ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Šiuo metu turiu 2.0.16537.0 dashboard'ą. Iki kokios datos išleisti žaidimai veiks ant mano konsolės?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, planuoju atristi savo xbox RGH budu, ir pradejau ieskiti kaip zaidimus parsisiusti reiks, taigi parsisiunciu zaidima ir ta extract programa, ziurejau video, darau viska taip pat, neveikia man ta programa, ir kiek zinau tai ji yra butina. Zodziu ka daryti, kad veiktu?

Iso2god programa turi veikti

Sveiki,

Šiuo metu turiu 2.0.16537.0 dashboard'ą. Iki kokios datos išleisti žaidimai veiks ant mano konsolės?

Tiksliau gali paziuret i google ivedes norima zaidima ir prirases gale requires kernel version. Paprasta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR gal zinai priezasti kodel isjungiant xbox, vis tiek sukasi fan ir mirksi lempute ir tik poto isijungia? Download background isjungta yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Planuoju atrišti xbox360 (ne pats) gal galėtumėte patarti kur galėtų kasnors atristi Alytuje ir tikrai nesugadintų konsolės?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Turiu klausimėlį. Neseniai įsigijau atrištą xbox 360 rgh ir lt būdais. Kietajame diske buvę žaidimai veikia kuo puokiausiai, bet kai pats įsirašau į HDD (iso2god būdu) paleidimo metu meta "the game couldn't start. Try downloading the game again". Perašiau FSD, manage path geri, per xex menu ir nepaleidžia. Kas galėtų būti, gal kažkokia sena versija "kažko"? Mėginau Pes 17, Pes 16, FIFA 16

Nelabai dar gaudaus, turiu xbox tik antrą dieną ;)

Dėkui.

Sveikas, turiu tokia pat problemą. Kaip suprantu pas mane irgi persenas softas ?? Kadangi esu vissiškai žalias šituose reikaluose gal galėtų kas paaiškinti kaip atsinaujinti man tą softą ?

Redagavo bouq

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu tokia problema, noriu suzinot koks mano reset kodas, nes pirkau xboxa su family codu uzdetu, bandau resetint bet nezinau kodo, kokie imanomi budai ji suzinot ? Betkokia info naudinga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki ka galvojat ar xbox 360 jasper 2008 paveztu nba 2k17 orga?

Kaip suprast ar paveztu ?? !! :/ x360 paveza savo x360 zaidimus. Nebent lazeris mires arba diskas suvarytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,kai bandau isirasyt savo iskepta plostele y xbox hdd visada labai greit iraso,bet zaidimas uzima tik apie 1,5gb vietos,kai ne mano kepti zaidimai apie 7gb...ar cia viskas gerai,..metal gear solid ground zeroe,kunfu panda s.o.l.l.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,kai bandau isirasyt savo iskepta plostele y xbox hdd visada labai greit iraso,bet zaidimas uzima tik apie 1,5gb vietos,kai ne mano kepti zaidimai apie 7gb...ar cia viskas gerai,..metal gear solid ground zeroe,kunfu panda s.o.l.l.

Jei veikia, tai viskas gerai. Mažai tiesiog užima ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei veikia, tai viskas gerai. Mažai tiesiog užima ir tiek.

veikia,tik va idomu kai rasai imburgeriu dvd failas buna virs 7gb buna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

turiu xbox one konsolę ir klausimą. Naudojuos paprastu pulteliu ir va ar galima būtų pasikeisti tik d-padą kaip elite su įstrižu paspaudimu?

Ar būtina pirkti naują pultą?

kaip čia

http://www.extremerate.com/images/l/201609/14752308246.jpg

ne į tą temą parašiau :|

Taip paprastai kai su elite pulteliu neina pakeist, gal ir kaip nors imanoma isardzius pakeist paprasto pultelio dpada, bet nemanau kad praktiskai pavyks tai padaryti Redagavo Kaspa678

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu xbox 360 2009 metu 120 gb pries 2 metus padarytas rgh viskas veikia apie 2 metus,sendien ijungiu o ten tuscia nei zaidymu nei xex meniu tuscias ir skino desinei virsuj nebera kaip man sukurti ta nauja skina ir issaugot ji vidineme hdd,  sukurt leidzia bet nukopint i hdd ne jungiu flesa acidarau setinguose kur jis ira ir rodo mano usb ir kaskoki diska unformated kaip viska pataisyti?PRASAU PADEKIT KAS SUPRANTAT.

Redagavo STASKIA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.