ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

320lt moketi uz kelias dienas ar menesius zaidimo... nemanau...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvau apleides savo xbox elite keliems menesiams, nes nejo isirasyti nauju game (xgd3), o specialaus CD romo nenorejau pirkti, nes ju beveik nebera, o jei yra tai su dideliu antkainiu.

Butu idomu ar per tuos kelis menesius kazkas pasikeite ir gal jau galima zaisti naujus zaidimus be "specialaus cd romo"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra tu dvdromu normaliom kainom, jei nori isirasineti XGD3 zaidimus - kitu variantu nera.

kilobaite po 62lt "revision B":

iHAS 124 Revision B - 62lt

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskambinus tam, kas flashino gali suzinoti. Arba mazdaug kada flashinta konsole, galima nuspresti kokia lt versija, ypac jeigu flashinai playmanijoje, mes galime mazdaug pasakyti kokia pas tave fw (pagal flashinimo laika)

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba gali pirkti sata to usb perejima ir naudoti prie laptopo iHAS. Arba pirkti ishorini iHAS dezuteje.

o kiek tas isorinis iHAS kainouja mazdauk gal kas zino

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ishoriniu iHAS nera, gali nebent vidini bandyt jungti per perejimus arba dezutes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nezinau as pirkau nuo zmogus.Bet buvau pasijunges ant live 5 val ir nieko nebuvo update padariau tai reiskia kad pas mane 3.0 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tai nereiskia. Fw galejo buti bet kokia, galejo grizti i stock, galejo ir negrizti. Fw nesuzinosi kol nepajungsi dvdromo prie pc ir nesishtrauksi informacijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Domina toks dalykas,dabar kai pajungiu xbox360( nesenai pirkau) iskart atsiranda visas tas meniu ir jo apacioje,yra parodytos A-X raides ir Y raide.Man yra padaryta taip,kai Y paspaudziu iskart geimas vienas toks pasileidzia,galiu zaisti,nereikia eit per xex meniu ir t.t.,ilgas kelias gaunas.:) Tai va klausimas,kaip kitus geimus taip pasidaryti,kad paspaudus Y is pagrindinio meniu galeciau iskart zaisti.?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudok FSD ir nebus tokiu keblumu, visi zaidimai bus vienoje vietoje ir vienu paspaudimu pasileisi norima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie pas jus CPU? Pas mane yra 72.7 tačiau kai tik atsivežiau x'ą su RGH (Corona) buvo 69 tai pat ruošiuosi pirkti ir stova x'ui kur kartu antras papildomas aušintuvas.

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

70-85 yra norma kai tokie orai lietuvoj. Gali daryti max ausinima, bus apie 60-65

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.