ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Taigi anglijoj aukso kalnai, uzdarbis minimum 5k svaru, negi 40 svarainiu nesukrapshtot?

tik nereikia cia tu pavydo bangu, paklausiau gal pigiau yra, nezinai tai ir nerasyk nesamoniu.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tik nereikia cia tu pavydo bangu, paklausiau gal pigiau yra, nezinai tai ir nerasyk nesamoniu.

Emigravai, tai klausk savo draugu anglu. Niekam cia tevynes isdavikai neidomus.

Nors is Norfos sindromo matosi kad kaks buvau nevykelis LT, toks ubagas likai ir UK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Emigravai, tai klausk savo draugu anglu. Niekam cia tevynes isdavikai neidomus.

Nors is Norfos sindromo matosi kad kaks buvau nevykelis LT, toks ubagas likai ir UK.

ka cia su degradu diskutuot, jeigu nenoriu moket uz daigta 3x brangiau tai esu ubagas...Beto sitam forume tikrai yra ne vienas zmogus is UK del to ir klausiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, užsireginau čia, kad sužinot info. Taigi taupau kaip ir ant mašiniuko, po biški lengvai. Bet nusprendžiau taip gan spontaniškai, kad noriu konsolės! Galvojau ar ps3 ar xbox 360, pasilikau prie 360.

Pinigų kaip visad noris išleist mažiau, tai galvoju ar apsimoka pirkt čia in lt (pvz : http://www.playmanija.lt/parduotuve/p66/xbox-360-slim-250-gb-starter-pack-zaidimu-konsole/ ) ar siustis iš ebay? Kuris variantas pigiau ir patikimiau?

Kitas dalykas, ar verta bandyt ieškot jau naudoto? Nes naujas kaip suprantu tą kur įmečiau - ten tik vienas pultelis reiks pirkt antrą, nėra jo pakrovėjo, bus neatrištas (jau vien čia kiek papildomos išlaidos, arba imt brangesnį gamer pack dėl pakrovėjo). O naudotas jau greičiausiai bus su pulteliais, pakrovėjais ir atrištas, o kaina dar mažesnė, tačiau nėra jokių garantijų, kad jam viskas ok.

Skaitinėjau ir galvoju dabar, koks variantas geriausias? Turbūt 250 GB slimas, taip? Einamiausias ir patikimiausias variantas turbūt.

Mano skaičiavimais jei pirkt naują tai gaunas 1.2k~ išlaidų, o naudotą gali paimt pigiau, pasimetimas biški dabar kažkoks, gal kas padėsit : )

Redagavo Turbin100

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokius dalykus reikia pirkti tik naujus. Beto pirkdamas playmanijoje gauni pilna supporta. Pirkdamas velniai zino ka ir neaisku is ko paskui gali gaudyti veja laukuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na matai, į pinigėlius daug kas atsiremia, kažkaip ant mašiniuko dėjau dėjau, noris kuo mažiau išmest : ) nu lauksiu dar komentarų ir atsakymų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurek kad poto nebutu situacijos nei pinigeliu, nei konsoles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ir masiniukas pigus gali greit subyret, tada beliks tik xbox'u dziaugtis kol sutaisys :D nieko ner pigaus ir gero siais laikais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nee, tai mašiniuko jau pigaus nežadu pirkt...mašina juk rimtas dalykas, kiekvieną dieną reikalingas, važiuot ir t.t. o xboxas gi ne taip...;d na, tai niekas daugiau nepakomentuosit? ar teisingi mano skaičiavimai, kad jei perkant starter packą + atrišimas + pultelis + pakrovėjas pultelio = ~1200lt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudok paprastas pakraunamas baterijas ir bus pigiau. ~1100lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudok paprastas pakraunamas baterijas ir bus pigiau. ~1100lt

Pritariu,šeip apsimoka imti play and charge tik jeigu jis originalus.Nes visi neoriginalus kiek teko susidurti yra piece of crap.Ir 2 vnt tikrai neverta imti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ir masiniukas pigus gali greit subyret, tada beliks tik xbox'u dziaugtis kol sutaisys :D nieko ner pigaus ir gero siais laikais

Kai vatokios nuomones sklinda po keliu apgavysciu kieno nors padaryto tai poto ir gero daigto uz pigiai nebeiseina parduot...

O seip kam tau tas play ang charge jau geriau pasimk be antro pultelio konsole o poto nusipirksi paprasta su laidu dar geriau ir nereikia knistis su tom batarkem zaidi kiek nori, Nes pvz as tai ziauriai nusivyliau tuo pulteliu wireles jau geriau butu 2su laidais negu 1 wireles...

Nes ~100LT(pultelis naujas komplekte bunantis)+70LT(play and charge) ~170LT kai paprastas pultelis su laidu gali gaut panaudota uz kokiu grubiai 80LT tikrai tai cia nors kelis lt sutaupysi bus and flesinimo ar ten RGH jei imsi nauja.

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai vatokios nuomones sklinda po keliu apgavysciu kieno nors padaryto tai poto ir gero daigto uz pigiai nebeiseina parduot...

kazkokia cia "backward compatibility" gaunasi :D gera daiKta visada eina "uz pigiai" parduot, gal nusipirkt ne visada?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos