ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Draiveriai ir/arba softas nesutvarkyti. Ka tu apskritai zadi su tuo transfer cable daryt? Tikiuosi ne zaidimus keltis, nes ji ne tam skirtas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Norėjau pasiteirauti, gal kas galite paaiškinti kaip įsirašyti dviejų diskų Assassin's creed 3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu xbox hdd ir transfer cable, ikisu i pc ji. Nepagauna. Nors noriu perkelti zaidima. Ka daryti? ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki atnaujinau savo XBOX 360 rhg dach ir dar pastebejau kad neveikia kinect praso update. ka daryti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieskojau bet neradau temos tokiu atveju kaip sis. turiu beda zaidziu zaidima dead space 2 iveikiau mazdauk puse ir ismete lentele idekite antra diska. Kadangi pas mane xbox nulauztas rgh bandziau testi zaidima per atra diska bet nepavyko(praso ,kad ideciau pirma diska). Gal kas galit patart ka daryt? gal zinot sios problemos sprendima? labai dekingas buciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

haha... ziauriai issamus ir gelbejantis atsakymas :doh: . pats itariu kad kazkas kazkur uzsidare ar atsidare, gal portai gal tortai :lol: .

Siaip ar taip aciu uz pamastymus, geriau negu jokio atsakymo :thumbsup4: .

Esme tame, kad nieko nerandu, viskas atrodo taip kaip turi but, tikrinau gal 5 kart. Be to kad as tai prisijungiu ir zaidziu, tik prie manes nagali prisijungt. Itariu kad tiems kurie bando prisijungt meta "connection timeout" arba dar ka nors.

Man ir taip buna kita karta, bandai prisijungt prie kokio geimo, rodo kad yra kitu geimeriu (pvz 5 is 12 ar 1 is 12), bet niekaip  nepisijungia. :fedup:

Tiek ziniu... :help:

Jei nusimušė, tai gali būti kad portai užsidarė

haha... ziauriai issamus ir gelbejantis atsakymas :doh: . pats itariu kad kazkas kazkur uzsidare ar atsidare, gal portai gal tortai :lol: .

Siaip ar taip aciu uz pamastymus, geriau negu jokio atsakymo :thumbsup4: .

Esme tame, kad nieko nerandu, viskas atrodo taip kaip turi but, tikrinau gal 5 kart. Be to kad as tai prisijungiu ir zaidziu, tik prie manes nagali prisijungt. Itariu kad tiems kurie bando prisijungt meta "connection timeout" arba dar ka nors.

Man ir taip buna kita karta, bandai prisijungt prie kokio geimo, rodo kad yra kitu geimeriu (pvz 5 is 12 ar 1 is 12), bet niekaip  nepisijungia. :fedup:

Tiek ziniu... :help:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei zebrinis routeris galėčiau šiek tiek padėt. Jei ne. Be šansų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Norėjau pasiteirauti, gal kas galite paaiškinti kaip įsirašyti dviejų diskų Assassin's creed 3?

Kazkada isirasinejau iprastu budu per iso2god abu diskus ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Nusipirkau Xbox 360 E 500gb 2014-08-05 įmanoma atrišti?
2. Kartu buvo fifa 15 rusu ir lenkų kalbomis, eina kažkaip anglų pasidaryti? ačiū

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imanoma, taciau gali kainuoti laaaabai brangiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, įsirašiau nba 2k15, paleidus žaidimą prašo atnaujint xboxą, dashboardą kaip supratau. Ar saugu jį atnaujint? Xboxas 360 jtagintas, dabartinis dashboard 16202. Ir kaip geriau atnaujinti?

Redagavo t3chno

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu Xbox 360 2013 05. Mano xboxui atrisimas kainuoja 250-300lt. As tiek nenoriu moketi tai prasau patarkit ka daryt. Bandau prisijungt prie Xbox Live bet man raso atseit kad mano regione negalima prisijungti ar kazkaip taip prie to Xbox Live.Kodel? Imanoma tada isvis prisijungt ar reikia ka nors pirkti ?

Dar noriu paklaust ar galima nusipirkti zaidima is interneto per pc skirta Xbox 360  ir tada isirasyt i USB ir is jo ikisus i Xboxa isirasyti. Ar taip galima ? Pasiulykit ka daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieskojau bet neradau temos tokiu atveju kaip sis. turiu beda zaidziu zaidima dead space 2 iveikiau mazdauk puse ir ismete lentele idekite antra diska. Kadangi pas mane xbox nulauztas rgh bandziau testi zaidima per atra diska bet nepavyko(praso ,kad ideciau pirma diska). Gal kas galit patart ka daryt? gal zinot sios problemos sprendima? labai dekingas buciau.

tai cia taip i klausimus atsakineja, jei nera jokio sprendimo tokia bedai tai parasykit, kad nera nes vaisktau cia kasdiena bet kaip nieko taip nieko

Redagavo kobe2417

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazka netaip sukelei kaip reikejo.
Senas cfw gal su senu multiman.nes mm diskus pats pasima. Gal ten reikejo sukelt antro disko contenta kaip ir kitu zaidimu.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• @lukasamba, ačiū už pasidalinimą patirtimi. Pats save t. p. galėčiau priskirti prie "entuziastų", bet su amžiumi tas entuziazmas jau ne be toks "degantis"😄 Pinigai šioje vietoje man nėra didelė problemą, diskasukį jau turiu (pirkau iš anksto tokiam atvejui). Man esminis skirtumas ar tikrai verta vargti ir nelaukiant PS6 keisti į Pro (kuria po to vistiek teks keisti į tą pačią PS6). Iki šiol nesu apsisprendęs ar man to reikia, bet aišku čia galutinis sprendimas mano. Kiek teko žiūrėti visų palyginimų, tai kardinalaus skirtumo nėra (jo ir ne gali būti). Tavo pateiktas pavyzdįs labai geras, bet čia esminis skirtumas kad su Pro AC Shadows gauni Performance mode RTGI ir apie 60fps, o vaniline ne, bet tą pati RTGI gauni quality mode. Šiaip asmeniškai labiau linkstu prie to kad kol kas neverta. P. S. Tiesa kaip pati konsoles kokybė, triukšmo lygis, kokie pasaliniai garsai ? 
    • Pirkau išleidimo dieną, bet aš esu entuziastas ant tokių dalykų ir tiesiog labai mėgstu PlayStation konsoles, tai pasakysiu taip. Paprastam žmogui tikrai neverta jos pirkti. Yra žaidimų kur skirtumas didesnis ir yra, kur skirtumas nematomas, bet jau praėjus truputi laiko, tai vis atsiranda žaidimų, kur tas skirtumas yra vis didesnis ir didesnis. Pvz. aš labai daug Gran Turismo 7 žaidžiu, tai ten ant Pro konsolės rezoliucija beveik 4K gaunasi ir FPS šokinėja tarp 100 ir 120 kažkas tokio, čia yra kosmosas. Turint didelį "high-end" televizorių (turiu), tai tas skirtumas labiau pasijaučia. AC Shadows išėjo ir ten skirtumai drastiški, ne tik rezoliucija, bet įvairūs grafikos nustatymai, apšvietimas, šešėliai ir panašiai. Tačiau yra vienas bet, Pro konsolė kainuoja, jei perkant kartu su diskasukiu, +- dvigubai daugiau negu Slim konsolė, tačiau perkant gauni +- apie 30% performance boost. Kaip tas patampa realybe, tai kaip minėjau, pas vienus žaidimus labiau, pas kitus ne, tai jei negaila sumokėti 100% daugiau pinigų dėl 30% performance boost, tai pirmyn. O šeip rekomenduočiau pažiūrėti Digital Foundry video YT, labai daug įvarių palyginimų yra.
    • Sveiki visi, deja, oficialūs ArcheAge serveriai ES ir NA nebėra prieinami, todėl yra tik galimybė žaisti privačiuose serveriuose. Laimei, yra vienas, kuris veikia jau kelerius metus ir yra kuriamas viduje. Neseniai čia buvo išleistas 9.5 atnaujinimas su įvairiais nestandartiniais pakeitimais, dėl kurių serveris pastaruoju metu sulaukė didelio žaidėjų antplūdžio. Dabar taip pat yra labai gerų galimybių naujiems žaidėjams prisijungti prie aktyvių žaidėjų. Taigi, jei vis dar domitės „Archeage“, būtinai dar kartą jį išbandykite. Daugiau informacijos rasite paveikslėlyje.
    • Praėjo jau kiek laiko po PS5 Pro išleidimo, todėl turiu didelį prašymą forumiečiams, kurie visgi įsigijo šią naujovę. Būkit geri pasidalinkit savo įspūdžiais lyginant su vaniline PS5. Ar tikrai vertėjo atsinaujinti ir ar matot tą skirtumą tiesiog žaidžiant be įsižiūrėjimų ar ne labai. T. p. labai domina overall konsoles kokybė, triukšmas palyginti su PS5. Vnž visi įspūdžiai. Būsiu dėkingas.
    • @Impaler, jo žinomas pilietis, Vincent Theon lygtais, jeigu nepainioju. JIs yra pofesionalus TV apžvalgininkas ir kalibratorius. Verta įsiklausyt ką sako. Čia dar geras straipsniukas, kur populiariai paaiškina kas yra HGIG ir kodėl ji verta naudoti: https://www.whathifi.com/advice/hgig-explained-what-is-hgig-how-do-you-get-it-and-should-you-use-it
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos