ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

tai isirase ir tas liepos atnaujinimas? nes su geguzes dar lygtais neturejo uzrakint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Koki geima bandei paleisti is kurio updeitas isirashe?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rugby 2011, pasizejau diske failus, tai failai 11-05-03.. liepos atnaujinimas (..99) buvo bandytas tik po to ir tik per usb

eina patikrint isoriskai (ar info) uzrakintas ar ne? nes tas 146 update isirase ir rodo jog 146 dashboards...

Redagavo zage

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei isirashe 13146 tai dvdromas uzrakintas 100%. Klausimas ar mcix ar winbond chipas viduj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti o Netflix tik usa ar galima ziureti ir UK?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau paklausti, kai pavyzdziui įsijungi xbox'a pirma karta, gauni nemokamai xbox live? Esu žalias visiskai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, su nauja konsole pirmiems trims online accountams duoda po viena menesi nemokamo gold

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, su nauja konsole pirmiems trims online accountams duoda po viena menesi nemokamo gold

Aa, aišku, gaila kad negauni 3 mėnesių ant vieno acc :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi tataigi turiu tokią situaciją: nusipirkau xboxą 360 nuflashintą (sakė flashintas prieš ~mėn, dashboardas buvo 13146). Įsirašiau Halo reach, Dead island ir panašiai, visi žaidimai veikė. Tada paskaičiau čia forume, kad galima drąsiai updatint iš šito dashbordo į naujausią ir viskas bus ok. Tai va updatinau ir dabar halo pradėjo nebeveikt (jungiant juodas ekranas ir vsio) nors visi kiti žaidimai įrašyti veikia. Dabar bandžiau paleist NFS:hot pursuit- irgi tas pats juodas ekranas (nors į hardą visas įsirašė 100% be jokių errorų. Tai kaip čia dabar yra? tiesiog sutapimas nes blogai dvd "išsikepė" ar vis dėl to kažką tas updeitas čia sugadino man? Dėkui :)

Redagavo mantasdm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi tataigi turiu tokią situaciją: nusipirkau xboxą 360 nuflashintą (sakė flashintas prieš ~mėn, dashboardas buvo 13146). Įsirašiau Halo reach, Dead island ir panašiai, visi žaidimai veikė. Tada paskaičiau čia forume, kad galima drąsiai updatint iš šito dashbordo į naujausią ir viskas bus ok. Tai va updatinau ir dabar halo pradėjo nebeveikt (jungiant juodas ekranas ir vsio) nors visi kiti žaidimai įrašyti veikia. Dabar bandžiau paleist NFS:hot pursuit- irgi tas pats juodas ekranas (nors į hardą visas įsirašė 100% be jokių errorų. Tai kaip čia dabar yra? tiesiog sutapimas nes blogai dvd "išsikepė" ar vis dėl to kažką tas updeitas čia sugadino man? Dėkui :)

Reike perflesinti i LT+1.91 jeigu Slimas tai i LT+1.92 nes ant tu zaidimu kaip halo ir nfs hp yra ap2.6 apsauga Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reike perflesinti i LT+1.91 jeigu Slimas tai i LT+1.92 nes ant tu zaidimu kaip halo ir nfs hp yra ap2.6 apsauga

Bet tai skaičiau visur kad jei 13146 dashboardas tai galima updeitint į 13599 ir niekas nepersiflešina, tuo labiau kaip paaiškint tada tą dalyką, kad prieš tai man halo veikė, o dabar ne? :) fat'as pas mane. Nes jei veikė halo reach, tai taip išeina boxas mano su LT+1.91 jau ir taip yra? ar aš čia kažką ne taip suprantu?

Redagavo mantasdm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pavyzdžiui naudojasi tas XBOX LIVE, jeigu būna išjungtas xbox'as?

Jei kalbi apie LIVE GOLD'ą tai jį nusiperki tam tikram laikui, ir nesvarbu ar konsolė įjungta ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be gold su draugais negali žaisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be gold su draugais negali žaisti?

Negali, butinai reikia goldo. :) Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.