ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Na ant flashinto turi rodyt o ant rgh gali nerodyt jei ftp netvarkoj. Pas mane ju nera irgi nors ftp eina ir nesuku galvos.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane kazkada irgi buvo rgh jasperis,ir kai tik jam padare rgh tai ir tokia beda buvo,o problema buvo xex nustatymuose...pasileidau xex originaliame MS dashborde ir reikėjo pasirinkti funkciją,kad neblokuotų DNS  :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarkit prasau kaip pasijungti ir zaist online rgh'inta xbox'a. xbox'as nesenas ir rgh'intas nesenai.

Bandziau pasijungti per xlinka naudodamas youtube tutorial'a, bet nepavyko, itariu todel kad

keleto boksu kurious reikejo ten pazymet pas mane nebuvo :sad: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,man reiktų pagalbos su žaidimo įrašymu.Atsisiunčiau Assassin's Creed:Brotherhood.Na ir kaip suprantu ten turėjau rasti .iso failą ar kažką panašaus o pas mane ten pilna rar failų, kurie užvardinti ''ind-acb''(jų yra 19 išviso) ,dar yra 40 failų,kurių pavadinimai ''ind-acb.r30'', ''ind-acb.r31'' ir taip iki ''ind-acb.r70'' ,na ir yra dar vienas failas pavadinimu ''ind-acb.sfv''.Ir ką man dabar su jeis daryt?Bandyt išarchyvuot?Nes agbx,žinoma,tų failų nemato.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsidaryk bet kuri is tu faila su WinRAR'u pvz: "ind-acb.r00" ir isextraktinsi.

Geriausia asocijuok per Properties ".r00" faila su WinRAR'u ir kita karta galesi paprastai atsidaryt ir extraktint.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas peles paspaudimas desiniu ant failo ir tik pasirenki extract to folder blablalbla ir viskas. Aisku cia kai jau 7zip irasai. Done. Easy peasy

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu taip padariau,ten papkei(kurioje isekstraktinau) atsirado ''System Update'' folderis,''Audio_TS'' , ''Video_TS'' folderiai,''ind-acb.dvd'' failas ir ''ind-acb'' rar failas.Aš ta papkę praleidau pro abgx probelmų nerado,tai dabar galiu ramiai įrašinėt su Imgburn?

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur .iso? gal tavo WinRAR'as asocijuotas su .iso? Ir gal ir ta .iso isekstraktinai?

Turi but .iso ir .dvd failai, o tie folderiai tai panasu tas, kas turetu buti paciam .iso viduje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nežinau, bet atidarius ta rar failą ten yra tie patys folderiai audio,video ir system update.Nu ir rar failo dydis 7,2gb.Man šiaip kompas niekada nerodo .iso ar .cso failų.Pamenu buvo taip su psp žaidimais,atsisiunciu žaidimą pas mane rodo kaip nežinomą failą o pas draugą kompe jau .iso,čia gal dėl kompo taip.

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RGH ar flashinimas? Taigi atsibodo laukti pusę metų kol įpirksiu žaidimus tad nusprendžiau, kad reikia atsirišti konsolę. Gal kas galit pasakyt ar Reset Glitch Hack ar flashinimas yra geriau? Tiesiog paaiškint pliusus minusus, žaidimų įrašimo sudėtingumą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Sony kol kas atsisakė nuo pilno Kadokawa kompanijos (kuriai priklauso FromSoftware) pirkimo, tačiau pasirašė sutarti dėl "strateginės partnerystės" ir taps didžiausia Kadokawa kompanijos akcininke, su 10% akcijų  paketų.  Susitarimo kaina 318 mln $ (už tiek bus nupirkta akcijų).  
    • Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos