ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Pasiskaityk foruma!

http://www.playmanija.lt/forumas/t32662/pc-dvd-burner-fw-100-xgd3/

http://www.playmanija.lt/forumas/t33650/ixtreme-30/

Ten pilna informacijos. Jei bent kiek gaudaisi suprasi, jei ne piratavimas ne tau.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neseniai isigijes xboxa tai nenusimanau dar :D Harde yra 4 pilni zaidimai (uzima nuo 5 iki 9gb) bet kai noriu juos paleist tai praso idet diska. Paaiskinkit kas nors :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai isigijes xboxa tai nenusimanau dar :D Harde yra 4 pilni zaidimai (uzima nuo 5 iki 9gb) bet kai noriu juos paleist tai praso idet diska. Paaiskinkit kas nors :)

Tau reikalingi tu zaidimu kompaktai,nes Xboxas tikrina ar cd idetas,nors zaidimas ir iraSYtas i hdd...be disku i hdd irasytus zaidimus gali zaisti tik su jtagintu xboxu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, reikia idet diska kad galetum žaist, diskas žaidimo metu nesisuka ir viska krauna is hdd, ji tik pasuka pacioj pradžioj kad patikrint ar tas idetas.

kaip ir sake FUŽA jei nori leist i hdd be disku tai reikia daryti JTAG arba RGH, bet tai kainuoja daugiau, pažiurek playmanijos parduotuvej.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi jeigu neturi tų žaidimų diskų, juos gali trinti lauk, daugiau vietos bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti ar jusu slim po 1h darbo toki karstoka ora puscia ventiliatorius? ar su manuoju kaskas negerai nestringa nefrizina tik oras man atrodo kad karstokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai jei bedu nekyla tai kam tada tada ju ieskot? :)

Tai logiska kad po kurio laiko oras ikais. Gi kaista konsole veikdama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, visai nesenai isigijau konsole slim 4gb, todel dar visiskai zalias siame reikale ir moku naudotis tik pagrindinemis funkcijomis. Pora dienu palosiau Red Dead Redemption. Tada nusprendziau pabandyti prisijungti prie xbox live. Prisijungti nepavyko, parase kad siuo metu to padaryti negalima. kai jungiausi ir registravausi vis ispedavo kad isnyks kazkokie seivai ir ar tikrai to noriu. Kai vel norejau pazaisti Red Dead Redemption nebebuvo islike seivu ir viska turejau daryti is naujo. Ar gali tai buti susije dalykai, kad meginimas jungtis prie live panaikina zaidimo seivus? dabar bijau megint jungtis prie xbox live.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti ar jusu slim po 1h darbo toki karstoka ora puscia ventiliatorius? ar su manuoju kaskas negerai nestringa nefrizina tik oras man atrodo kad karstokas

pas mane slimas uz sildytuva dirba nes ikaista kaip reikalas :)

del seivu tai gal nauja profili susikuriai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei cia man buvo skirta del seivu, tai nelabai supratau ka norejai pasakayt. Dar vienas paprastas klausimas kilo, o kai xboxas nenaudojamas reikia is rozetes istraukt ta blokeli ar gali buti ijungtas?

jo istikruju jungdamasis prie live susikuriau kita profili, tai jei losciau su pirmuoju prifiliu tada gal butu anie seivai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei cia man buvo skirta del seivu, tai nelabai supratau ka norejai pasakayt. Dar vienas paprastas klausimas kilo, o kai xboxas nenaudojamas reikia is rozetes istraukt ta blokeli ar gali buti ijungtas?

jo istikruju jungdamasis prie live susikuriau kita profili, tai jei losciau su pirmuoju prifiliu tada gal butu anie seivai?

Save'ai tame profili su kuriuo losei saugodamas. Dar gali but, kad kitoj laikmenoj, tarkim issaugojei flashe, o ieskai hdd :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Istraukinet nebutina. O dabar labiau zaisk su live profiliu. Nes jau tu seivu is to seno i nauja neperkelsi ir to seno ant emailo savo nebesukursi. Neturetu dingt seivai jungiantis prie live. Bet dabar jau per velu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.