ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

gal yra gargždiškių? reikia laido, nes pas mane hdmi, ir negaliu savo cpu key pažiūrėt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar vienas klausimėlis ar ant nulaužto xbox slim veiks visi žaidimai? P.V.Z NBA 2k12, Forza 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimėlis ar ant nulaužto xbox slim veiks visi žaidimai? P.V.Z NBA 2k12, Forza 4

Jei LT+ 2.0, tai tikrai taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei LT+ 2.0, tai tikrai taip.

Forza 4 dar pilnai neveiks ant LT+ 2.0, reik laukt fixo fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Gal zinot kaip paleist Original XBOX zaidima per XBOX360?

Atsisiunciau pagal Microsofto sarasa pateikta suderinama zaidima (pvz Fable 1) bet kaip bandau paleist man vis tiek meta klaida.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia klaida? xbox 1 zaidimams reikia hdd ir update kuri gausi is xbl.. beto juos reikia irasinet su kitu layerbrake jaigu neklystu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia klaida? xbox 1 zaidimams reikia hdd ir update kuri gausi is xbl.. beto juos reikia irasinet su kitu layerbrake jaigu neklystu...

Ismeta tokia lentele:

This original Xbox game is not supported on your Xbox 360 console.
An update to support this game may be available. 
For more info, go to www.xbox.com/games

Dashboard: 2.0.13599.0

HDD 20Gb yra idetas.

p.s. pakolkas dar naudoju LT 1.9 fw. gal del to gali kilti problemos? Layerbrake nereikia, telpa i paprasta dvd+r diska.

Redagavo vytkiuxz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ahhh del layerbreak nusisnekejau...fw ir dashboard neturi reiksmes... o tai xbl naudoji? nebando siust update kai paleidi game? pagal klaidos aprasyma suprantu kad emuliatorius jau sedi harde tai cia tik game nesuderinamas... jai nesiuncia is xbl update automatiskai tai kogero tu to game ir nepazaisi...(nors palaikymo sarase jis tikrai yra)

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki , man tokia beda xbox360 nustatymuose as paspau display discovery disable ir dabar su hdmi laidu juodas ekranas .

Jau nebereikia . Susitvarkiau pagal garsa :)

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,jei pas mane xbox 360 yra samsung dvd romas vietoj lite on'o tai flašinimas nepadės? Kaip suprantu man reikia isistatyti pvz benq ar kitoki dvd roma?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei buvo lite-on tai ir dedi lite-on, jei buvo benq tai ir dedi benq.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nelabai nusimanau apie tuos dalykus, bet kai pirkau savo xboxa prieš pora metų, tai jam keitė dvd romą, spoofino atrodo. Tai kaip suprantu dabartinė ixtreme LT+v2.0 versija samsungams man netiks, todėl reikia keist dvd romą. Aš neesu garantuotas kad anksčiau buvo būtent lite on, tai jei aš bandyčiau įstatyti benq, man jis neveiktų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norėjau paklaust kaip live pasijungt per xboxą ? įdedu kabelį bet nieko neveikia, nes D.U.K skaičiau jog taip galima daryti, tačiau nieko nereguoja.

P.S neturiu jokio rauterio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks skirtumas koki regiona pasirenki jungdamasis i live? jai gerai pastebejau tai su usa daug pigiau viskas lyginant su uk.. pvz 007 naujausias 20$ ir 20 svaru... tai cia gan nemazas skirtumas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.