? Norejau atsisiusti COD Black ops demke, tai ismete zinute , kad man jos neduos. Tipo spyga tau ne demke :thumbsup4: Cia nuo salies priklauso kurioje gyvenu ar del kokio zaidimu reitingavimo sistemos. Nes tas pats ir su Halo reach ir su COD WaW.

:D ne nu tai kitiem sako sudega rrodus gauna + dar čia zephyr ar koks ten modelis tai vpš baisu :D

Ne į temą

Mano nuomone tamsta fantazuoji :rolleyes::lol:
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors gerai sakot bus proga nusipirkt naujesni jei sudegs :thumbsup4: gal žinot kiek kainuoja play charge baterija su laidu? ir kur ja pirkt? nes pas mane dedasi paprastos ir manau tikrai sutaupysiu jei nusipirksiu play and charge (man rodos šitaip vadinas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Gal žinot ar įmanoma prie ne JTAG prisijungti išorinį HDD ir kad galėtum naudot daugiau nei 16 GB vietos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal žinot kiek kainuoja play charge baterija su laidu? ir kur ja pirkt? nes pas mane dedasi paprastos ir manau tikrai sutaupysiu jei nusipirksiu play and charge (man rodos šitaip vadinas)

kaina berods ~40lt gali ir playmanijos parduotuvej nusipirkt :thumbsup4: o siaip tai as drysciau abejot kad sutaupysi...

kadangi gali nusipirkt akumuliatorius pakraunamus ir pakroveja...(pries 2metus uz 2 acme 2600mah akumus 19lt mokejau daba yra ir po 10lt geru gan, na o pakroveja turejau (siaip ~25lt pigiausias manau), tai dar ir dabar puikiai tarnauja) na tik kad su play&charge patogiau, nuduso ikisai laida ir toliau zaidi... :rolleyes:

Gal žinot ar įmanoma prie ne JTAG prisijungti išorinį HDD ir kad galėtum naudot daugiau nei 16 GB vietos?

ne, negalima nebent dar viena flesiuka tai bus dar 16gb...

Ne į temą

Mano nuomone tamsta fantazuoji

nefantazuoja, o tiesa sako visos revizijos pries jasper gauna rrod su laiku...o zephyr gan nemaza tikimybe gaut...
Redagavo xmouserx
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm, gera mintis ir pravers namuose tas pakrovėjas. o tinka tik spec baterijos?/

na jo geras universalus daiktas kadangi AA baterijas gali juk daugkur naudot... na baterijos turi but pakraunamos (rechargeable)... paprastu AA bateriju pakraut negalima... pas mane Nuotrauka nors ir acme bet laiko gerai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaina berods ~40lt gali ir playmanijos parduotuvej nusipirkt :thumbsup4: o siaip tai as drysciau abejot kad sutaupysi...

kadangi gali nusipirkt akumuliatorius pakraunamus ir pakroveja...(pries 2metus uz 2 acme 2600mah akumus 19lt mokejau daba yra ir po 10lt geru gan, na o pakroveja turejau (siaip ~25lt pigiausias manau), tai dar ir dabar puikiai tarnauja) na tik kad su play&charge patogiau, nuduso ikisai laida ir toliau zaidi... :)

ne, negalima nebent dar viena flesiuka tai bus dar 16gb...

Ne į temą

nefantazuoja, o tiesa sako visos revizijos pries jasper gauna rrod su laiku...o zephyr gan nemaza tikimybe gaut...

Turejau galvoje, kad fantazuoja kad zefyras nekaista. Kazkaip neisivaizduoju kaip tai is vis imanoma is technines puses. Pacio juk pirmas boksas zefyras buvo, tai truputi apie ji ismanau.

Tai negi niekas nezino, kodel kai kada negalima is XBLM demo atsisiusti, ir ar imanoma tai kaip nors pakoreguoti? Nu baisiai noriu Blasck ops demkes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai negi niekas nezino, kodel kai kada negalima is XBLM demo atsisiusti, ir ar imanoma tai kaip nors pakoreguoti? Nu baisiai noriu Blasck ops demkes :)

parsisiusk per pc... negi tai tokia problema :thumbsup4:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.