ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jūs prie to Xbox controller priprantat

Šiandien pasiemiau GoW2 palošt tai tragedija visa apkaba suleidi kol viena lopa nušauni :whistling:

Zaidi,zaidi ir pripranti,aisku jeigu visalaik su PC saudykles zaisdavai tai ziauru pradzioj buna,bet po to pripranti...mano pusbratanas dabar ir prie PC su X360 pultu sedi ir visas saudykles beldzia,tipo jam achujenai gerai,bet cia jau nesuprantu as jo :D
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Supratau. Kur nusipirkti neoriginalių žaidimų NTSC? gal kas iš forumo užsiima šituo reikalu Vilniuje?

nepamirsk kad tau tinka ir RF formatas, t.y. Region Free

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, prasau padeti del battelfield 3 HD, pas mane xbox360 250hdd jtag, isirases abu diskus i hdd, is pirmo disko turetu instaliuotis HD teksturos, kaip pasirenku instalouti ismeta lentele, kad pasirinkti i kuri diska, pasirenku HDD ( kureme yra apie170gb laisvos vietos ), bet tada raso, kad diskas yra pilnas ir turiu isrinkti kita :whistling: gal reikia kazkokiu nustatymu ar dar kazko, prasau padekite, nesinori gadinti zaidimo su prasta grafika :D

Tai ar pades kas nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas gali būti, kad kai įdedi kompaktą, išmeta klaidą "Disc unreadable"? Tą patį DVD įsidėjus į PC jį kuo puikiausiai nuskaito ir rodo jame esančius failus.

Ar gali būti blogai įrašytas žaidimas? Arba xbox problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas gali būti, kad kai įdedi kompaktą, išmeta klaidą "Disc unreadable"? Tą patį DVD įsidėjus į PC jį kuo puikiausiai nuskaito ir rodo jame esančius failus.

Ar gali būti blogai įrašytas žaidimas? Arba xbox problema?

Biškį duok daugiau info , į kokia versija flashintas xbox , prieš rašydamas per agbx perleidai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xgd3 formato zaidimas (uzima daugiau nei 8GB) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Turiu pora klausimu, pas mane yra x su dashbordu 2.0.14719.0 bandau jungtis i live ir meta pasiulyma update. Ar saugu, ar galima ji darytis?

Taip pat norejau paklausti, del bf3. Kuris is disku yra mp, o kuris sp?

Is anksto aciu! )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Turiu pora klausimu, pas mane yra x su dashbordu 2.0.14719.0 bandau jungtis i live ir meta pasiulyma update. Ar saugu, ar galima ji darytis?

Taip pat norejau paklausti, del bf3. Kuris is disku yra mp, o kuris sp?

Is anksto aciu! )

Dėl live ir dašbordo nežinau,bet dėl BF3 tai pirmas DVD multiplayer antras DVD singleplayer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galima i nuflesinta( i lt.2 ar lt.3 nezinau) xbox 360 rasyti arcade ir dlc.

negalima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinot gal kas fleshina X360 Klaipėdoje ?

Primename!

- Šiame forume galite diskutuoti apie XBOX 360 konsolę.

- Diskusijos šiame forume, vienaip ar kitaip susijusios su XBOX 360 programine aparatine įranga (firmware) bei jų atnaujinimais (upgrade) ir flash'inimu, yra griežtai draudžiamos! .

- Diskusijos šiame forume, vienaip ar kitaip susijusios su XBOX Live, yra draudžiamos!

- Klausti XBOX 360 konsolių meistų / čipuotojų / pardavėjų konktaktinių duomenų draudžiama!

O jeigu i tema,tai pasinaudok PLM teikiamomis kokybiskomis paslaugomis arba use GOOGLE :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinot gal kas fleshina X360 Klaipėdoje ?

Playmanija fleshina visoje Lietuvoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau ir pats kad playmanija fleshina visoi lietuvoi bet kainuoja 70 lt ir reik laukt savaite

Cia ant greituju parasiau nes dabar Klaipedoi esu meginsiu nest fleshint :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, susiduriau su pultelio problema, turiu Razer Onza pulta, kai pradedu losti FIFA 12, per rungtynes atlikus perdavima su A ir toliau nieko nespaudus, zaideja priemes kamuoli pasuoja toliau ir taip kamuolys iseina i auta :) ir taip kiekviena ataka, man idomu ar cia pultelis kaltas, ar zaidimas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.