ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi. Turiu sioki toki klausima, bet pirma isdestysiu savo mintis, kokia dabar turiu situacija. Jau esu nusipirkes pries metus kokius Xbox 360 arcade Jasper konsole, atsirisau, bet dabar jau reikia atnaujint Dashboarda kaip suprantu, nes naujesni zaidimai neveikia. Bet dabar tas Xbox guli nenaudojamas, nes neturejau tinkamo televizoriaus ar monitoriaus ant kurio butu komfortiska losti. Zadejau nusipirkti nauja televizoriu 32 coliu kazkur, ir padaryt RGH savo xboxui, kad nereiktu vis tu disku pirkeliot. Bet, kadangi mano kvaila galva dabar tik suprato, kad isejus naujam Xbox One, atejo nauja zaidimu karta, ir xbox 360 zaidimai greitu metu bus negaminami. Ar teisingai galvoju ? Ar visdelto juos dar gamins ? Ar hackeriai tiesiog sugebes pakeist zaidimo formata kad veiktu ant xbox 360 ? Tai va, as dabar ir dvejoju, ar man verta leist pinigus ant naujo televizoriaus kad lost zaidimus, ir daryt ta RGH jei mano Xbox jau tiesiog paseno ? :( Prasau, patarkit , nes tikrai nesinori leist pinigu ant jau "nurasytos" konsoles. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki visi. Turiu sioki toki klausima, bet pirma isdestysiu savo mintis, kokia dabar turiu situacija. Jau esu nusipirkes pries metus kokius Xbox 360 arcade Jasper konsole, atsirisau, bet dabar jau reikia atnaujint Dashboarda kaip suprantu, nes naujesni zaidimai neveikia. Bet dabar tas Xbox guli nenaudojamas, nes neturejau tinkamo televizoriaus ar monitoriaus ant kurio butu komfortiska losti. Zadejau nusipirkti nauja televizoriu 32 coliu kazkur, ir padaryt RGH savo xboxui, kad nereiktu vis tu disku pirkeliot. Bet, kadangi mano kvaila galva dabar tik suprato, kad isejus naujam Xbox One, atejo nauja zaidimu karta, ir xbox 360 zaidimai greitu metu bus negaminami. Ar teisingai galvoju ? Ar visdelto juos dar gamins ? Ar hackeriai tiesiog sugebes pakeist zaidimo formata kad veiktu ant xbox 360 ? Tai va, as dabar ir dvejoju, ar man verta leist pinigus ant naujo televizoriaus kad lost zaidimus, ir daryt ta RGH jei mano Xbox jau tiesiog paseno ? :( Prasau, patarkit , nes tikrai nesinori leist pinigu ant jau "nurasytos" konsoles. :(

xbox 360 zaidimu dar pilna geru ir jie dar ilgokai nepasens,o xbox one kol dar isleis ir kol jam zaidimu prigamins...ir dar kol kas nulaus ji,kad eitu piratiniai jei isvis eis, gali laisvai zaisti xbox 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirk ir laushkis, MS zadejo dar bent 2-3 metus leisti geimus ant x360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zadu laust savo slima RGH, pats uzsiemes tai idaviau kitam zmogui nevest ji, norejau paklaust ar po nulauzimo meistras turi grazint kazkokia originalia detale lyg kazkur skaiciau ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neturi. nieko neishima, tik ideda. Maziau nesamoniu skaityk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, Sujungiau xbox su monitoriumi,monitorius neturi koloneliu,tai nusprendziau nusipirkti ta kistuka is tulpiu,kad sujungt su kolonelem. Viska padariau kaip sitame video

,bet garso kaip nera taip nera. Kazkas girdejau,kad reikia kazka pakeisti nustatymuose? bet ka tiksliai? Nuejus i system settings/console settings/audio/... ten nieko nerandu ka pakeisti? padekit prasau :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Istrinkit mano paskutinius postus,meginau redaguot per tapatalk puse teksto dingo<br />

Redagavo uzurpatorius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi nusipirkau xbox slima, prijunges savo acc prie intiko per xboxa, pamaciau kad siulo menesi gold membershipa uz dyka, bandau imt, ivedu varda pavarde, ir billing addressa, bet neduoda salies rinktis tik street, city, postal code, kai suvedu savo, tai raso kad postal code blogas, neatitinka miesto, valstijos, settingsuose nera lietuvos niekur pasirinkt, uzsidejes dbr US, uzdejus other, tai atsijungia nuo intiko. nesuprantu kaip paimt ta golda, nes veliau noresiu ir pirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rinkis UK, vesk tikra UK adresa kokio nors kabako ar degalines ar vieshbucio. O siaip berods dar India tinka, kazkaip lyg maziau info prasho pildyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rodo ,kad yra nauji freestyle dash updates nustatymuose,ar verta uzdeti ant ju varneles,kad updatintusi? Pas mane FSD 3,ten rodo kazkokie beta updates

Redagavo uzurpatorius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

jei pirkciau sita xbox http://www.skytech.lt/rkb00010-xbox-360-4gb-p-138938.html tai imanoma ji butu nulauzt playmanijos parduotuveje? Ir kiek kainuotu?

p.s. man reiketu tik fleshinimo, kad galeciau is cd zaist. su rgh nenoriu ir tingiu prasidet.

Tai gal tu iskart is playmanijos shopo ir pirk ta Xboxa,visgi tik 20lt skirtumas ir garantijos vietoje bus :thumbsup4:

http://www.playmanija.lt/parduotuve/p70/susikomplektuok-xbox-360-slim-zaidimu-konsole-pats/ ,kam tau tas skytechas?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nulauzti galima visus Slimus. Fleshinimas atsieitu 350lt arba 650lt priklausomai koks dvdromas viduje. Geriau nerizikuok ir pirk tiesiai ish playmanijos parduotuves. Turetum uz 4GB nauja slima sumoketi ~800lt kartu su fleshinimu. O ir garantija turesi nulauztai konsolei, ka ishkart prarastum pirkdamas kitur ir nulauzinedamas konsole.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tas flesinimo nulauzimas? Man jo reikes/nereikes? Ka jis daro?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos