ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Pro arba Ultimate

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kodel neveike Netflix meta error mano regijonas pasirinktas UK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai regionas UK bet IP tai Lietuvos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu visiškai žales ant xbox katik gavau konsole sake ji flešinta LT+3 man rodos taip vadinas ir gavau diska irašyta ir ji veikia bet kai aš bandau isirašyt man ji yrašo kai ijungiu rodo bet kai bandau paleisti rašo disk susported ??? ka aš blogai darau ir ko iki galo nedadarau ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki esu visiškai žales ant xbox šendien gavau konsole sake flešinta i naujausia versija ir gavau irašyta dvd su žaidimu kuris veikia bet kai aš bandau irašyt žaidima man ji irašo i dvd dl ir konsole ji nuskaito bet kai paleidžiu man rašo susported ka aš blogai darau ar ko nedadarau jau 3 diskus taip sugadinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoretum pirma palausti to, kuris tau pardave konsole su tokiu dvd disku? Jis turi daugiau info kas per konsole, kaip flesinta, kokia fw, koks geimas, kaip irasytas, koks kompaktas ir t.t Manau jam sumokejai, tai gal ir info jo paprasyk?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoretum pirma palausti to, kuris tau pardave konsole su tokiu dvd disku? Jis turi daugiau info kas per konsole, kaip flesinta, kokia fw, koks geimas, kaip irasytas, koks kompaktas ir t.t Manau jam sumokejai, tai gal ir info jo paprasyk?

Taip, eik ir klausk to kuris tau pardave konsole. Ir daugiau nedrysk cia klausinet!!! Redagavo IGNOLTA
Nepatinka, nerasyk, nereikia cia zmoniu vaikyti!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.tai kam tas forumas jai aš negaliu paklausti kas mane domina

2. kadangi esu žales tai nesusiprotėjau paklausti kaip jis ji įrašė maniau kad tai paprasta pažiūrėsiu pora gidu kaip tai padaryti ir įsirašysiu

3. kokiu būdu flešintas nepasakė tik pasakė kad įrašyta naujausia versija LT+3,0

4. Ir jo įrašytas žaidimas yra senesnis ir dar nesiekia 8gb o aš rašiau 2 naujausius geimus Gears of War 3 ir mw3 ir ant abieju rašė tapati ir nei vieno nei kitas nepasileido tik iš pirmo per ta abgx360 programėle aš ju nepaleidau gal čia ir buvo visa bėda ???

prašau atsakyti tu kuriems dar nervai nėra pašlija nuo per ilgo sėdėjimo namuose prie xbox

Redagavo ezyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.tai kam tas forumas jai aš negaliu paklausti kas mane domina

2. kadangi esu žales tai nesusiprotėjau paklausti kaip jis ji įrašė maniau kad tai paprasta pažiūrėsiu pora gidu kaip tai padaryti ir įsirašysiu

3. kokiu būdu flešintas nepasakė tik pasakė kad įrašyta naujausia versija LT+3,0

4. Ir jo įrašytas žaidimas yra senesnis ir dar nesiekia 8gb o aš rašiau 2 naujausius geimus Gears of War 3 ir mw3 ir ant abieju rašė tapati ir nei vieno nei kitas nepasileido tik iš pirmo per ta abgx360 programėle aš ju nepaleidau gal čia ir buvo visa bėda ???

prašau atsakyti tu kuriems dar nervai nėra pašlija nuo per ilgo sėdėjimo namuose prie xbox

Na va va taip. Reikia pirma pasiziuret forume cia viskas yra jau ir nebetoks zalias jau kazka daugiau zinai :notworthy: nereikia iskarto pult klaust :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia reiktu sitam tinklapi D.U.K. ar ka nors panasaus padaryt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu laba diena, D.U.K jau senai senai yra, nieks nekaltas kad jus uzsimerke ir tik verkiat "as naujokas sorry..."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, atsisiuciau Rayman origins perleidau per pati naujausia abgx isirasiau , dedu i xbox360 ,spaudziu play ir raso disc is unredible pas mane Fw2.0 lygtais . Kas gali buti ?

Dekui uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia 3.0 fw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia 3.0 fw

Bet as va db isirasiau CODBO irgi taspats . Tj cia tas naujausias abgx padare taip kad veiktu tik ant Fw 3.0 ? O jei per senesnii abgx praleisciau tai veiktu ar ne ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.