ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

sveiki norejau jusu paklausti mano draugas turi xbox 360 2010 metu pas ji hdd rodo 12gb bet ko tik paklausia sako kad tokiu hdd xboxams nera tai kaip suprasti kad pas ji 12gb?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki norejau jusu paklausti mano draugas turi xbox 360 2010 metu pas ji hdd rodo 12gb bet ko tik paklausia sako kad tokiu hdd xboxams nera tai kaip suprasti kad pas ji 12gb?

Suformatavus xbox'o 20GB HDD lieka 12GB, tai normalu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki nepykit jei yra tokia tema bet kodel visi baveik x360 geimai tai ustringa tai meto lenteles ir cia netik ant xgd3 ir kaikurie isvis neisijunge pvz mortal kombat ar kiti senesni beveik visi geima verbatin diskuose

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greiciausiai mires DVDromo lazeris, ir nebenuskaito disku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba netinkamai įrašinėji ir nežiūrėjai įvairių gidų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2010 metu turetu buti slimas, jiems 20GB HDD nebuvo. Tad HDD yra neoriginalus, idetas nuo seno FAT modelio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasau gerai pagal geriausius gidus o lentele tai dazniausiai jei neustringa tai ungurezed disc clean disc and restart console ar kazkaip mazu kaip nor aina lazeriuka pakelt girdejau ant kitu aparatu aina

rasau gerai pagal geriausius gidus o lentele tai dazniausiai jei neustringa tai ungurezed disc clean disc and restart console ar kazkaip mazu kaip nor aina lazeriuka pakelt girdejau ant kitu aparatu aina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xgd3 zaidimu irasymui reikalingas liteon iHAS irasymo irenginys. O konsole turi buti flesinta su LT+ 3,0 fw. Visais kitais atvejais pats esi kaltas kad naudoji sena softa ir todel tau neskaito disku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki noriu jusu patarimo del xbox 2006m kartais pasirodo video kortos defektas kaip pvz prie avataro atsiranda lina. ir viskas po updato is microsofto. ar apsimoka toki pirkti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano romas seniau įrašydavo, atsisiunčiu AIDA ir taip pat rodo kad DVD + R DL "Read + Write" tačiau pradėjus rašyti žaidimą per ImgBurn išmeta errora kad bėdos su hardware. Įjungus aidą jau tada rodo kad romas nebe įrašinėje... Ir taip sugendo jau gal 2 diskai :D Nežinot ar jį dar galima sutvarkyti, ar jau reikia pirkti visiškai naują romą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip updatint xbox? nes ijungiu wwe 13 zaidima jungiuos prie servu raso different version.zaidimas irasytas i diska tai gal sena versija isirase o per ta laika nauja atsirado?;/ bet turetu automatiskai updatintis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar man užtektų 20gb hardo xbox'ui? žaidimus rašyčiausi į diskus, tai į HDD eitų tik saves, bet šiaip mėgstu pageimint stipriai, tai nelabai žinau ar užteks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki noriu jusu patarimo del xbox 2006m kartais pasirodo video kortos defektas kaip pvz prie avataro atsiranda lina. ir viskas po updato is microsofto. ar apsimoka toki pirkti

Ziurint uz kiek, bet jei nori normalaus daikto, tada neapsimoka, nes tuoj gaus rrod.

Ar man užtektų 20gb hardo xbox'ui? žaidimus rašyčiausi į diskus, tai į HDD eitų tik saves, bet šiaip mėgstu pageimint stipriai, tai nelabai žinau ar užteks?

Kai irasai zaidima i HDD tausojasi lazeris ir xbox'as tyliau veikia, tai pats galvok ar uzteks, dar priklauso nuo to kokius diskus naudoji ir panasiu veiksniu lazerio veikimo laikas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki turiu klausima. Noresiu pirkt xbox 360 ir ziurinejau kainas. Jeigu pirkciau 4gb ar eitu instaliuoti pvz assasins creed 3? As taip supratau kad cia tik 1 game'ui toks hdd ar reiktu jau jungti isorini?

flasha ikisi ir tvarka bus. galesi rasyt. isoriniai HDD bent jau seniau tai nepalaikomi buvo. MS tikrai neleidzia ka nori daryt ir jungt.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos