ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

No way . Nusipirkau du omega cakeboxus abu brokuoti pora disku tik isiraso , palupineti patys diskai , kartais meta errora vien irasant

Gal tiesiog brokuoti papuole, kiti juos giria atsizvelgiant i kainos/kokybes santyki, kiek forume maciau kas juos naudoja tai sako visai neblogi, nors as pats prie verbatimu pasilieku kaip visada ;)

EDIT: 1000-asis post'as :thumbsup4:

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei neiperkat verbatimu, tada labai geri yra Infinity DVD+R DL diskai. Iš ~500 rasytu vos pora susigadino.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sau naudoju tik Verbatim arba TDK diskus (2 ar tris turiu Philips),bet draugas taupo tai jam zaidimus rasau i Omega diskus,tai jau esu irases jam apie 50 disku is ju kol kas pasitaike apie 5 (gal) brokuoti....gal tiesiog papuole brokuota partija...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galit išvardint kokybiškus diskus ir jų kainas? Be verbatimo, nes verbatimai po 9lt. tai manau yra ir kitų pigesnių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galit išvardint kokybiškus diskus ir jų kainas? Be verbatimo, nes verbatimai po 9lt. tai manau yra ir kitų pigesnių.

Siūlau Omega diskus, jie gana geros kokybės ir pigūs - 11diskų - ~16Lt. :)

P.S Juos prekiauja senukai

No way . Nusipirkau du omega cakeboxus abu brokuoti pora disku tik isiraso , palupineti patys diskai , kartais meta errora vien irasant

Da tu nepjauk grybo, gal iš kokio padvalo pirkai, kur sėdi bahuriukai ir lupinėja diskus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkau is senuku siaures miestelyje pirmas cakebox isirase 8/ 11 disku kiti du isvis neisirase nei vienas diskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nueinu i xbl ir spaudžiu redeem code tada liepia nuėjus į tevų acc užpildyt info kaškokia ir rašau postal code normalų. ir mano rašo Please enter a valide post code. bet aš ir irašiau savo tikra. ČIA SVETAINĖJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nueinu i xbl ir spaudžiu redeem code tada liepia nuėjus į tevų acc užpildyt info kaškokia ir rašau postal code normalų. ir mano rašo Please enter a valide post code. bet aš ir irašiau savo tikra. ČIA SVETAINĖJ

Ten lietuvos nera jeigu pastejiai reike vesti pvz: UK adresa ir UK pasto koda

Jei neiperkat verbatimu, tada labai geri yra Infinity DVD+R DL diskai. Iš ~500 rasytu vos pora susigadino.

Ir nebrangus tik 2LT uz diska radau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, jie pigus jei zinai is kur pirkti. Jei imant ~500 vnt tai gaunasi net pigiau nei 1.5 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu gal naudota Xbox pirkai ir jau isnaudoti visi trialai.

Ne, jau susitvarkiau. O jeigu aš dbr pasijūngčiau red dead redemption per live (jeigu eina) :) tai gaučiau bana? su ne org game, konsolė flashinta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit pasakyti is kur galima atsisiuti NFS Shift 2 kad butu SSv2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, jau susitvarkiau. O jeigu aš dbr pasijūngčiau red dead redemption per live (jeigu eina) :D tai gaučiau bana? su ne org game, konsolė flashinta. :D

Kopija sutvarkyta su abgx? Kokia fw? Jei LT+ 1.91 ir kopija su abgx'u sutvarkyta, tada neturetum, nebent anksciau kas nors daryta su konsole, del ko ji galejo buti uzflaginta.

Ir baigiam offtopic'a tokioj temoj.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kopija sutvarkyta su abgx? Kokia fw? Jei LT+ 1.91 ir kopija su abgx'u sutvarkyta, tada neturetum, nebent anksciau kas nors daryta su konsole, del ko ji galejo buti uzflaginta.

Ir baigiam offtopic'a tokioj temoj.

Kas tas abgx net neisivaizduoju flashas LT + 1.91. jūngiau gta 4 lost and damned tai negavau bano. o dbr dėl redemptiono pasiteiraut noriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkau is senuku siaures miestelyje pirmas cakebox isirase 8/ 11 disku kiti du isvis neisirase nei vienas diskas.

Tai įrašynėt nemoki :D. Kodėl man ir acmes ir visi kiti įsirašo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit pasakyti is kur galima atsisiuti NFS Shift 2 kad butu SSv2?

Atsisiusk is bet kur ir daryk manual patching, yra gidas abgx puslapyje :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.