ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Konsole turi buti pajungta i tinkla, o tinklas turi tureti priejima prie interneto. Tada ant zaidimo spaudi Y ir Refresh Artwork ir atsisius automatiskai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki Playmanai, iskilo problema, paskutiniu metu, nebeisiraso zaidimai i hdd, senieji kepti zaidimai, isiraso kuo puikiausiai, o naujieji, kaip Forza Horizon ir NFS MW ne, iraso iki 42% ir ismeta lentele, kad diskas nenuskaitomas. Gal zinot kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma. Priezastys gali buti kelios: rasyta ne su burnermax, naudojami ne verbatimai arba tiesiog blogai ishsikepe zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rasyta su burner max payload tool ir img burn programa i verbatimus. Keisciausia tai, kad i spausdinamus diskus (balti), sunkiai isiraso, o i paprastus verbatimus isiraso ko puikiausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu problema. The disc is not supported. As visokius budus bandziau. ir tuos failus pakeist. 2 diska irasyt. per acme, verbatin bet neivienas is ju neveike . o mano pusbroliui veike kazkodel tas far cry 3 o man neveikia. viska darau ka ir jis..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu problema. The disc is not supported. As visokius budus bandziau. ir tuos failus pakeist. 2 diska irasyt. per acme, verbatin bet neivienas is ju neveike . o mano pusbroliui veike kazkodel tas far cry 3 o man neveikia. viska darau ka ir jis..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba ne LT+ 3,0 fw pas tave arba rasai ne su burnermax. Susitvarkyk abu ir veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba ne LT+ 3,0 fw pas tave arba rasai ne su burnermax. Susitvarkyk abu ir veiks.

Burner max man neveikia, o kaip gaut ta firmware tipo reiks rist isnaujo? ar laukt kazko kaip kiti ten sako. As maciau daug triuku su usb bet neivienas is ju neveike Redagavo vaidyz321

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tau reikes atsinaujint nulauzima i LT+ 3,0 ir naudoti burnermax. Kitu atveju labai didele tikimybe kad zaidimai neveiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tau reikes atsinaujint nulauzima i LT+ 3,0 ir naudoti burnermax. Kitu atveju labai didele tikimybe kad zaidimai neveiks

o kaip manai ar sitas budas veiktu be to LT 3.0 .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nauju fw nekurtu jei butu kitokie patikimi budai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau pasidomet kur butu galima kaune isigyt iHAS.plm.lt/"]iHAS[/url] irengini irasant tuos xgd3 zaidimus ar jau sunki problema juos jau gaut?

rasyk i playmanijos shopa, jie turi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.