ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Bandyk nepachinti geimu pries rasydamas jei su sena fw sedi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandyk nepachinti geimu pries rasydamas jei su sena fw sedi.

Bet tas BO kur linkomanijoi , tj ji reik butinai praleist per abgx v1.0.5 kiek zianu. Ir dar vienas klausimas . Jei as BO perleidau per abgx 1.0.6. o poto per 1.0.5 tj jis padarytas kaip ant fw 3.0 ar fw 2.0 ? Ar man per nauja zaidima atsisiust ir peileist per abgx 1.0.5 ? Nes db nesinori dar vieno disko gadint .

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas manes identiska situacija, LT 2.0, XGD3 zaidimai perleisti per naujaji abgx ir irasyti su iHAS - neveikia (senosios XGD3 kopijos be topology - veikia). matyt todel kad ikeliama ta topology data i zaidimo atvaizda. teks atnaujint i LT 3.0

beje, zaidimai isiraso i HDD

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas manes identiska situacija, LT 2.0, XGD3 zaidimai perleisti per naujaji abgx ir irasyti su iHAS - neveikia (senosios XGD3 kopijos be topology - veikia). matyt todel kad ikeliama ta topology data i zaidimo atvaizda. teks atnaujint i LT 3.0

Arba rasyti zaidimus be topology ir dziaugtis , nes kiek zinau neivienas zaidimas be topology neveiks ant 3.0 , o as turiu virs 60 zaidimu tj nesinori ju per nauja irasinet :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip žinoti koke pas mane fw įrašyta ??? kai pirkau sakė kad LT 3,0 bet aš pradedu abejoti nes man nepasileidžia mw3 Gears of War 3 o tie senesni visi pasileidžia tai kaip dabar žinot ar čia aš vis dar gribauju įrašinėdamas ir gadindamas diskus ar čia mane toki žaliuka tiesiog apmulkino ir i naujausia versija nenuflešino ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba rasyti zaidimus be topology ir dziaugtis , nes kiek zinau neivienas zaidimas be topology neveiks ant 3.0 , o as turiu virs 60 zaidimu tj nesinori ju per nauja irasinet :)

Topology reikia tik XGD3 zaidimams.

kaip žinoti koke pas mane fw įrašyta ??? kai pirkau sakė kad LT 3,0 bet aš pradedu abejoti nes man nepasileidžia mw3 Gears of War 3 o tie senesni visi pasileidžia tai kaip dabar žinot ar čia aš vis dar gribauju įrašinėdamas ir gadindamas diskus ar čia mane toki žaliuka tiesiog apmulkino ir i naujausia versija nenuflešino ???

Rasyk su burner max fw, aisku tam reikes iHAS dvd rom'o. Sutvarkyk su abgx'u ir rasyk i verbatim'us. Tada turetu veikt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuzinosi niekaip, tik tas kas flesino zino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pvz zaidimu save, ar galima padaryti kad save saugotusi i xboxo profili, o ne bendrai, pvz vis jungi i kita profili ir tau to kito save nemeta... tikiuos supratot ka norejau pasakyti :cheers:

Redagavo yopapaa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane kartais bežaidžiant atsidaro DVD romas, gali būt kad čia disko kaltė? Nes diskas nenaujas ir būklė tikrai nesuperinė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vel man tas pats atsisiunciau per nauja black ops perleidau per senesni abgx irasiau i diska idedu i xbox rodo kad black ops i hdd isiraso be problemu spaudi play ir ismeta ''disc is not supported'' . Kas cia negerai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas kad reikia LT+ 3.0 gi jau atsakem.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas kad reikia LT+ 3.0 gi jau atsakem.

Bet td reikes man savo visus zaidimu persirasyt per nauja ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet td reikes man savo visus zaidimu persirasyt per nauja ?

Tik XGD3 ir AP 2.5
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Nusprendziau isigyti X360USB PRO. Taigi norejau paklausti, kuo skiriasi http://www.modtraders.co.uk/x360usb_pro-special-jungle-edition.html , nuo http://www.ck3.co.uk/x360usbpro.html . Kuo Jungle yra specialus ? Nejaugi tiktai dezute, bei paaukojimas 5doleriu ? Kuri geriau isigyti ? Beje, gal kas nors zinot kur nors pigiau ? Dekui uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesiskiria niekuo, tik korpusas kitoks.

Pigiau nelabai rasi, nes kainos fixintos yra tokiu produktu.

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.