ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Tai turint xbox360 slima su corona ir jai jau padarytu RGH,negalesiu zaidimu zaisti is isirasytu disku.? Kiek suprantu neina nuflesinti tokio slimo kolkas,tai galesiu tik is hardo Jtag'inius zaidimus zaisti.? O originalai zaidimai man veiks.? :D

Jei padaręs RGH tuomet visi žaidimai veiks iš HDD, o į HDD žaidimą įsimesti iš PC sujungus X'ą su PC per ethernet cable yra pamokų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki turiu xbox 360 su lt1.9 firmware zadu atsirist i ta naujausia 3.0 wersija bet anksciau kiek domejaus tai tous naujausius zaidimus su xgd3 galedavai irasyst tik su spicialiu Lite-on iHAS dvd burneriu tai ar kasnors pasikeite gal nebereik jo pirkti nes pas mane laptopas. ar imanoma su laptopu irasyti naujausius zaidimus kad pasilestu su lt 3.0?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu xbox 360 su lt1.9 firmware zadu atsirist i ta naujausia 3.0 wersija bet anksciau kiek domejaus tai tous naujausius zaidimus su xgd3 galedavai irasyst tik su spicialiu Lite-on iHAS dvd burneriu tai ar kasnors pasikeite gal nebereik jo pirkti nes pas mane laptopas. ar imanoma su laptopu irasyti naujausius zaidimus kad pasilestu su lt 3.0?

Neįmanoma, kadangi XGD3 žaidimus būtina rašyti iHAS B klasės burner'iu, kitaip žaidimas neveiks, o tie kurie užema daugiau nei 8GB neįsirašys o su iHAS B klasės burner'iu žinoma nuflešintu gali su talpinti virš 8GB failą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba gali pirkti sata to usb perejima ir naudoti prie laptopo iHAS. Arba pirkti ishorini iHAS dezuteje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei padaręs RGH tuomet visi žaidimai veiks iš HDD, o į HDD žaidimą įsimesti iš PC sujungus X'ą su PC per ethernet cable yra pamokų.

Nesupratai mano ano klausimo.:D Dar karta klausiu ar as galesiu is isirasytu disku zaidima zaisti,ne vien tik vidinio hardo.;) Su Jtag'u viskas aisku,klausimu neturiu,bet man neaisku kaip su diskais gaunasi.:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratai mano ano klausimo.:D Dar karta klausiu ar as galesiu is isirasytu disku zaidima zaisti,ne vien tik vidinio hardo.;) Su Jtag'u viskas aisku,klausimu neturiu,bet man neaisku kaip su diskais gaunasi.:D

Galėsi žaisti iš diskų jei originalūs, jei ne negalėsi turės būti flešintas dvd-romas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na reiktu ziureti i dvdroma. Buvo pacioje pradzioje koronos dar su nulauziamais dvdromais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai slimo corona,nenuflesina dar dvd roma.?

SLIM naujausių nenuflešinami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz atsakymus.:D Dar klausimas uzsisakant preke,laukelyje koki pasto koda reikia nurodyti ? ar savo gatves pasto koda ar aptarnaujancio pasto koda.? Butinas tikslus atsakymas.:D

Redagavo Gaiden

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz atsakymus.:D Dar klausimas uzsisakant preke,laukelyje koki pasto koda reikia nurodyti ? ar savo gatves pasto koda ar aptarnaujancio pasto koda.? Butinas tikslus atsakymas.:D

nu savo adreso.prie ko cia pastas . xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. gal žinote kokį lietuvišką gidą kaip pasijungti xbox interneta per routeri. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. gal žinote kokį lietuvišką gidą kaip pasijungti xbox interneta per routeri. ?

O kam per router'į? tiesiai į PC junk per Ethernet laidą automatiškai sugeneruos IP adresą XBOX 360 teliks nueiti į Network Connection paspausti ant Local Area Connection vieno iš tų kuris naudoja intenetą dešinį pelės spausti Properties ir pasirinkti skiltį Dalintis/Sharing jei Windows 7, o jei XP tuomet Advanced ir uždėti varnele ant "Allow other network..." ir spausk OK. ir po "Local Area Connection" jau rašys "Connected, Sharing"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kam per router'į? tiesiai į PC junk per Ethernet laidą automatiškai sugeneruos IP adresą XBOX 360 teliks nueiti į Network Connection paspausti ant Local Area Connection vieno iš tų kuris naudoja intenetą dešinį pelės spausti Properties ir pasirinkti skiltį Dalintis/Sharing jei Windows 7, o jei XP tuomet Advanced ir uždėti varnele ant "Allow other network..." ir spausk OK. ir po "Local Area Connection" jau rašys "Connected, Sharing"

pas mane tik vienas yra tas local area connection ir sharing vieno tokio nera tik file and printer sharing for microsoft network

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu kvaila klausima,kaip zaidimus ant xbox rgh isiunginet ? :D

ar spausti ant pultelio xbox logo ir tuomet xbox home rinktis ar kazkaip kitaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.