ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Noriu palausti kaip reike ikelti partition2 i xbox360 neoriginalu HDD?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Noriu palausti kaip reike ikelti partition2 i xbox360 neoriginalu HDD?

sujungi issiardes xbox'o harda su pc per sata. per xplorer360 darai "recover partition 2" ir nurodai partition 2 image faila

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurint ka su tuo HDD darai. Jeigu darai nauja HDD is WD disko tai hddhackr gali pasirinkti kad automatiskai particijas sukurtu. Jei nepasirinkai, tai pagal mane instaliuojant geima is DVD disko i HDD per xboxa automatiskai susikuria visos particijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

turiu siokia tokia problemele. Gal kas zinos kame reikalas.

Nusipirkau konsole(phat) flashinta i LT3.0 . visi zaidimai eina be problemu ir xdg3. Taip pat nusipirkau kinecta ir bandant ji paleisti meta klaida kad reikalingas update. Taip pat ir to zmogeliuko (avataro) negaliu nustatymuose nieko keisti. O nauja dashboarda kiek zinau negalima rasyti,nes perrasys firmware ir vel reiks flashint (pataisykit jei klystu) . Ka daryti?

P.s. dabartinis dashboard 2.0.14717.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dashbordo updeitą daryti gali.

Viską daryk taip:

suformatuok USB flesšiuką FAT32 formatu.

Atsisiųsk naujausią updeitą iš čia: http://www.xbox.com/system-update-usb

Išrarink tiesiai į USB flešiuką

Flešiuką kišk į Xbox360 ir priimk updeitus.

Žinoma, jeigu turi pasijungimą į Xbox Live junkis ir atsinaujins automatiškai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena, kaip jau anksciau esu minejes dar esu naujokas xboxsuose, todel vis iskyla kokiu klausimu. Zaidziu antraji savo zaidima Mafia II, pries tai losiau Red dead redemption. Game statistic rodo kiek procentu perejai zaidimo. Kalusimas butu kaip pereiti zaidima 100 proc? pvz dabar mafia jau perejau 13 chapteriu (yra berods 15) ir rodo kad perejau tik 61 proc geimo. RDR perejau visas misijas, atidariau beveik visus rubus, taciau rodo kad perejau tik 82proc geimo.

Noreciau gristi prie Mafia II. Ar reikia surinkti visus playbojus, visus acievmentus ar ka? kad zaidimas butu pereitas 100 proc.

noreciau zinot,kad losdamas kita zaidima viska galeciau daryti is eiles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu toki klausima pas mane Slim ir padaryta RGH. Kiek maciau ant freestyledash yra galimybe pasjungti neta, bet man ko tais nesigauna. Buvau nuejas i originalu dashborda tai padariau pasijungimba per wirless tai lygtais mano suranda prie tinklo prisijungia bet prie neto ne. Gal zinot kas gali buti pas mane teo internetas su

DRG A125G modemu. Laido atsitysti galimybes nelabai ir yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su RGH i xbox live jungtis negalima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

gavau konsolę ant kurios uždėtas family settings ir reikalauja kodo. Maniau, kad po RGH jis dings, deja... Gal kas esat susidure ir zinot kaip ji nuimti???

Dekui

EDIT:

OK, susiradau pats

LEFT TRIGGER, RIGHT TRIGGER, X, Y, LEFT BUMPER, RIGHT BUMPER,... X,X, UP, DOWN, DOWN, DOWN. Then it went to a yes or no question asking to reset factory settings. Choose yes.

GALIT RAKINTI

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netui pasijungt stebuklo nereikia... ikisi laida ir jau turi, o jaigu wifi tai tiesiog prisijunk... tu gal net nesupranti kada netas yra kada ne... pamegink orus isijungt pagal savo lokale arba parsisiust geimo screenshotus ir matysi ar yra netas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siandien nuveziau savo xbox 360 60hdd kad atflashintu, ir paklausiau del atrisimo kad eitu keltis zaidimus y harda ir sake tipo kad reike atristi tik tiems kurie nauji hardai buna o y sita tipo eis ir taip keltis? :thumbsup4::third:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimus galima keltis i visus vidinius HDD, ir i didziaja dali ishoriniu po RGH padarymo. Tas kas tau taip pasakojo greiciausiai nelabai supranta apie ka kalba

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, tau reikes RGH pasidaryti, kad lost is hardo nekepant disku. flasinimas tokios galimybes neturi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip apskritai pats klausimas nelabai aiskus. Performuluok, bus paprasciau suprasti ko tau reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.