ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Vienur skaiciau, kad kai IMGBurn naudoji reikia nustatyti Calculate Optimal, o kitur skaiciau, kad reikia User Specified. Tai kaip is tikro? Ir beto man aiskino jei neturiu specialaus ROM, tai XGD3 zaidimai tikrai neveiks, nes netelpa i DVD, bet kai kur raso, kad gali iskept XGD3 zaidima ir be to spec. ROM. As visikai nepasimeciau tarp tu irasimu... :D

Redagavo clone309

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

turiu LT 2.0 (slim) ir nauja dashboarda, ar galima įsirašyti XGD3 žaidimą? Kažką skaičiau, kad jei updeitinsi iki 3.0 tai tie žaidimai nebeveiks.

Ir ar visiems reikia topology data patcha daryti?

Jei yra kokie gidai gal galite duoti nuorodas? Dėkingas! :)

Jei updatinsi i 3.0 reiks senus XGD3 zaidimus perrasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti, ar xbox fat pultelis veiks ant xbox slim,? :)

Taip tikrai veiks 100% :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip tikrai veiks 100% :)

Bet vat, darugas paskolino fat pulteli, kažko neprisijungia,. O mano slim'o pultelis kuo puikiausiai jungiasi,?

Gal reikia nustatyti kokius tai nustatimus.,? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ooo... Panevezio viarslinyko dar viena auka...

Ne į temą

Nezinai, tai nerasyk. Panevezy ne vienas meistrelis gali but, plius prie ko cia auka jei jo net neapgavo, jis tik nezino kaip XGD3 zaidimus rasyt ir tiek. Taip, kad maziau cia aiskink Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar imanoma prijungti 5.1 garso sistema prie xbox'o, jei mano garso sistema neturi toslink iejimo? Gal yra kokiu nors "coupler'iu", kurie galetu padeti pajungti ja? Buciau dekingas uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja paprasto budo nera, mes tels konvertuoti is skaitmeninio i analogini garsus. Ir kiek zinau to padaryti nepavyks iskoduoti kiekvienai kolonelei atskira kanala. Anyway, manau paprasciausias budas turbut susirasti buitini mixeri su atitinkamom ivestim ir isejimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra taip. Bandžiau įsirašyti Syndicate, dariau pagal playmanijos gidus http://www.playmanija.lt/forumas/blogas/4/i80-xgd3-zaidimu-irasymas-su-imgburn-v2560/ bet neveikia :thumbsup4: meta unreadable disc. Po to pabandžiau įsirašyti pagal http://www.playmanija.lt/forumas/blogas/4/i78-xgd3-zaidimu-irasymas-su-clonecd/, deja rezultatas tas pats.

Taigi ar reik turėti būtinai iHAS dvd burneri? Nes kažkaip giduose nebuvo užsiminta apie tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar imanoma prijungti 5.1 garso sistema prie xbox'o, jei mano garso sistema neturi toslink iejimo? Gal yra kokiu nors "coupler'iu", kurie galetu padeti pajungti ja? Buciau dekingas uz atsakymus.

Nusipirkus toki daikciuka http://www.evita.lt/show_doc.php?id=17427 ir dedant perejima ant perjimo gal kas ir gautusi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit padėt man? Man pultelis belaidis ir labai dažnai išsijunginėja ir keista tas, kad tik tai žaidžiu online ir kai dažniausiai spaudžiu RT mygtuką. So, WTF??? :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gautusi mono pagal mane :) dar blogiau nei stereo :)

Gal galit padėt man? Man pultelis belaidis ir labai dažnai išsijunginėja ir keista tas, kad tik tai žaidžiu online ir kai dažniausiai spaudžiu RT mygtuką. So, WTF??? :wacko:

Pasikeisk baterijas. Jei nepades, keisk pulteli. Kartais ne kinietiskas neoriginalus pultas?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gautusi mono pagal mane :wacko: dar blogiau nei stereo :)

Pasikeisk baterijas. Jei nepades, keisk pulteli. Kartais ne kinietiskas neoriginalus pultas?

Net nežinau, jis buvo pridėtas kai pirkau konsolę.(iš topo centro.)
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.