ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

įjungiu ir laikau pora minučių, jokio signalo vistiek.

Neturiu aš laido prijungti prie pc, HDMI t.y., bandžiau prie kito savo televizoriaus prijungti, taspats, nereaguoja visiškai, nemeta jokios lentutes, tiesiog juodas ekranas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole uzsikrauna? Apsisuka zalias ziedas aplink ijungimo mygtuka konsoleje?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, paspaudžiu įjungti, per 15 sekundžių rodo, kad pultelis prijungtas

Ir ant to video, ant teliko rašo no signal, pas mane vapšhe nieko nerodo, tiesiog juodas ekranas, įjungiu, ir galima išjungti su xbox pulteliu, tai jis įsijungia, tik vaizdo jokio nerodo.

va panašiai kaip čia, jokio signalo, įjungia xbox ir lieka juodas ekranas, bet negali būti, kad pas mus rrod.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesk ir junk prie to TV kur veike paskutini karta ir padaryk Initial Setup kur prie settingsu yra. Atstatys gamyklinius parametrus ir turetu veikti visur

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, susidūriau su tokia problema, ankščiau buvo pas mane youtube app, bet dabar spėju po update ar dėl kitų priežasčių ji dingo, net ir tada kai padarai sign out iš accounto. ką daryt ?

P.s prie to pačio gaunu dar ir problema NAT kažkokią dėl internet connection geltona šauktukas. Naudoju gala internetą

Redagavo maratas471

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi. Matau čia apmiręs forumas. Turiu klausimą. Ar yra galymybė nusiflashinti savo 0225 LiteOn X'ą. Ar geriau tiesiog nunešti meistrams. Ir kaip sužinoti ar reikės keit DVD-ROM ar nereikės, nes reklama netoleruojama (taip, tas pats iš panevėžio šnekėjo apie tokią galymybę)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar prie xbox konsolės tinka jungti bet koks hdmi kabelis? Jis prisijungs kaip ir originalus, viskas ten ok? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar prie xbox konsolės tinka jungti bet koks hdmi kabelis? Jis prisijungs kaip ir originalus, viskas ten ok? 

be problemų tinka visi hdmi laidai. Esu bandęs ir brangesnį ir pigesnį ant x360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be problemų tinka visi hdmi laidai. Esu bandęs ir brangesnį ir pigesnį ant x360.

O labai didelis skirtumas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O labai didelis skirtumas?

jei ir yra tai nedidelis.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skirtumas tik pacio laido kokybe,vaizdui nera jokio skirtumo. Na nebent ilgesnis nei 5m laidas,tada patartina brangesnis.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,  

noriu paklausti, turiu nusipirkes xbox 360 atrista LT3.0 bei xbox live gold. Norint zaist GTA V (neoriginalas) internetu, man ismeta lentele, apie rockstars licenzijas, bei apie tai ar as sutinku su visomis taisyklemis ir t.t. Tai klausimas butu toks, ar paspaudus patvirtinima, yra rizika gauti bana?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nelieciau savo xbox nuo 2011 metu, mazdaug nuo to laiko kai prireike specialiu cd-rom'u, kad irasyt naujo stambesnio formato zaidimus kaip Gears of War 3 ir pns.
Gal galit pakomentuot kas nuo to laiko pasikeite? ar man reiks nest pas meistrus xboxa, kad atnaujint versija? ar labai pasikeite zaidimu irasymo principas ir ar vis dar reikia "specialaus" cd-romo, kad juos irasyt. Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.