ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

O ka daryti, kad isvegtum to RROD? Esu girdejes, kad naujesnio modelio konsolese RROD isvis nebuna t.y kai konsole ikaista iki pavojingo lygio, ji tiesiog issijungia. Tai tiesa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ka daryti, kad isvegtum to RROD? Esu girdejes, kad naujesnio modelio konsolese RROD isvis nebuna t.y kai konsole ikaista iki pavojingo lygio, ji tiesiog issijungia. Tai tiesa?

krc jei imt nori fata tai imi elite ir visks normaliai bus ..pamirsk visokius RROD ir pan.

jei imsi senesni tada visko gali but. niekaip neapsisaugosi.arba gausi arba ne su senais.greiciausia kad gausi.

nieks ten nekaista iki pavojingu lygiu..jei normalioj vietoj stoves tai ir ausinsis gerai. nesuk galvos del nieku.

Redagavo IGNOLTA
Gal jasper?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc jei imt nori fata tai imi elite ir visks normaliai bus

turbut norejai pasakyt jasper :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei, tai forza 4 siusta is intiko galima lost be live ar ne? lt 2.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reike kad butu LT+2.0 FW o live nereike ir reike da zaidimas butu irasytas su LiteOn iHASxx4B dvd rom

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reike kad butu LT+2.0 FW o live nereike ir reike da zaidimas butu irasytas su LiteOn iHASxx4B dvd rom

O kodel su LiteOn iHASxx4B dvd rom'u ? Cia vienareiksmiskai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel su LiteOn iHASxx4B dvd rom'u ? Cia vienareiksmiskai ?

Ne tik, dar samsungai keli tinka. Del to, kad tik jiems yra kol kas sukurta fw kurios reikia irasyt forza 4 zaidimui, o ateiti ju turbut bus ir daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne tik, dar samsungai keli tinka. Del to, kad tik jiems yra kol kas sukurta fw kurios reikia irasyt forza 4 zaidimui, o ateiti ju turbut bus ir daugiau.

Noriu pasitikslinti, cia kalbama apie xboxo, ar PC DVD roma ? As supratau, kad apie PC :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu pasitikslinti, cia kalbama apie xboxo, ar PC DVD roma ? As supratau, kad apie PC :thumbup:

Tai supratai gerai. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai supratai gerai. :thumbup:

Kaip pasiziureti savo DVD romo pavadinima ? Ziurint: Mano kompiuteris/Ypatybes/Technine iranga/Irenginio vadovas - matau tik DVD/CD-ROM drives: TARURU V4PIZ05 SCSI CdRom Device. TSST corp CD/DVDW SH-S182M :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano laptopo dvd nesuprasi koks, bet isirase visx ok ir veikia ;] gud geimas.

Redagavo IGNOLTA
Nesikeikiam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki! Iskilo dilema. buvau pirkes xbox 360 (savo jauneliui broliui) viskas veike, kuo puikiausiai, visi zaidimai ir t.t Bet viena diena grizus, pradejo niekas nebeveikti. Nes pasirodo jaunelis sugalvojo ikisti interneto laida i xboxa na ir kaip supranta gal ten updeitinosi kas ar pan ir nebeveikia nuo siol nelegalus zaidimai. Taigi noreciau paklausti ka siuo atveju reikia daryti ir kokie galimi tvarkymo budai? Lauksiu ziniu. Galit rasyti cia arba i pm. Dekoju :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia tiesiog perflesinti i naujausia fw ir vel viskas veiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prijungti xboxo dvdroma prie pc ar laptopo per usb jungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.