ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Suprantu, kad tai man padėtų ateityje, bet dabar HDD1 jau yra apie 20 žaidimų, tai man vistiek iškiltų problema, sukūrus folderius GAMES kataloge, aš nežinočiau kokį katalogą permesti į tuos žaidimų folderius. Nu aišku, galima bandymų metodu bandyti po vieną, bet tada užtrukčiau visą diena :). O dar jei iš draugo pasiimsiu 30-40 žaidimų, tai išvis šakės...na bet jei kito varianto nėra, tai reiks daryti...

Ar galėčiau dar paklausti...

1. Jeigu FSD nustatau, kad skaitytų iš GAMES katalogo, tai ar užkrovus originalų dashboardą jis skaitys iš GAMES, ar būtinai reikės visada žaidimus leisti iš FDS?

2. Vaikčiojant per tuos žaidimų folderius, kai kurie folderiai yra visiškai tušti...nu pvz. nueini į 456524D2 (čia pavyzdys), o jis visai tuščias...ar gerai suprantu, kad čia galbūt buvo instaliuotas žaidimas ir vėl ištrintas, tačiau liko jo instaliacinis folderis? Ar galiu aš tuos folderius tiesiog ištrinti?

3. Pas mane dabar paleidus konsolę pasileidžia originalus dashboard...Ar kažkaip eina padaryti, kad įjungus konsolę iškarto startuotų FSD?

dėkoju,

Tas direktorijas raso prie geimo info fsd, tai pagal ten gali atsegti kur koks geimas.

Nuotrauka

O kad iskart fsd pasileidinetu matyt reikia dashlaunch pakonfiguruot.

Edit:

Dabar tik pastebejau, tokia info rodo F3, FSD kazko panasaus neradau :sorry:

Redagavo spirgucis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar teisingai supratau, kad:

1. kažkur FSD meniu nustatau, kad žaidimus skaitytų iš HDD1 > GAMES katalogo...

2. Tada tame GAMES kataloge susikuriu žaidimų pavadinimų folderius, ir tiesiog sumėtau tuos 45584D4 ir pan. atitinkamai pagal žaidimų pavadinimus?

Suprantu, kad tai man padėtų ateityje, bet dabar HDD1 jau yra apie 20 žaidimų, tai man vistiek iškiltų problema, sukūrus folderius GAMES kataloge, aš nežinočiau kokį katalogą permesti į tuos žaidimų folderius. Nu aišku, galima bandymų metodu bandyti po vieną, bet tada užtrukčiau visą diena :). O dar jei iš draugo pasiimsiu 30-40 žaidimų, tai išvis šakės...na bet jei kito varianto nėra, tai reiks daryti...

Ar galėčiau dar paklausti...

1. Jeigu FSD nustatau, kad skaitytų iš GAMES katalogo, tai ar užkrovus originalų dashboardą jis skaitys iš GAMES, ar būtinai reikės visada žaidimus leisti iš FDS?

2. Vaikčiojant per tuos žaidimų folderius, kai kurie folderiai yra visiškai tušti...nu pvz. nueini į 456524D2 (čia pavyzdys), o jis visai tuščias...ar gerai suprantu, kad čia galbūt buvo instaliuotas žaidimas ir vėl ištrintas, tačiau liko jo instaliacinis folderis? Ar galiu aš tuos folderius tiesiog ištrinti?

3. Pas mane dabar paleidus konsolę pasileidžia originalus dashboard...Ar kažkaip eina padaryti, kad įjungus konsolę iškarto startuotų FSD?

dėkoju,

1. taip

2. taip

Tai veikia tik FSD, originaliam NXE zaidimus skaito tik is contant forldrio ir tik tuos su raidem is skaiciais, ju nepavadinsi.

Naudok 360 Content Manager zaidimu kopijavimui, pervadinimui ir visam kitam organizavimui.

1. Originalus NXE zaidimus mato tik Content folderyje ir tik originaliuose folderiuose.

2. Ishsitrink viska, ar net suformatuok HDD ir viska pradek darytis isnaujo. Rekomenduoju naudoti tik FSD (F3) kadangi ji pilnai pritaikyta RGH, o originalus NXE daug ko nesugeba.

3. Automatiniam FSD paleidimui reikalingas dashlaunch ir turi buti sukonfiguruotas launch.ini failas pvz taip:

Default = Hdd:\F3\default.xex

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, planuoju pirkti xbox'ą, ne naują, iš skelbimų Flashintą į iXtreme LT3.0 ir tikrai jasperį, tai norėčiau sužinoti ką man reikėtų išklausti to žmogaus iš kurio pirkčiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, planuoju pirkti xbox'ą, ne naują, iš skelbimų Flashintą į iXtreme LT3.0 ir tikrai jasperį, tai norėčiau sužinoti ką man reikėtų išklausti to žmogaus iš kurio pirkčiau.

Banana tur? :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. ar veik.

2. kap veik.

3. ar gera laida. pele nepagrauze?.

4. a pultels gers? duok paliest

:melvin:

o rimtai tai suzinai kad tikrai tas ko tu nori, paziuri kaip veikia.krauna geimus ir pan. paciupini pulteli kad neismalts butu. ir jami.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau galvoje prieš perkant, telefonu :huh:

Ir dar, noriu dėl xbox 360 arcade jasper paklaust, mano TV palaiko 720p, bet kiek žiūrėjau tai xbox 360 arcade būna be HDMI laido, kadangi gauni tik tris (Baltą, geltoną, raudoną) laidus, o 720p skaitosi kaip ir HD, tai man neišeis žaisti žaidimus 720p?

Ir ar tik 2.0.13146.0 ir 2.0.13599.0 dashboard updeitai perflashina xbox'ą? ta prasme jeigu aš paiimčiau xbox'ą su šiektiek naujesniu dashboard'u, galėčiau jį atsinaujinti, be rizikos, kad konsolė atsiflashins?

Redagavo Yuppy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vajezau HDMI laida iki 10lt nusipirksi, ar cia problema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki tuojaus gausiu kinect ir antraji xbox 360 pulta.taigi iškilo keletas klausimu.

Dėl kinect

1. Ar kinect žaidimus teks kaipnors speceliai konvertuoti ar kaip ir anksčiau su tapačia iso 2 god programa

2.Perkelimas.Perkelti reiks i kinect ar i xbox (durnas klausimas aišku i xbox) bet vistiek idomu

3.Ar reiks pirgti ten kažkokiu adapteriu ar ne.

4.Gal žinote kokiu geru nemokamu kinect žaidimu svetainiu nu iš kuriu galėčiau siustis žaidimus

Dėl pultu

1.Kaip reiks juos sujungti nes bus abu pultai bliutuf.(tesiog taipat kaip ir pirmaji paspaust ant xbox'o mygtuką ir ant pulto mygtuką)

2.Ar nustatymuose reiks kažka keist ar ne.

Redagavo Pavojuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SVeiki tuojaus gausiu kinectIr antraji xbox 360 pulta.taigi iškilo keletas klausimu.

Dėl kinect

1. Ar kinect žaidimus teks kaipnors speceliai konvertuoti ar kaip ir anksčiau su tapačia iso 2 god programa

2.Perkelimas.Perkelti reiks i kinect ar i xbox (durnas klausimas aišku i xbox) bet vistiek idomu

3.Ar reiks pirgti ten kažkokiu adapteriu ar ne.

4.Gal žinote kokiu geru nemokamu kinect žaidimu svetainiu nu iš kuriu galėčiau siustis žaidimus

Dėl pultu

1.Kaip reiks juos sujungti nes bus abu pultai bliutuf.(tesiog taipat kaip ir pirmaji paspaust ant xbox'o mygtuką ir ant pulto mygtuką)

2.Ar nustatymuose reiks kažka keist ar ne.

1. Su kinect'o zaidimais taip pat kaip ir su kitais.

2. I xbox'a.

3. Jei kinect'as perkamas naujas, tada rasi dezutej adapteri fat'ui, jei slim'as pas tave, tada jokiu adapteriu nereikes.

4. Linkomanija? :D

1. Pultus sujunk paspausdamas sync mygtukus ant xbox'o ir ant pultelio.

2. Del pulteliu sujungimo nereikes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Ar kažkokiu būdu įmanoma sumažinti žaidimo svorį Xbox360 RGH konsolėje vidiniame HDD? Skaičiau, kad kažkaip išimamas tam tikras contentas iš iso, bet noriu paklausti, ar galima sumažinti žaidimo apimties kiekį, kai jis jau GOD koneineryje diske? Labai dėkoju už nukreipimą teisinga linkme...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Ar kažkokiu būdu įmanoma sumažinti žaidimo svorį Xbox360 RGH konsolėje vidiniame HDD? Skaičiau, kad kažkaip išimamas tam tikras contentas iš iso, bet noriu paklausti, ar galima sumažinti žaidimo apimties kiekį, kai jis jau GOD koneineryje diske? Labai dėkoju už nukreipimą teisinga linkme...

Jokiu zaidimu dydziu nemazink,nes tai nebutina daryti.Zaisk toki zaidima koks jis ir yra.Jei pradesi zaidimo iso failus spardyt lauk is folderio,kazka gnibinesi ten,tai tau ir zaidimas poto nepasileis.Geriau neeksperimentuok ko nereikia,nes veliau buna visokiu pranesimu,tai netycia sugadinau kazka ar tai konsole nebegyva tapo :D ar dar koks error'as galvos skausma daro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hey, žiūrėjau dabar shope, ir pastebėjau kad yra HDMI ir HDMI AV laidai, tai noriu paklaust kuo jie skiriasi? kažkur skaičiau kad HDMI AV laidas tai reikalingas 1080p, o pas mane ant TV traukia tik 720p, tai man ir paprasto užteks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi noriu pirkti xboxa, bet galvoju gal reiktu imt viena is nauju konsoliu pvz wii u kokia ir idomu man ar ant wii u bus rimtesniu zaidimu kai gta 5 ir pan, arba gal xboxas pvz kitais metais naujas jau planuojamas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos