ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

turiu 1.9 ixtreme versija ant savo xbox falcon noriu flesinti i 2.00 versija .ir yra klausimas !yra vienas update ,vasara isejes,tas ne pavojingas ,ar reike is pradziu irasyt ,ta update ir poto 2.00 versija ,ar tiesiog galima is kart flesint i 2.00 ?pas mane dashboard:2.0.13146.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O šitas Sata kabėlis nebūna prie stacionaraus PC (Eina i koki harda ar dvd roma?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali flashint ir tada daryt liepos 19 update.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O šitas Sata kabėlis nebūna prie stacionaraus PC (Eina i koki harda ar dvd roma?)

taip tu teisus bet pas mane lb senas pc ir tokio dalyko nera nes visi irenginiai jungesi per sena laida platu toki

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR gal zinai atsakyma i mano klausima? update padariau, xbox'as vel nenulauztas. Tai speju dabar JF parinkus LTPlus-025-v2.0.bin jis tiks buvusiam 74850c?

taip LTPlus-025-v2.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tu teisus bet pas mane lb senas pc ir tokio dalyko nera nes visi irenginiai jungesi per sena laida platu toki

O joks draugas neturi tokio laido? Arba nueit galetum pas koki drauga ir nusiflashint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, noriu pasiklaust del flesinimo (gal kas susidures buvo)

tai vat reikia nusiflesint fat'o lite on (tik dar nezinau koki :) ). dabar jame lt 1.9 berods bet neturiu dvd key... klausimas butu tox: ar visas procesas sudetingas labai, taprasme buna kazkokiu niuansu su kuriais sunku susitvarkyt ir t.t?(klausiu butent to ka parasiau gilintis nereikia i tai :) )

probe pasidarysiu be problemu, jai reix mra tai ten irgi viskas atrodo 'padoriai'...apskritai kiek 'apsiskaiciau' viskas atrodo gan aiskiai (na juk svarbiausia dvd key isgaut visa kita dzin jau)

ar gal visdelto nelyst giliai i miska, sumoket 40lt ir poto ateityje sau flesint be vargo? :)

Ne į temą

paskutini kart flesinausi boxa pries ~2metus tai tex atgaivint atminti :rofl:
Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei probe ir mra tau nebaisu, tai manau kad susitvarkysi.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu sena Hitachi 2006. Nieko nelaukdamas persiflashinau i LT 2.0, isirasiau XGD3 zaidima. Isirasiau be komplikaciju, kisu i xboxa ir rodo play game. Paspaudziu, pabuna ekranas juodas kokias 10sec ir mane vel meta i dashboarda. Yra iseitis ar tiesiog xboxas per senas?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kodel mano koncole neskaito, net nerodo kad yra i usb ikelti VIDEO MKV formatas 720 p

folderi rodo, o jis neva tuscias.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kodel mano koncole neskaito, net nerodo kad yra i usb ikelti VIDEO MKV formatas 720 p

folderi rodo, o jis neva tuscias.

Sveikas xbox kolkas neatkuria mkv formato failu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu sena Hitachi 2006. Nieko nelaukdamas persiflashinau i LT 2.0, isirasiau XGD3 zaidima. Isirasiau be komplikaciju, kisu i xboxa ir rodo play game. Paspaudziu, pabuna ekranas juodas kokias 10sec ir mane vel meta i dashboarda. Yra iseitis ar tiesiog xboxas per senas?

Hitachiams nera isleista 2.0 tad neaisku ka tu ten fleshinai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.