ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Cia kiekvienam rinktis, ar 3-4 nauji orignalus zaidimai, ar flesintis ir viska zaisti nemokamai. Nera kitos isheities kolkas deja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, turiu klausima, gal zinot kas galetu buti kai mano x360 pastaruoju metu daznai nenoriai nuskaito zaidimus, t.y. ijungus zaidima rodo xbox uzrasa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbut dvdromo lazeris mirshta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip paleist filma per X is disko DVD (pirktas maximoj) nesuprantu..

Pries flesinant veikdavo dabar raso tik idejus diska storage unpluged ir restartuojas Xas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, sugalvojau nusipirkti vaira xbox'ui ir radau sitoki - http://www.varle.lt/zaidimai-iranga/saitek-bevielis-zaidimu-vairas-mad-catz-xbox360.html Ka manot apie ji? Kiek duotumet is 10 balu? Zinau kad visi tie Mad Catz gaminiai nera labai kokybiski, bet nesiruosiu moketi virs tukstancio litu ant fanatec firmos vairo :fedup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepirktum del kainos ar del to kad vairas blogas?

Beje as savo xbox'a pirkau uz 500litu (naudota), tai man sitas vairas kainuos kaip pats xbox'as :D

Redagavo Nemiegojes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepirkciau del kainos. Tiesiog as manau au reiktu pasijieskot pigiau kur nors. Nebent jau sitas butu neispasakytai geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kad brangus tai sutinku, skelbimuose kazkaip nieko gero neradau ir as sio vairo nepirksiu is savo kisenes, cia as taip sakant dovana gimtadieniui renkuos :D

Redagavo Nemiegojes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jei tada tai taip :thumbup: . Bet nzn gal tu originalu xboxui nusipirk?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai org microsoft'o vaira pirkti tai reikes uzsisakinet is ebay'aus, bet mano tevai yra labai pries uzsakinejima per interneta (nes reikes pervedineti kazkam pinigus ir typo nezinia ar gausiu ta vaira) :D

Pas mane zaidimai kaip ir normaliai isiraso, tik kai paleidziu pati zaidima jis kokias 5 sekundes girgzda, uzia, o veliau veikia tyliai. Tai reiskia kad jau genda ar tai normalu?

Redagavo Nemiegojes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://www.reklama netoleruojama/xbox-360-bevielis-vairas/23/lp stai toks yra bet nepatiks manau nes jis neturi begiu perjungimo svirties tai. Siulyciau pasijieskot geresniu varijantu o jei nerasi nu tai td jau imti ta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, pakanka kad butu aisku ar tavo dvdromas tinkamas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.