ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Jei bijai bano, tai nefleshink. Su fleshinta konsole bano tikimybe 50 /50

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei bijai bano, tai nefleshink. Su fleshinta konsole bano tikimybe 50 /50

nu kaip tau cia pasakyt bano nebijau, bet nenoriu visalaik lost Single player multiplayer irgi idomu, beto ar ir veiks kinect zaidimai kai acipuosiu xboxa? beto skaiciau kad su lt 3.0 negausiu bano jei neateis updeitas Redagavo HDLighT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip nori taip ir daryk.Nesuprantu tokių temų esmės.Neturi pinigų žaidimams flashink,bano gali nebijoti nebent profile gali užbaninti dabar nes retai ka banina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip nori taip ir daryk.Nesuprantu tokių temų esmės.Neturi pinigų žaidimams flashink,bano gali nebijoti nebent profile gali užbaninti dabar nes retai ka banina.

o pats acipaves??

Jei td profile uzbadina tai p* dar Redagavo HDLighT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pats acipaves??

Jei td profile uzbadina tai p* dar

ne,turėjau flashintą seniau xbox bet pardaviau.Dabar jau virs metu neflashinta turiu.Šeip ir nesiruošiu niekada flashinti,perku žaidimus iš skelbimų,eshopų,ebay ir problemų nematau.Ne karvę jie kainuoja gi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne,turėjau flashintą seniau xbox bet pardaviau.Dabar jau virs metu neflashinta turiu.Šeip ir nesiruošiu niekada flashinti,perku žaidimus iš skelbimų,eshopų,ebay ir problemų nematau.Ne karvę jie kainuoja gi...

o kaip 15metu gauciau banko kortele, galeciau pirkti internetu pvz steam, arba is anglijos pastu zaidima atsiustu, nes tevai tipo sako kad apgauna paskuj bedu bus nors ten patikimi pardavejai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip 15metu gauciau banko kortele, galeciau pirkti internetu pvz steam, arba is anglijos pastu zaidima atsiustu, nes tevai tipo sako kad apgauna paskuj bedu bus nors ten patikimi pardavejai

iš steam negali pirkti xbox 360 game.Iš anglijos gali pirkti iš shopto.net arba game.co.uk .Aš daug kartų iš ten pirkau ir nė karto neapgavo,šeip yra dar kitų game eshopų bet tik šitais aš naudojuosi ir ebay dar bei amazon.Ir paprasta kortelė pvz zoom netiks.Tau visa virtuon ar kažko panašaus,aš virtuona 15m budamas pasidariau irgi. Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iš steam negali pirkti xbox 360 game.Iš anglijos gali pirkti iš shopto.net arba game.co.uk .Aš daug kartų iš ten pirkau ir nė karto neapgavo,šeip yra dar kitų game eshopų bet tik šitais aš naudojuosi ir ebay dar bei amazon.Ir paprasta kortelė pvz zoom netiks.Tau visa virtuon ar kažko panašaus,aš virtuona 15m budamas pasidariau irgi.

nes kiptik radau game.co.uk viska suvedziau ir ziuriu ko cia neveikia ziuriu reik korteles, o as neturiu, tuoj mama gris tai pasidarysiu, o cia nusipirksiu zaidima tai iskarto is korteles pinigai nusiema ir i pasta atsiuncia nueinu ir pasiemu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nes kiptik radau game.co.uk viska suvedziau ir ziuriu ko cia neveikia ziuriu reik korteles, o as neturiu, tuoj mama gris tai pasidarysiu, o cia nusipirksiu zaidima tai iskarto is korteles pinigai nusiema ir i pasta atsiuncia nueinu ir pasiemu?

Net ne i pasta atsiuncia - namo atnesa, nes is Europos Sajungos. Nebent nieko namie nera, o siuntinys yra registruotas - tada nes i pasta ir paliks rasteli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net ne i pasta atsiuncia - namo atnesa, nes is Europos Sajungos. Nebent nieko namie nera, o siuntinys yra registruotas - tada nes i pasta ir paliks rasteli.

aisku, aciu uz atsakymus

iš steam negali pirkti xbox 360 game.Iš anglijos gali pirkti iš shopto.net arba game.co.uk .Aš daug kartų iš ten pirkau ir nė karto neapgavo,šeip yra dar kitų game eshopų bet tik šitais aš naudojuosi ir ebay dar bei amazon.Ir paprasta kortelė pvz zoom netiks.Tau visa virtuon ar kažko panašaus,aš virtuona 15m budamas pasidariau irgi.

shopto.net bandziau ziuret ir radau:

ten kai jau nori pirkt nezinau ka rinkti ar with tracking 7svarai daugiau kainuos ar not tracking 3svarai, cia kaip supratau tai stebes siuntiny kai sius ar kaip??

Redagavo HDLighT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku, aciu uz atsakymus

shopto.net bandziau ziuret ir radau:

ten kai jau nori pirkt nezinau ka rinkti ar with tracking 7svarai daugiau kainuos ar not tracking 3svarai, cia kaip supratau tai stebes siuntiny kai sius ar kaip??

Tau duos koda ir ji ivedus i post.lt (arba uk pasta) tau parodys kurioje vietoje yra siuntinys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ysirasiau portal 2 ant nuflesinto 2.0 xbox 360 slim. Kompaktas neysirase, taciau zaidimas pasileido, nors ir buvo siek tiek grafikos pasikeitimu (Nerode kaikuriu uzrasu zaidime). Po keliu dienu bandau ysijunkt xbox, ir ziuriu, kad vaizdas trukcioja. visas ekranas lyg sulietas, o apatine dalis stiprej trukcioja. Zaidimai pasileidzia, diskus skaito, niekas neperkaito, taciau vaizdui kazkas atsitiko. Kas cia galetu but? Gal kokia grafikos plokste apdulkejo ar panasiai? pas mane HDMI, gal su juo kasnors negerai? Nereiks nereiks tiktais xbox'o mest lauk? :alone:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kita zaidima bandyk, jei vel blogas vaizdas, tai tikrink kabelius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ysirasiau portal 2 ant nuflesinto 2.0 xbox 360 slim. Kompaktas neysirase, taciau zaidimas pasileido, nors ir buvo siek tiek grafikos pasikeitimu (Nerode kaikuriu uzrasu zaidime). Po keliu dienu bandau ysijunkt xbox, ir ziuriu, kad vaizdas trukcioja. visas ekranas lyg sulietas, o apatine dalis stiprej trukcioja. Zaidimai pasileidzia, diskus skaito, niekas neperkaito, taciau vaizdui kazkas atsitiko. Kas cia galetu but? Gal kokia grafikos plokste apdulkejo ar panasiai? pas mane HDMI, gal su juo kasnors negerai? Nereiks nereiks tiktais xbox'o mest lauk? :alone:

Deja reiks mest xboxa lauk. Tik pasayk kur ismetei :melvin: Panasu kad tavo TV apdulkejo perdaug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.