ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

taip, turėtų dingti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LT+ 3.0 sia problema ishsprendzia. Tik reikes geimus irasineti su iHAS irasymo irenginiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip isirasyti naujus zaidimus ir ar seni veiks be ap25 ta prasme senai yrasyti kaip mafia 2 ir irasyti be iHAS dvd romo? Dabartine frimware yra LT v2.01 ar reik is naujo persikepti? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, iskilo man siokia tokia beda. Taigi isirasiau Batman: Arkham City ir negaliu jo zaisti nors isirase viskas gerai, parodo siek tiek zaidimo intro ir ismeta error'a: Downloadable Content Issue. Kiek supratau cia viskas del tos Catwoman DLC, o as dar niekad nebuvau prisijunges prie Xbox Live taigi nieko man nesiuncia. Gal butu koks budas pasielgt taip, kad eitu zaisti ir nemetytu man error'o ? Siaip neleidzia net bandyt to Redeem Code suvest, reikalauja butinai prie Live prisijungt. Jei jau niekaip neiseitu istaisyt sito Error'o, neprisijungiant prie Live, tai kaip butu paprasciausia prisijungt neismetant daug litu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip isirasyti naujus zaidimus ir ar seni veiks be ap25 ta prasme senai yrasyti kaip mafia 2 ir irasyti be iHAS dvd romo? Dabartine frimware yra LT v2.01 ar reik is naujo persikepti? :)

Pabandziau veikia bet kazin kaip online ar bano nebus ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net su pacia naujausia fw galimybe gauti bana yra,o su senesne fw tai ju isvis daug...geriau persiflesink...

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net su pacia naujausia fw galimybe gauti bana yra,o su senesne fw tai ju isvis daug...geriau persiflesink...

Tai kad samsung fat ms25 nera naujesnios :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad samsung fat ms25 nera naujesnios :)

Tai tada nieko gudraus pasiulyti tau ir negaliu,naudoji live-rizikuoji,nieko cia kitaip nebus :)arba daraisi RGH ir naudojiesi Xlink ... Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas http://i45.tinypic.com/50fsdl.jpg rasiausi saint row 3 is LM ir va kokia klaida gavau disko neskaito raso kad murzinas :) Naudojau situos nustatymus http://www.playmanija.lt/forumas/t33829/xgd3-ir-ap25-ixtreme-30-paruosimas/ ir sita gida http://reklama netoleruojama/kaip-teisingai-isirasyti-xbox-360-zaidima-abgx-360-imgburn/ ....... gal bandyti pagal sita http://www.playmanija.lt/forumas/blogas/4/i80-xgd3-zaidimu-irasymas-su-imgburn-v2560/page__st__20 ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave LT+ 3.0? Rasai su iHAS writeriu i verbatim diskus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norejau paklaust ka patartumet daryt, zodziu prikeliau sena xboxa antram gyvenimui, kai isiungiau ji pamaciau kad gan senas dashbordas ir po to isirasiau pati naujausia dashborda. Kai ta dashborda irasinejau buvo pajungtas dvd romas, Hitachi 78FK, po to kai isirasiau ta dashborda isjungiau xboxa ir pajungiau kita dvd roma, toki pat Hitachi 78Fk kuris fleshintas i LT 2.0 , bet zaidimai nepasileidzia. tai taip gaunas kad kai as ji pajungiau nusimete tas nufleshinimas dvd romo ? ka patartumet daryt ? ar nesukt galvos ir ieskotis toturialo kaip RGH daryt ?

Redagavo Lencas20

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darykis RGH jei konsole turi HDMI jungti. Bet turek omeny kad naujausiam dashbordui reikes daryti RGH2

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad pas mane be HDMI isvis pas mane iskasena Xenon motinine. Pas mane db 2.0.14719.0 dashbordas, tokiam kaip mano draivui naujausia versija fleshinimo yra LT 2.0, tai turbut db reiks laukt LT 3.0 kol pasirodys ar tiesiog reikia perfleshint ji isnaujo ir eis su situo dashbordu kepti zaidimai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na xenonui neapsimoka rgh daryti, krovimosi laikai labai nestabilus ir ilgi, gali siekti ir 15-30 min.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.