ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

nu labas rytas :D banana jau turi galima sakyt (jaigu uz tai banins) :D yra tema firmware skiltyje apie tai...

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki!

Vakar man kilo tokia problema: Mano boxas flashintas LT+2.0 visi naujausi game pasileido iki vakar kol ne is sio ne is to idejus cd man pradejo mesti errora: ''this disc is unsupported''

Kas keisciausia sita errora meta ant beveik visu zaidimu pvz codmw3, nfs the run, gears of war3, bet nemeta ant batman arkham city. Nemeta erroro ir zaidziant originalu fifa12, ji as zaidziu xbox live'u. Dar ydomu tai, kad as jokiu ipatingu update nesiunciau, pries ivykstant sitam s as aplamai visiskai nieko nebuvau siuntes, ta prasme as pazaidziau nfs, uz 30min vel isijungiau console ir tas pats nfs jau meta errora.... Kolkas niekur neradau atsakymu i tai.... Is anksto aciu uz pagalba :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki!

Vakar man kilo tokia problema: Mano boxas flashintas LT+2.0 visi naujausi game pasileido iki vakar kol ne is sio ne is to idejus cd man pradejo mesti errora: ''this disc is unsupported''

Kas keisciausia sita errora meta ant beveik visu zaidimu pvz codmw3, nfs the run, gears of war3, bet nemeta ant batman arkham city. Nemeta erroro ir zaidziant originalu fifa12, ji as zaidziu xbox live'u. Dar ydomu tai, kad as jokiu ipatingu update nesiunciau, pries ivykstant sitam s as aplamai visiskai nieko nebuvau siuntes, ta prasme as pazaidziau nfs, uz 30min vel isijungiau console ir tas pats nfs jau meta errora.... Kolkas niekur neradau atsakymu i tai.... Is anksto aciu uz pagalba :whistling:

Labas rytas...jau antra diena kaip is eiles visi sneka apie ta problema o tu dar klausimus uzduodi....galetum informacijos ir pats susirast, o ne laukt kol kas ant lekstutes paduos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas...jau antra diena kaip is eiles visi sneka apie ta problema o tu dar klausimus uzduodi....galetum informacijos ir pats susirast, o ne laukt kol kas ant lekstutes paduos

Nu tu tipinis lietuvis, jau apsiemei atrasynet, tai jeigu jau rasai ir zinai atsakyma tj ir parasyk ji,o ne moralizuok cia,nes sitam site galim visa diena prasedet ir nieko nerast... Kam tada isvis sitie forumai skirti? Kad vieni kietiems pasiulytume labiau pasistengt ieskant kitur atsakymu? absurdas....

Redagavo IGNOLTA
Jei nesugebi rast, lengviausia kaltint ka nors kita. Jei jau padeda kas nors tau, tai nezyzk, o skaityk, tu tipini lietuvi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu tipinis lietuvis, jau apsiemei atrasynet, tai jeigu jau rasai ir zinai atsakyma tj ir parasyk ji,o ne moralizuok cia,nes sitam site galim visa diena prasedet ir nieko nerast... Kam tada isvis sitie forumai skirti? Kad vieni kietiems pasiulytume labiau pasistengt ieskant kitur atsakymu? absurdas....

Visu pirma nespresk apie zmogaus tautybe is parasytos zinutes,o visu antra,jeigu esi nepatenkinas situo saitu,tai kokio velnio tu sitam saite esi?Zmones turi gyvenima ir nesedi visa diena forume...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal cia yra zmoniu galinciu man padet? Palinkinkit kur galiu rast atsakyma arba parasykit trumpai, juk ne taip ir sunku, uzims tiek pat laiko kiek patart man pasieskot paciam :) + kad sitam siukslyne tikrai nelengva kazka susirast :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal cia yra zmoniu galinciu man padet? Palinkinkit kur galiu rast atsakyma arba parasykit trumpai, juk ne taip ir sunku, uzims tiek pat laiko kiek patart man pasieskot paciam :) + kad sitam siukslyne tikrai nelengva kazka susirast :whistling:

Cia skaityk http://www.playmanij...d-through-live/

Ka, siukslyne? Tu atsipeikek biski, nes matosi, kad pirma karta esi forume. Ne nu...Palauk tuoj sugalvosiu ka tau pasakyt.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot kame problema? Kai paleidziu MW2, ismeta disc is not supported. Visa laika veikdavo, o dabar ne. Zaidimas yrasytas į harda..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot kame problema? Kai paleidziu MW2, ismeta disc is not supported. Visa laika veikdavo, o dabar ne. Zaidimas yrasytas į harda..

Taigi paziurek i virsu keliais postais....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas galėtų būti jog kartas nuo karto pakimba xbox? tarkim žaidžiu kažką viskas normaliai ir būna kad pradeda krauti kokią misiją or smth ir pakimba toje vietoje ir tada jau nereaguoaj visiškai kol neperkraunu x'o.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas galėtų būti jog kartas nuo karto pakimba xbox? tarkim žaidžiu kažką viskas normaliai ir būna kad pradeda krauti kokią misiją or smth ir pakimba toje vietoje ir tada jau nereaguoaj visiškai kol neperkraunu x'o.

Tik ant vieno zaidimo taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas, ishsamus tutorialas cia: http://hotfile.com/dl/129074413/6f8714b/jftut1.4.4.rar.html

Tau reikes papildomos irangos. Deja be detaliu keitimo arba grezimo ir litavimo neapsieisi. Rekomenduoju nueiti pas tokius dalykus ismananti zmogu ir sutvarkys tau viska.

Dekui. Uhh kaip nepasiseke, jauciu reikejo ps3 nusipirkt, nors ten daug kas sako lievas tas nemokamas psn ir pns... Na as vistiek labai retai zaidziu tai man kaip tik butu, o tai su situom xbox tiek bedu dabar, nauji zaidimai po 40 svaru (160lt) cia kainuoja... Jauciu anglijoi uz pati nulauzima paims tiek pat kiek xbox'as kainuoja. O ir siaip baisu kad galiu xbox live ban'a gaut... mhm.

Ir aciu uz tutorial'a, perskaiciau pora puslapiu bet nelabai laiko turiu o ten kad man susigaudyt kaip nieko neismananciam tokiuose reikaluose prireiktu dienos. Gal galetum isvardint jai nesunku kokiu detaliu man reiketu ir daugmaz kiek kainuotu? Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu nedidele problema kazkur apie ja skaiciau bet taip iki galo ir nedaskaiciau :( tad problema tokia kai zaidziu skyrim kartais pakimba visas zaidimas ir tenka restartuoti xbox bet nekimba toje pacioje vietoje skaiciau kad gali buti nusilpes lazeris bet mano xbox nera senas xbox 360 arcade jasper pirktas praejusia vasara tad neskaitau jo senu diskas irasytas gerai 2.4 greiciu su clonecd su kitais diskais tokios problemos neturiu beto diskas nera ibreztas tad jei galite patarkite :(

Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu nedidele problema kazkur apie ja skaiciau bet taip iki galo ir nedaskaiciau :( tad problema tokia kai zaidziu skyrim kartais pakimba visas zaidimas ir tenka restartuoti xbox bet nekimba toje pacioje vietoje skaiciau kad gali buti nusilpes lazeris bet mano xbox nera senas xbox 360 arcade jasper pirktas praejusia vasara tad neskaitau jo senu diskas irasytas gerai 2.4 greiciu su clonecd su kitais diskais tokios problemos neturiu beto diskas nera ibreztas tad jei galite patarkite :(

Blogai irasytas diskas turbut .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.