ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Labas dar karta,noriu paklausti,ar man reikia flesint xboxsa i naujaja versija,jei noriu zaist naujuosius zaidimus?Flesintas buvo pernai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tokia problema :D Zaidimas uzima 8.7 gb kaip ji irasyt i 8.5 gb diska? Jei aina taip padaryti :D Ar pirktis dar didesius diskus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jei rasai su burneriu i verbatimus tai tiesiog rasai ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesenai įsigijau JATG konsole. Parsisiunčiau porą žaidimų ISO formatu sukonvertavau su iso2god ir įkėliau į konsole per FTP . Abu žaidimai pasileidžia bet žaidimo metu pakimba ir visada toj pačioj vietoj. Gal būt konvertuodamas kažką ne taip darau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Koks reikalas trinti? Vietos mazai ?

Na taip, prigrūstas taip, kad dar apie 7+ gb tik laisvos vietos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jei rasai su burneriu i verbatimus tai tiesiog rasai ir viskas.

Pas mane acme zinau kad š****. Bet as ten kaip paspaudziu burn taismeta lentele del ros vietos o ka spaust tai nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xgd3 zaidimu irasymui reikalingas iHAS irasymo irenginys ir rasyti reikia i verbatimus. Tada jokiu lenteliu nemetys ir pilna isurashys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane acme zinau kad š****. Bet as ten kaip paspaudziu burn taismeta lentele del ros vietos o ka spaust tai nezinau.

Rinkis truncate .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką reiškia sąvokos Dash launch ir freeeboot?

Esmė tame, kad norint COD: black ops2 pasileisti, visi sako Dash launch 3.03 įsirašyti, ant freeboot.. O kas tas freeboot niekur neradau.. Ar galima tą Dash launch 3.03 ant LT+3.0 rašyt, ar čia nusišnekėjau kątik?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką reiškia sąvokos Dash launch ir freeeboot?

Esmė tame, kad norint COD: black ops2 pasileisti, visi sako Dash launch 3.03 įsirašyti, ant freeboot.. O kas tas freeboot niekur neradau.. Ar galima tą Dash launch 3.03 ant LT+3.0 rašyt, ar čia nusišnekėjau kątik?

Dash launch ir freeboot skirta RGH/Jtag konsolem.

Jai gerai suprantu Freeboot yra ale Dashboard'as ant RGH/Jtag, Dashlaunchas paleidzia ta freeboot softa.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, turiu problema: turiu black ops2 irasytas su iHAS, kai zaidziu, texturos pas mane tokie kaip battlefied3 be texture pack, kartais buna normalios texturos bet tai labai retai, gal kas zinot kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.