ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Cia viskas yra parasyta ir baik offtopic'a jeigu ko nezinau rasyk Cia Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, man jau kuri laika neveikia cod black ops, noreciau suzinot kaip nupatchint kad pasileistu ant mano 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pachinimas nepades, privaloma yra 1.91 fw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausima , neseniai isigijau xbox 36o , tai va . Ar kai nezaidi su xbox360buna isjungtas) reik istraukt maitbloko kistuka is rozetes ar ne ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausima , neseniai isigijau xbox 36o , tai va . Ar kai nezaidi su xbox360buna isjungtas) reik istraukt maitbloko kistuka is rozetes ar ne ?

O kai neziuri teliko isjungi kistuka is lizdo? Aisku, kad nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai lempute lempoje nedega irgi geriau ishsukti ja ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip paziuret koks pas mane flashas yra?

Prie pc x'o dvd roma per sata kabeli reike pasijunkt ir su JF patikrint. Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Torrent lt uzmaciau toki torenta: "Reset Glitch JTAG Hack For Silm And Fat XBOX360-iND" , gal kas nors jau ziurejo ir domejosi kas ten per dalykas. Nes po torentu tik keli komentarai ir juose svarstoma ar situ failu pagalba yra galima padaryti JTAG'a visoms konsolems. Ar cia gal kazkas visiskai ne i tema?

Jei mano klausimas durnas - galit trint lauk ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JO mane ir tai domina turiu sita atsisiuntes bet nk nesuprantu ka su juo veikt nes ten failiukiu nuotrauku ir pan :thumbsup4: gal kas gali paaiskint.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, jtaga galima padaryti visoms konsolems su tuo, tik jums reikes lituoklio, programavimo ziniu, spec irangos, chipu ir t.t :thumbsup4: Jei jau nesuprantat kas tai yra, tai geriau nekiskit nagu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, jtaga galima padaryti visoms konsolems su tuo, tik jums reikes lituoklio, programavimo ziniu, spec irangos, chipu ir t.t :thumbsup4: Jei jau nesuprantat kas tai yra, tai geriau nekiskit nagu :D

Tai kaip cia taip greitai, niekas nesiskelbe, o cia viena diena jau jtag visiems xbox'ams? Is viso ar veikia sitas metodas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip cia taip greitai, niekas nesiskelbe, o cia viena diena jau jtag visiems xbox'ams? Is viso ar veikia sitas metodas?

Pramiegojai matyt naujienas :thumbsup4: Taip, teoriskai veikia, praktiskai dar nera nei chipu gamyboje, nei bootloaderiu sukurta. Bet pasileisti xell'a jau galima, o tai visako pagrindas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pramiegojai matyt naujienas :thumbsup4: Taip, teoriskai veikia, praktiskai dar nera nei chipu gamyboje, nei bootloaderiu sukurta. Bet pasileisti xell'a jau galima, o tai visako pagrindas :D

Kokia kaina bus maždaug?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.