ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Aš ir tai sakau su FTP geras būdas bet tikriausiai nieko man neišeis nesusigaudau su tais ip kaip ten ką vesti ? teks kažką  kita galvoti dar skaičiau kažkur kad reikia versto kabelio kad ip  priskirti  tik tada eis perkelti .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki gal yra koks budas nulauzt xbox family 4 skaiciu koda ? nes savaji uzsidejau tik gavus xboxa ir nesupratau ka dariau o dabar jo nepamenu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprasto budo nera. Galima nuimti tik ishtraukus nand duomenis per spec programas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Playmanija meistrai manau daro. Namie be spec irangos ir ziniu tikrai nepasidarysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi. Gal kas zaidziat nba 2k14 ir zinot is kur galima parsisiusti naujausius rosterius ir kaip juos ikelti i xbox360 . :) :) Busiu dekingas labai jei kas padesit. :) 

@Lukelis17

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir tai sakau su FTP geras būdas bet tikriausiai nieko man neišeis nesusigaudau su tais ip kaip ten ką vesti ? teks kažką  kita galvoti dar skaičiau kažkur kad reikia versto kabelio kad ip  priskirti  tik tada eis perkelti .

jau senai desim kartu galejai isikelt ir issitrint ir perisrasyt su isorine talpykla.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imi paprasta LAN kabeli, viena gala kishi i xboxa, kita i routeri. Ant zaidimo spaudi Y, tada Manage title updates, pasirenki naujausia updeita, darai download, kai atsisiuncia darai activate ir viskas. Ta pati gali per wifi padaryt jei yra toks konsoleje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas paprasta jeigu viena karta susitvarkai. Nenoriu izeisti, bet tai dazniausia nesugebejimo susikonfiguruoti viena karta normaliai savo tinklu. Buvo namie tokios bedos pries nemazai metu, viena karta atvaziavo TEO meistriukai ir viska sutvarke. Buvo panasios bedos ir darbe, vel meistriukai sutvarke. Nei kintanciu IP nebeliko, ne MTU limitu ar panasiu bedu.

Zinoma, kartais pasitaiko ir kreivai sukonfigintu launch.ini arba dashlauncho nustatymu. Taciau tokiu atveju visi defaultiniai nustatymai turetu veikti be problemu.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesigilinau as per daug kur prob gal paciam neto konfige . Ftp veike , updeitai nesidare, neprisijungdavo tiesiog. Bet kad atsikrato vusos bedos kai atsinaujini dasha ir ikeli tiesiai is pc i hdd isorini ir tiek. Net nekisciau to lan laido jau. Nereikalinga. Kad ir zaidimu virseliu irgi nebuvo ir jie irgi nepasidarydavo bet neproblema kitoki meniu isdestyma pasirenki kur buna sarasas zaidimu ir prieju mazi logo tik rodomi ir tvarka. Nes svarbu kad zaidimas pasileidzia ir ji losi o ne paveiksliukai ir kitokie niekai.

Default nepadejo nei atnaujinimas visko kas prie fsd eina. Ftp veikia . O neto neleidzia jungt per ftp .

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

98% esu uztikrintas kad pajungus prie kito tinklo viskas veiktu. per wifi irgi neveikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wifi nera prie xbox. Tikriausia veiktu nes pas kita zmogu pries tai veike. As isijungiau pirma karta kai tai buvo zaidimu virseliai menu bet po to dingo. Ir ip kitas siaip nei zmogus naudojo pries tai. Ilgai as su tuo knisausi kol atsibodo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai linkomanijoje ( manau visi zino kas tai yra) 5 zonoje, kelia rgh sutvarkytus zaidimus - watch dogs visiskai sutvarkytas 8 gb, bet ten aplankas su visu tuo, as naudosiu exiso viska ten perkelinet i xboxa, bet exiso perkelia tik .ISO failus, tai ar yra tokia programa kur "belaidiskai" galima perkelinet failus? O usb neturiu ir nesinori pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos