ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Kaip ir sakiau, niekas kitas nekaltas. Naudoji shudinus diskus, kurie gadina ir xboxo dvdroma ir pc irasymo irengini ir neisirasho.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jums isiraso BO2 i harda? Nes pas mane tai ismeta errora, kad diska nuvalyciau, bet pats zaidimas tai kaip ir veikia normaliai tik viena syki buvo pastriges per pirma misija, live irgi eina losti. Zaidima siandien praleidau per abgx, rasiau su iHAS.plm.lt/"]iHAS[/url] dvd-romu i verbatim diska, o ant xbox LT3.0 fw tai nezinau kame beda.

P.S. Kai pirkau iHAS, buvo parasyta kad su burner max fw, bet gal yra budas patikrinti kaip nors ar tikrai irasyta ta fw?

Redagavo Splendid

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verify praejo? Siaip jei stringa ant 40-52% tai tiesiog blogai isirashe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verify praejo? Siaip jei stringa ant 40-52% tai tiesiog blogai isirashe

praejo verify, ispradziu pastringo ant 5% poto iki 20% kelis kartus datrauke.

Sakau gal pas mane nenuflashintas su burner max fw iHAS.plm.lt/"]iHAS[/url] romas? Ar tada isvis neisirasytu geimas ar kaip?

P.S. kai idedu tuscia DL diska raso kad jame telpa 8.13GB, tai taip iseina kad mano iHAS yra flashintas su burner max?

Redagavo Splendid

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na niekas nesigauna man su tuo MOH warfighter.Susiradau nete ant siuntimo HD content faila,parsivariau ji ir ikeliau į harda Content/0000000000000000/45410993/00000002 kaip ir butina.Kai paspaudziu press start jau HD content instaliacijos nereikalauja,bet veliau vistiek praso ideti singleplayer diska.Bandziau ir per xex meniu leisti ir ne per ji,bet vistiek niekaip nepaleidziu zaidimo.:(

P.S.Beje radau toki gida,kuriame sakoma,kad reikia suformatuoti usb rakta per xbox'a,( kad veliau i ji ikelti hd content per horizon programa) nurodoma per kur eiti.Format any USB key (4gb or +) on Xbox:-Settings -System -Storage -Format USB for Xbox360.Nueinu settings-system,o toliau viskas storage pasirinkimo nera.Tai gal per kur nors kitur galima ji rasti.?

Redagavo Gaiden

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasitikslinimmui: jei diskas MKO,,, tai koks greitis ir varna uzdeta ant OPC ?

ir kaip dar galima patikrint koks disko MK ? nes pas mane kaskas blogai raso per imgbur no device select ir nera is ko rinktis... nors ir prijungta viskas kaip priklauso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, xbox'ui padarė JTAG ir man niekaip nepavyksta įkelti žaidimų į xbox kietąjį diską meta error'us. Iso2god kada sukonvertuoja žaidimą ir kelia į xbox ir išmteta error ~ 50%. Bandžiau su 3 pc, bet su visais meta error. Gal kas gali ką nors patart?

Dekui už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, xbox'ui padarė JTAG ir man niekaip nepavyksta įkelti žaidimų į xbox kietąjį diską meta error'us. Iso2god kada sukonvertuoja žaidimą ir kelia į xbox ir išmteta error ~ 50%. Bandžiau su 3 pc, bet su visais meta error. Gal kas gali ką nors patart?

Dekui už atsakymus.

O su isoextract programa nebandei zaidimus konvertuot.? Pabandyk gal nebus tu erroru.:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O su isoextract programa nebandei zaidimus konvertuot.? Pabandyk gal nebus tu erroru.:)

Nebandžiau, dekui reiks pabandyt.

Gal koks gidas yra kaip su isoextract įkelt žaidimus į xbox?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebandžiau, dekui reiks pabandyt.

Gal koks gidas yra kaip su isoextract įkelt žaidimus į xbox?

Na as retai zaidimus persikeliu i vidini hdd,paprasciausiai is usb rakto zaidziu ir tiek.:) O jei zaidima nori persikelti,tai paimi ir nukopijuoji is usb rakto per xex meniu i >games folderi.Viska per xex meniu atlieku tik per ji galiu nukopijuoti ir ikelti zaidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau gal koki menesi man jau yra sita problema ir man ji atsiboda.Zodziu namie yra 2 xbox 360 slim.Abudu prijunkti prie belaidzia wifi.Viskas kaip ir veik.

Taciau kai bun viens xbox ijungts prisijung viskas gerai, bet kai ijungi ir bandai prijungt antra x'a rasa kad i xbl negal prisijungt nors testa pirmus du zingsnius praein.Restartavus routeri pasijung iskart prie abieju.Gal zinot kaip issprest sita problema? :badmood:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasikeisti routeri? Arba sukonfiguruoti ji kitaip? galbut turi prisijungimu limita routeris, o jus pvz pajunge n telefonu, laptopu ir konsoliu, tad paskutiniam ijungtam irenginiui neuztenka?

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimas: zaisti online zaidimus senesnius yra saugu,o naujus su xgd3 reike ziureti ar pereina ta abgx apsaugas taip supratau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimas: zaisti online zaidimus senesnius yra saugu,o naujus su xgd3 reike ziureti ar pereina ta abgx apsaugas taip supratau?

Visi turi būti perėja per Abgx, nesvarbu senas ar naujas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.