ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Jei kalbi apie LIVE GOLD'ą tai jį nusiperki tam tikram laikui, ir nesvarbu ar konsolė įjungta ar ne.

Aš kalbu apie tą, kur gauni kai nusiperki visiškai naują xbox'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet tai skaičiau visur kad jei 13146 dashboardas tai galima updeitint į 13599 ir niekas nepersiflešina, tuo labiau kaip paaiškint tada tą dalyką, kad prieš tai man halo veikė, o dabar ne? :) fat'as pas mane. Nes jei veikė halo reach, tai taip išeina boxas mano su LT+1.91 jau ir taip yra? ar aš čia kažką ne taip suprantu?

na kas nors gal dar pakomentuos? :)

žodžiu aš mastau taip- jei pas mane pasileido vakar halo reach, tai reiškia, kad pas mane LT+1.91 ar klystu? bet dabar jau nebeveikia po to kai iš 13146 į 13599 updatinau. (nors visi kiti žaidimai veikia). Tai vat, juk negali taip būti, kad tas perflešino updeitas tiesiog į senesnę versiją LT, netikiu kad taip gali būt :) kame tada problema?

Redagavo mantasdm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar įmanoma perkelti žaidimo seivą į xbox'ą iš pc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar įmanoma perkelti žaidimo seivą į xbox'ą iš pc?

tai jo atgal keli seiva i USB flasha ir per xbox pasileidi. aisku jei nieko su juo nedarei nuo ko jis galejo tapt corrupted.

jei tapo tada su MODIO pasitaisai per pc. ir tada keli jau iflash ir keli i xbox . ir naudoji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kas nors gal dar pakomentuos? :)

žodžiu aš mastau taip- jei pas mane pasileido vakar halo reach, tai reiškia, kad pas mane LT+1.91 ar klystu? bet dabar jau nebeveikia po to kai iš 13146 į 13599 updatinau. (nors visi kiti žaidimai veikia). Tai vat, juk negali taip būti, kad tas perflešino updeitas tiesiog į senesnę versiją LT, netikiu kad taip gali būt :) kame tada problema?

Problema ta, kad naujausias dashas ijungia ap26 apsauga, tad tie 6 zaidimai (tarpk kuriu ir halo, ir nfs ir bo, mw2, fable3 ir acb) neveiks. Jei pas tave isties 1.91 fw tai tau situos 6 zaidimus reikia perleisti per abgx ir isnaujo isirasyti, tada veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kalbu apie tą, kur gauni kai nusiperki visiškai naują xbox'ą.

nesvarbu kokiu tu budu gauni ta golda. kad ir pavogtum ji . skaiciuosi kalendorines dienos nuo tada kai gavai . naudok, nenaudok nesvarbu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai nusiperki nauja xboxa buna pirmiems trims live accountams po viena menesi uzprogramuoto goldo. Kol neaktyvuoji kiekvieno accounto tol laikas neina. Tarkim nusipirkai xboxa, bet jo nejungi i live, tai tuo metu tie trys accountai neaktyvuoti ir demo live gold nesinaudoja. Kai aktyvuosi pirma accounta online, tau duos viena men live gold. Jis veiks 30d nuo jo aktyvavimo. Kol neaktyvuosi kitu dvieju live accountu, tol tiems dviems laikas nesiskaiciuos.

Kai nusiperki 1, 3 ar 12 men live gold, jis pradeda naudotis nuo pirmos aktyvavimo akimirkos ir veiks tiek laiko, kiek pirkai. nesvarbu ar konsole ijungta ar isjungta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problema ta, kad naujausias dashas ijungia ap26 apsauga, tad tie 6 zaidimai (tarpk kuriu ir halo, ir nfs ir bo, mw2, fable3 ir acb) neveiks. Jei pas tave isties 1.91 fw tai tau situos 6 zaidimus reikia perleisti per abgx ir isnaujo isirasyti, tada veiks.

Vat kaip :whistling: o jei perleidus per agbx ir įrašius iš naujo vistiek neveiks, tai tada jau taip išeina pas mane ne LT+ 1.91 o 1.90, taip supratau? ar su 1.90 man net nebūtų veikę ap 25 žaidimai?

Redagavo mantasdm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat kaip :whistling: o jei perleidus per agbx ir įrašius iš naujo vistiek neveiks, tai tada jau taip išeina pas mane ne LT+ 1.91 o 1.90, taip supratau? ar su 1.90 man net nebūtų veikę ap 25 žaidimai?

pas tave xbox bus nuflashintas į lt 1.9 , kai pasidariai update (liepos 19 dienos ) jis pridejo naujų ap 2.5 apsaugų , todėl tau halo reach ir neveikia . Norint žaisti halo reach reikia flashinti į LT 1.91 ,bet jei ne pats flashini patarčiau palaukti kol išeis LT 2.0 . Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas tave xbox bus nuflashintas į lt 1.9 , kai pasidariai update (liepos 19 dienos ) jis pridejo naujų ap 2.5 apsaugų , todėl tau halo reach ir neveikia . Norint žaisti halo reach reikia flashinti į LT 1.91 ,bet jei ne pats flashini patarčiau palaukti kol išeis LT 2.0 .

Dėkui :) manau tada bandysiu laukt LT 2.0.

Gal yra kokių gandų kada jis pasirodyt galėtų? nes jei tik už kokių poros mėn tai tada turbūt nelaukčiau :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal uz savaites, gal uz dvieju men, niekas nezino

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isidejus nhl 12, praso update dashboard, jei padarysiu update nebegalesiu kitu piratiniu geimu lost ir reiks reflash daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flash LT 1.91, isidejus nicktoons MLB zaidima praso update, gal kas bandet ? Saugu ? :rolleyes: The Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns zaidiams veikia po update. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.