ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Gal tiesiog negirdi jo skleidziamo garso?

Manau kad tikrai negirdi nes jis tikrai dirba pakankamai tyliai (konsolės maitblokis dirba garsiau už pačią konsolę)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip i kompa perkelti xboxse issaugotus failus,pvz turiu issaugojes peso ivarcius,kaip juos perkelt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip i kompa perkelti xboxse issaugotus failus,pvz turiu issaugojes peso ivarcius,kaip juos perkelt?

Na kaip seivus issikelsi bet panaudot negalesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pvz su verbatimais DVD+R DL apacioj raso rw, tai cia jie vienkartiniai ar galima istrinti ka irases?

Redagavo yopapaa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pasigamint .dvd failiuką kad išsikept x360 žaidimą? kažkur intike skaičiau kad abgx360 tai padaro bet toje programoje neradau kažkaip tokios funkcijos kad sukurtų .dvd failiuką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pvz su verbatimais DVD+R DL apacioj raso rw, tai cia jie vienkartiniai ar galima istrinti ka irases?

Ne, galima juos irasyt tik viena karta.

kaip pasigamint .dvd failiuką kad išsikept x360 žaidimą? kažkur intike skaičiau kad abgx360 tai padaro bet toje programoje neradau kažkaip tokios funkcijos kad sukurtų .dvd failiuką.

Perleidi iso failiuka per abgx'a ir jis pats sukuria .dvd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau sužinoti kaip galima patikrinti ar žaidimas su topology ar be. Nes pas mane x'as su 2.0 FW ir kiek supratau norint žaisti naujausius žaidimus (šių dienų arba neseniai išėjūsių) ant 2.0 FW reikia rašyti žaidimus be topology, o jei su topology, tai x'as turi būtų 3.0 FW? Ar kaip ?

Ačių už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaigu zaidi live, kitaip sakant turi nauja dae.bin tai flesinkis i 3.0 jaigu neturi naujo dae.bin tai tiesiog siuskis betkoki game ir kepk...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaigu zaidi live, kitaip sakant turi nauja dae.bin tai flesinkis i 3.0 jaigu neturi naujo dae.bin tai tiesiog siuskis betkoki game ir kepk...

Na man dėl live nereikia :thumbsup4: Tai tipo nėra jokio skirtumo, ar su topology ar be, man ant 2.0 versijos veiks ? ir jeigu aš po kiek laiko atnaujinsiu į 3.0 fw ar tada tie patys veiks man ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsinaujinus fw reikes ir geimus persirasyti.

prepached 3,0 geimai ant 2,0 neveiks.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsinaujinus fw reikes ir geimus persirasyti.

prepached 3,0 geimai ant 2,0 neveiks.

Aš klausiau, ar geimai kuriuos dabar žaidžiu ant 2.0 ant 3.0 FW veiks ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ap25 ir xgd3 geimai neveiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau kepti Soul Calibur V COMPLEX realyzą, tai rašo, kad disc is not support. Rašiau su img burn, turnicate būdu. Gal žinot kaip reikia tada tokios žaidimus įrašyti (seniau XGD3 žaidimus įsyrašdavau)? Primenu mano FW 2.0 ir ten jokių update nerašiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau kepti Soul Calibur V COMPLEX realyzą, tai rašo, kad disc is not support. Rašiau su img burn, turnicate būdu. Gal žinot kaip reikia tada tokios žaidimus įrašyti (seniau XGD3 žaidimus įsyrašdavau)? Primenu mano FW 2.0 ir ten jokių update nerašiau.

Sitas release'as skirtas LT +3.0 FW

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.