ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi norėčiau sužinoti kaip įkelti žaidimą į Xbox per FTP su LAN kabeliu kiek bandžiau niekaip neišeina aš viska  darau taip :

1) Sujungiu xbox xu pc lan kabeliu.

2) Suvedu ip (kurį rodo per freestyle dash apačioje ir username ir password ir porta .

3) Paspaudžiu Connect ir prisijunge.

Iš pradžių viskas atrodo ir gerai viskas siunčiasi ,bet po keliu minučių nutrūksta siuntimas ir viskas sustoja ir daugiau neprisijunge . Ir taip kiekviena kart .Gal aš kažką ne taip darau. Būtų visai gerai jai pasakytumėt kaip viska padaryti . Ačiū iš anksto už informacija .

Naudojau :

FileZilla,FlashFXP,SmartFTP Client 

ir taip su visomis programomis .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki visi norėčiau sužinoti kaip įkelti žaidimą į Xbox per FTP su LAN kabeliu kiek bandžiau niekaip neišeina aš viska  darau taip :

1) Sujungiu xbox xu pc lan kabeliu.

2) Suvedu ip (kurį rodo per freestyle dash apačioje ir username ir password ir porta .

3) Paspaudžiu Connect ir prisijunge.

Iš pradžių viskas atrodo ir gerai viskas siunčiasi ,bet po keliu minučių nutrūksta siuntimas ir viskas sustoja ir daugiau neprisijunge . Ir taip kiekviena kart .Gal aš kažką ne taip darau. Būtų visai gerai jai pasakytumėt kaip viska padaryti . Ačiū iš anksto už informacija .

Naudojau :

FileZilla,FlashFXP,SmartFTP Client 

ir taip su visomis programomis .

Ačiū už nuoroda bet pas mane padarytas RGH tai šitas tutorial nelabai tinka aš kaip suprantu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blogai supranti. Nusistatyk statini ip ir nebetrukines rysys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba kelk per isorini hdd . Kam tu ftp. Jei reikia po to per pati xbox persikelsi i vidini jei tai koks dlc pvz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba kelk per isorini hdd . Kam tu ftp. Jei reikia po to per pati xbox persikelsi i vidini jei tai koks dlc pvz

yup,per usb flesiuka dar greiciau kelia,nes jei neturi interneto bent 100mb/s tai neapsimoka ftp, isbandziau jau,gal 3kart greiciau su flesiuku ikelia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mene per FTP kelia apie 13 Mb per sekunde tik kad tas ryšys nepastovus ir nutrūksta , o su flesu nebandžiau dar abejoju ar butu greičiau mano atveju .Aciū už info pabandysiu su stat IP gal kas nors pavyks .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas turi pavykt, nes man irgi tas pats buvo . po to kelesi gerai, bet kai pasemiau isorini hdd ftp nenaudoju isvis nes nebereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mene per FTP kelia apie 13 Mb per sekunde tik kad tas ryšys nepastovus ir nutrūksta , o su flesu nebandžiau dar abejoju ar butu greičiau mano atveju .Aciū už info pabandysiu su stat IP gal kas nors pavyks .

tamsta su senu flesiuku 2.0 versijos usb, keldavau i x360 rgh apie 15MB/s, jei tau su ftp 13MB/s kelia,tai nebloga interneto greiti turi. faktas kad su usb flesiuku vistiek man greiciau,lenkia tavo interneto greiti  ;)

Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai is PC nekeli is fleshiuka? Ne dvigubas darbas gaunasi is pc to USB, usb to xbox?

FTP turi patoguma nes: gali konvertuoti ir ishkart kelti su viena programa, gali kelti neribota kieki duomenu, yra resume ir overwrite funkcijos, gali suchekinti ar viskas tiksliai susikele.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR va apie tai ir kalbu su lan kabeliu nereikia dvigubo darbo o apie išorinį HDD reikės pagalvoti gal ir taip neblogas variantas jai neišeis su ftp .

Redagavo Furnitanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai is PC nekeli is fleshiuka? Ne dvigubas darbas gaunasi is pc to USB, usb to xbox?

FTP turi patoguma nes: gali konvertuoti ir ishkart kelti su viena programa, gali kelti neribota kieki duomenu, yra resume ir overwrite funkcijos, gali suchekinti ar viskas tiksliai susikele.

flesiukas per 20 min ilgiausiai ikeldavo geima, i xboxa ne daugiau 20 min irgi keldavo. ftp virs valandos keldavo (aisku greitis interneto 20mb/s), tai visumoj mano atveju 20 min dar sutaupau (40 min pries ne maziau 1valandos kol zaist galiu). MAN to pakanka kad nenaudot ftp ir nesiskust kad trukineja rysys keliant,nutruksta ir t.t., imu greita ir patogu man varianta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie ko cia interneto greitis? Interneto gi nenaudojama. Viskas priklauso nuo interneto plokshtes PC arba routerio greicio jeigu toki naudoji. Dabar jau visur yra bent jau 100mbps tai vienas geimas keliasi 15-20 min 11-13 MB/s greiciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tau bus dvigubas ir trigubas darbas kai nesugebesi susireguliuot visko ko reikia. nieko paprasciau uz konvertavima per 10 min max ir ikelima per kelias min. done. jokiu laidu, nieko. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gali gincytis kiek nori, jei viskas padaryta normaliai (o kintanti ip suteikia pc arba routeris, del ko kyla bedos dazniausiai) tai uz FTP greitesnio budo nerasi tikrai ;) Tai optimaliausias ir greiciausias budas. O kelti gali kaip tik paciam patogu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos