ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

O ką norėjai pasakyt žodžiu "isiunginėt'?

nu isiungti lauk,iseiti is zaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip padaryti žaidimų viršelius su RGH konsole?

kas atrišė to žaidimai su viršeliais, aš įkėliau bet be viršelio, gal reik užsharinti interneta kad rastų ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip reikia interneto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitykim losiu fifa ir noriu losti kita game,tai man kaip iseiti is is fifos? spausti ant xbox pultelio xbox logo ir tuomet xbox home ir tuomet vel eiti prie games?

xboxas gerai isijungia ir t.t., taciau kai paspaudziu ant mano games ~1 min flegmuoja,ir tuomet atidaro ir viskas ok buna (kol vel neinu i xbox mano games), cia normalu? rghinta konsole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.iskilo nemenka problemėlė.bandau yrasyti zaidimus su ap2.5 apsauga bet man jie neveikia.jau sugadinau 4dvd.naudojau lietuviskus gidus bet vistiek nieko

padekit prasau:((

Dashboard 2.0.15574.0

lt-3.0

Kai ydedu zaidima y xbox parodo jo paveiksliuka,paspaudziu ir tik juodas ekranas buna.

Redagavo mantikasdm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.iskilo nemenka problemėlė.bandau yrasyti zaidimus su ap2.5 apsauga bet man jie neveikia.jau sugadinau 4dvd.naudojau lietuviskus gidus bet vistiek nieko

padekit prasau:((

Dashboard 2.0.15574.0

lt-3.0

Kai ydedu zaidima y xbox parodo jo paveiksliuka,paspaudziu ir tik juodas ekranas buna.

Jei žaidias užima daugiau nei 8GB tuomet reikia rašyti su iHAS B klasės nuflešintais DVD-Rom'ais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei žaidias užima daugiau nei 8GB tuomet reikia rašyti su iHAS B klasės nuflešintais DVD-Rom'ais.

As rasau call of duty black ops

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklausk to, kas flesino tau konsole i lt+ 3,0 fw jis tikrai tures gida.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklausk to, kas flesino tau konsole i lt+ 3,0 fw jis tikrai tures gida.

as jau pirkau fleshinta konsole is tokio zmogaus,bet jau jo kontaktu neturiu.Tik zinau kad ant to xbox jau buvo zaistas black ops nes radau seivu.

PADEKIT:))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip padaryti žaidimų viršelius su RGH konsole?

kas atrišė to žaidimai su viršeliais, aš įkėliau bet be viršelio, gal reik užsharinti interneta kad rastų ar kaip?

Sujunk xboxą su kompiuteriu, interneto naršyklėje adreso laukely suvesk xboxui priskirtą IP ir prisijungsi prie šiokio tokio FSD "valdymo pulto" (slaptažodis ir loginas - fsdhttp). Pridijungęs jau turėtum susigaudyt.

nu isiungti lauk,iseiti is zaidimo.

Lenkiškai prastai moku, lietuviškas žodis yr "išjungti".

Taip, tiesiog eiti į "xbox home".

Redagavo VytasSi
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai nešiau atrišti Kernel versija buvo 2.013146.0 tai reiškia atsiriš konsolė, pirkau parduotuvėje, šiuo metu ji jau atrišta pažiūriu į kernel ir matau 2.0.15574.0 taigi RGH kaip supratau jau atsiriša nusiglishina ir 2.0.15574.0 kernel ar aš maišau su dashboard?

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieks neatsiriša. Tas, kas atrišinėjo, atnaujino tam tikrais būdais.. Kam į tokius nereikšmingus dalykus kreipt dėmesį?

Viršelius užsidėt išėjo?

Redagavo VytasSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.